Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaaJaa

Muszę schudnąć !! Kto ze mną ??

Polecane posty

Gość bede piekna
witajcie nie odpuscilam sobie i nadal walcze i niegrzesze. sniadanie miseczka platkow frutina z mlekiem 2% dr sniadanie dwie kromki razowego z serem twarozkowym ob 4 ziemniaki z kapusta 2,5l yerba mate. Rano cw zrobilam 200 skokow teraz zrobilam 130 jeszcze bede skakac. Troche gonilam sie z psem tzn ja uciekalam on mnie gonil tak samo z chlopakiem bo chcial mnie laskotac tu mu uciekaalm hehehe dziewczyny trzymam kciuki

hej... ja wczoraj troszkę nagrzeszyłam bo słabo mi było... myślę że przez to że tak mało jadłam ... w czwartek bez kolacji wcale a w piątek dopiero obiad i to wmuszony... aż nie dobrze mi było i nie miałam na nic siły wiec pozwoliłam sobie na parówkę, makaron z sosem i na kolacje jagodzianka... ale i tak po obliczeniu kalorii wyszło 950. dzis dwie kanapki z wędliną drobiowa. i zaraz brzoskwinia. i znowu do pracy. czanka- te chipsy dietetyczne są z firmy sonko. mała paczuszka kosztuje 1,49 35g 145 kacl smakują jak normale chipsy.

Gość gość
a jak wygladaja te chipsy? bo nie znalazlam takich nigdzie

Gość gość
a jak pisze na opakowaniu bo mozna by w goglach znalezc ale jak wpisuje tylko dieteyczne chipsy sonko to wyskakuja rozne wersje

Do będę piękna,aż mi głupio podawać swoje menu patrząc na Twoje mam wrażenie,że więcej jem przez cały dzień niż wszystkie dziewczyny ;D ja nie umiałabym zjeść tak malutko jak ty,podziwiam! :) dziś może jakieś ćwiczenia porobię,bo wczoraj sobie odpuściłam ...pogoda się robi w końcu,słonko świeci,ptaszki ćwierkają ;D ale muszę przyznać od paru dni nie ciągnie mnie do słodkiego już dawno bym kupiła sobie pakę chipsów + jakieś ciastka prosto z cukierni ... wszelkie półki w sklepach ze smakołykami omijam szerokim łukiem :)

Gość gość
dziekuje za linka , ide do sklepu to poszukam :)

Gość gość
ja od 01.07.2013 zaczynam ćwiczyć 6Weidera :) zobaczymy jakie beda rezultaty:)

Gość gość
jakie macie diety?

Gość bede piekna
nie zapomne jakbym mogla zostawic takie fajne dzieczyny:):) wczoraj: -rano platki frutina z mlekiem miseczka -dr sniadanie: 2 kromki razowego z serem twarozkowym -obiad 4 male ziemniaki, kapusta wczoraj cw rano i wieczorem po 200skokow i tez toche uciakalam przed chlopakiem bo chcial mnie wylaskotac i przed psem dzis: -sniadanie: platki frutina z mlekiem miseczka od 10.30 do 13.30 bylam na ogrodku wywalac chwasty, wypilam cala butelke wody i zjadlam troszke czerwonych porzeczek - obiad: 2 ziemniaki, 3 rozyczki kalafiora, troche kotleta schabowego wieczorem bede cw i sprawdze ile skakam w ciagu 10 min trzymam kciuki powodzenia

Ja Was nie opuściłam :) wczoraj nie miałam czasu się odezwać bo przygotowuje się do jutrzejszych urodzin synka, wiadomo sprzątanie zakupy itp teraz mam chwilkę maluję paznokcie ;) miałam poćwiczyć ale wolałam iść na spacer 1,5 godz. bo się wypogodziło i nie pada :) u mnie waga nieco spadła o 300g ale nadal jem więcej niż powinnam i byle jak przez to zabieganie. W poniedziałek tak jak pisałam zaczynam na całego dietkę MŻ i zrobię stopkę. Ewelina dzięki za info o chipsach :) gratuluję spadku! 2kg jak najbardziej możliwe zawsze na początku diety schodzi nadmiar wody. Bede piekna skaczesz na skakance ? bo ja jak nie ćwiczę z żadną trenerką z filmikiem to podbieram synkowi małą trampolinę taką domową i skaczę jak na skakance zdecydowanie dłużej wytrzymuje albo jakieś pajacyki robię jogging w miejscu ;) daje wycisk :) mam skakankę z licznikiem ale kiepsko mi na niej idzie.

Gość bede piekna
najwazniejsze ze czlowiek podaczas diety sie rusza... ja skacze na skakance i polubilam to.. nawet bardzo.. przed chwila spradzilam ile skocze w 10 min. w 8min skoczylam 200 wiem powiecie malo ale to moj poczatek. trzymam kciuki czanka:):)

Ja to i bez diety lubię się poruszać mam lepsze samopoczucie i zero wyrzutów sumienia jak podjem coś dodatkowo lub za dużo ;) 200 skoków to już dużo niedługo będziesz skakać po 1000! od czegoś trzeba zacząć :) ja najwięcej zrobiłam 400 skoków a początki były kiepskie 60 skoków i zadyszka ;) a na trampolinie małego potrafię skakać po 30-40min jest mi łatwiej ale leje się pot fajnie a jak jest upał to już w ogóle wycisk, na skakance bym tyle nie wytrzymała mimo że mam kondycje w miarę dobrą.

Gość bede piekna
szkoda ze ja nie mam trampoliny bysmy porownaly efekty ale skaknka tez daje wycisk

Takie domowe trampoliny są tanie ok 100zł na all. o średnicy 1m Ja kupiłam synkowi taką malutką bo nie stać mnie teraz na dużą ogrodową a u znajomych mu się podobało skakanie. Nie myślałam że będę z niej korzystać w celach ćwiczeń ale bardzo mi się spodobało :) na YT przypadkiem oglądnęłam filmik z aerobikiem na takiej trampolinie fitness i spróbowałam, łydki bolały na początku ale teraz super już, od skakanki mnie kolana pobolewały a przy trampolinie nic mi nie jest :) nie wiem jakie daje efekty ta trampolina bo dopiero od dwóch tygodni używam ale na pewno skacząc się dużo spala kalorii, z dietką na pewno sadełko zleci.