Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GościówaZBólemBrzucha

brak miesiaczki,bol brzucha,ciaza wykluczona. co to ?

Polecane posty

Witam, mam 19lat i mały problem. Otóż.. Nie mam miesiaczki od 01.05.2013r.. od ostatniego dnia ostatniej miesiaczki boli mnie brzuch codziennie rano gdy tylko wstane z łóżka i podczas stosunku. Robiłam test 2tyg po tym jak miala sie pojawić nastepna miesiaczka czyli 14.06.2013r. test wyszedł negatywny. Więc ciążę wykluczam. To ze nie mam miesiaczki + ból br***a dosyc mnie nie pokoi. Jeszcze przed chwilą byłam w toalecie zrobić siusiu i zauważyłam na majtkach różowy gesty śluz. Nie czerwony, nie brązowy a wlasnie RÓŻOWY.. A to mnie jeszcze bardziej nie pokoi. Jestem umowiona do ginekologa ale muszę długo czekać na prywatną w dodatku wizytę która bedzie dopiero 27lipca. Nie wiem co to.. Pomocy :( boje sie ze to cos poważnego..

Gość gość
Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden test ponieważ powinno się je robić tydzień od spodziewanej miesiączki by mieć pewność albo bete. a jeśli to nie to to statnio też tak miałam i zwiastowało to okres w moim wypadku ten śluz mimo że mój cykl trwał 77 dni

Gość gosia panikara
Ja zrobiłam test 2tyg po tym jak powinnam dostać miesiaczke. Powinna byc 01.06 a test robiłam 14.06 to dwa tyg. i wyszedł negatywny.. nie wiem co to jest. dodam tylko ze rok temu urodziłam synka, 2miesiace po porodzie zaczęłam brać zastrzyk antykoncepcyjny Depo Provera. Po dwóch zastrzykach zrezygnowalam przez bardzo wysokie libido. Czy to moze byc przyczyną?

Gość gosia panikara
Czy to moze byc Zespół Policystycznych Jajników ?

Gość gość
Ja mialam podobnie. Testy negatywne,brak @, bol w podbrzuszu i jeszcze inne objawy na ciaze,a ciazy brak. Urosla mi torbiel iusialam brac tabsy na jej wchloniecie. Takze trzeba do lekarza jak najszybciej bo to czasami niebezpieczne.

Tego się właśnie obawiałam :( Postanowiłam z narzeczonym, że nie będziemy tak długo czekać na lekarza i pojedziemy dzisiaj do szpitala bo po porannym, bardzo delikatnym stosunku na boku ból jest nie do wytrzymania.. Muszę tylko poczekać na teściową aż przyjedzie żeby zajęła się synkiem. Nie mam co czekać bo jeśli to torbiel to możliwe że pęknie jak duża to może narobić wiele szkód z tego co wyczytałam.. A wolę tego uniknąć, tylko zastanawiam się czy mogą mnie zostawić w szpitalu np. po wykryciu dużej torbieli którą należało będzie usunąć.. Bo ja nie mogę zostać w szpitalu o synka karmię jeszcze piersią.. ;/