Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Kulturalne rozmowy o rżnięciu

Polecane posty

Nie jestem pewna czy jestem gotowa na następny poziom...to zależy co jest tym kolejnym poziomem

Czuję jaka jesteś mokra...wilgoć rozcierasz po całym kutasie....czuję jak c*pka pulsuje....uwielbiam jak sama rozchylasz wargi torujac drogę dla mojego sterczącego i nebywale twardego penisa...o tak...czuję jak wpycha się, jak się na niego nadziewasz...każda zaznaczająca się na nim żyła przesuwa sie po ściance śliskiej c*pki....szybko dłonie ladują na pośladkach....przysuwam Cię....zaczynasz wiercić się i kołysac biodrami splatając swoje dłonie na moim karku...stękamy oboje...chcę mocniej......mocniej słyszysz!...i uderzam Cie w posladek...dając solidnego klapasa....wypycham biodra do pprzodu...chcąc wepchnąc się jeszcze głebiej...mrrrrr....

nie drąż ;)...tu nie powiem..każdy poziom jest TYLKO zabawą..bez obaw ;)

Uwielbiam klapsy...jestem bliska ekstazy...każde Twoje pchnięcie pobudza moje ciało...o tak zerżnij mnie...mocniej...

Gość gość
hahah Duchovny ? to Twoj styl z tymi "..." :D siema ;)

Na czole i torsie pojawiają się polyskujący pot...zgarbiony posuwam Cię rytmiicznie i ostro..nie pozwalając Ci się odsunąć...co chwilę uderzam Cię w pupę szepcząc: "jesteś moją..o tak dalej suczko (? :) ) pieprz się ze mną ze swoim niewyżytym ogierem"...chce Cie zalać moim ciepłym lepkim nektarem...o taaak!

Uwielbiam jak do mnie mówisz...zeskakuję z Ciebie...podchodzę do ściany, opieram się o nią rękami i wypinam Ci d*pcię...podchodzisz łapiesz mnie za biodra i wypinasz jeszcze bardziej...Twój klaps, którego właśnie dostałam zostawił czerwony ślad na tyłku...złap mnie za włosy i zerżnij...

Wstaję idąc za Tobą...wsuwam dłoń do Twojego krocza...i rozcieram nadmiar śluzu...rozchylam posladki...uderzam stanowczo w tyłek....każąć Ci się wypiać mocniej...o aaak! łapie kutasa...posuwam nim trochę ...smyram po całym rowku...po drugiej dziurce.....w końcu znajduje wejscię ibez ceregieli zdecydowanym r****m wchodze w Ciebie...stekasz...druga dłonia chwytam spory pukiekl włosów...pociagając je wpierw delikatnie lecz w trakcie pompowania pociągam Ci e za nie mocniem...krzyczysz...a ja nie przestaję Ci ę piperzyć...o taaak...krzycz...suko.....chce Cie pożądnie zerżnąć moim twardym grubym kutasem......och.....zaciskam posladki by tylko głębiej pchac się.....

Gość Mandragorowo
trujaca-roslina.blogspot.com

O tak...nie przestawaj...każde Twoje pchnięcie sprawia, że zaraz chyba wybuchnę...

Ok. w takim razie do następnego...ja będę dopiero po weekendzie Było rozkosznie ;)

Resztką sił sapiąc cieżko...wysuwam go Z Ciebie...biorę szybko do ręki i posuwając nim ....czuję nadchodzący orgam....czuję pierwsze skurcze...o taaak! patrze jak tryska...pierwszy i kolejne strzały ciepłej spermy ladują na Twoim wypietym tyłku...jej nadmiar zlewa się po rowku d*pki...na c*pke...potem dalej po udach.....stekam głosno..rozcieram pozostałości po posladkach...o tak....zadowlony....przyciągam Cię ku mnie usmiecham sie i całuję szepcząc ..."wspaniale kochanie"....zastygam w bezruchu .....

BiBi wiesz gdzie mnie szukać...jak sie odważysz... Jesteś niesamowita ..dzieki było bardzo....gorąco :D.

ja? Spójrz na swoje dzisiejsze wpisy....podziwiam...i pragnę :) dziwczyno

Wiek większego znaczenia dla takich zabaw to nie ma, tak z ciekawosci chciałem wiedzieć...