Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gocha78

Rodziny wielodzietne, czyli 3+

Polecane posty

Gość gość
Moze i w tej Grecji mieszkasz,ale dzieci to na 100 % masz gora 2 a dom ktory ponoc macie i z którego pochodzi fota cudownej kuchnii to zwykle mieszkanie a nie dom ,do tego niech ta gosposia dywany ci wypierze.

Gość juz widze jak osoba ktora
przez 20 lat uczyla sie polskiego i wali bledy, nauczyla sie greckiego lepiej niz jezyka ojczystego w kilka marnych lat :D mmmmmmhhhhm, tjaaa

Gość gość
znowu robią te dzieci, co za puste baby, nic tylko rodza, rodzą

Gość Rafaella4
haha!:D pierdzielisz aż żal czytać porównujesz Polskę do Grecji ?:D haha widać, że w Grecji, ba na południu Europy nigdy nie byłeś skoro uważasz , że w pl też ludzie odwiedzają kawiarni. Pewnie, że odwiedzają ale co ci będę tłumaczyć róznicę skoro nawet moi rodzice nie wychodzą często a tutaj u ludzi to standard !!I codzienność !Czy to 20+ czy 80+ wszyscy !! I w ogóle trzeba przyjechac aby zrozumieć o czym mowa ;) Po drugie to Grecy żyją nadal swobodniej niż Polacy . Więcej wychodzą poza dom chocby na zwyklą kawę , wyjeżdzają wekendami na wyspy, wysepki a ty gdzie ostatnio pojechałaś ?:D

Gość Rafaella4
galeria na galerii :D W Polsce ?? Jedna na miasto a ty się podniecasz . Widać, że nosa nie wynurzyłaś poza Polskę :D W moim rodzinnym mieście(mazowieckie) też jest galeria ale w porównaniu do tych w gr to nic nadzwyczajnego więc nie szczekaj tyle

Gość Rafaella4
galeria na galerii :D W Polsce ?? Jedna na miasto a ty się podniecasz . Widać, że nosa nie wynurzyłaś poza Polskę :D W moim rodzinnym mieście(mazowieckie) też jest galeria ale w porównaniu do tych w gr to nic nadzwyczajnego więc nie szczekaj tyle

Gość gość
rafaella widać że dawno w polsce nie byłaś, albo pochodzisz z najuboższego rejonu kraju, gdzie nic nie ma a ludzie kasy na nic nie mają :D w moim mieście jest aż 6 galerii handlowych, drugie tyle megastorów, 2 parki handlowe i kilkanaście centrów handlowych. takiego amoku nie ma nawet w wielu bogatszych miastach na zachodzie. w duuupie siedzisz i gównnno wiesz. :D

Gość Rafaella4
a właśnie , że byłam teraz latem z dziećmi w pl więc nie musisz mi pisać jak jest bo na własne oczy widzę tą różnicę pomiędzy Polską a Grecją W polsce ludzie żyją bardziej skromniej , nudniej itp więc nie wyskakuj mi tutaj z galeriami i centrami handlowymi bo takowe to i w Afryce istnieją :D

Gość Rafaella4
a właśnie , że byłam teraz latem z dziećmi w pl więc nie musisz mi pisać jak jest bo na własne oczy widzę tą różnicę pomiędzy Polską a Grecją W polsce ludzie żyją bardziej skromniej , nudniej itp więc nie wyskakuj mi tutaj z galeriami i centrami handlowymi bo takowe to i w Afryce istnieją :D

Gość gość
Rafaella4 musisz pochodzić z biednej rodziny skoro to wszytko co piszesz robi na Tobie takie wielkie wrażenie.

Gość gość
A wy dalej swoje...... To juz dawno przestalo byc zabawne.......:O

Gość gość
ja nie wiem gdzie ty bylas, ale moze zamiast do polski trafilas z dziecmi w wakacje do kazachstanu? :D sowo daje dawno nie widzialam tak zakompleksionej dziewuchy jak ty! :D

Gość gość
no i z jakimi dziecmi? :D ty masz raptem jedna podopieczna ..watpie nawet czy twoja, bo raczej predzej ja nianczysz albo nianczylas u kogos za kase

Gość gość
Rafaella az szkoda tych twoich dzieci o ile je masz w ogóle ,a lepiej dla nich abyś ich jednak nie miała ,jesteś niedojrzała i po prostu głupia ,wklejasz foty ,przekomarzasz się jak jakiś dzieciak z podstawówki , mój syn 10 -letni ma więcej rozumu niż ty .Kobieto ogarnij się wszyscy się z ciebie nabijają ,a prawdziwe wielodzietne mamy uciekły stąd bo jesteś żenująca i nie chcą już tutaj pisać .

Gość gość
polskie lochy tak mają nie uwierzą nawet w posiadanie dzieci a same w uk mnożą sięjak królice :-O

Gość gość
polskie lochy tak mają nie uwierzą nawet w posiadanie dzieci a same w uk mnożą sięjak królice :-O

Gość gość
Shooting star a co wg ciebie jest luksusem ? Jakość kafelek z kawałka zdjęcia która może być mylna czy sam fakt ze ktoś ma kilkoro dzieci piękny dom samochody i nie martwi się o nic!? z tą obrożą to dałaś popis 💤

Gość gość
polskie lochy nie wierzą ze Rafaella4 ma dzieci ale wierzą że jest kobietą i oto cała durnota i zacofanie narodu :-O

Gość Rafaella4
Nie rozumiem o co wam chodzi ? Boli was ze mam porządne luksusowe zycie ? to nie moja wina ze macie mężów nieudaczników którzy nie potrafią zarobić na rodzinę . Polska biedota zawsze będzie zazdrościć tym którzy maja wiecej .

Gość gość
a gdzie ten luksus u ciebie w tej kuchni czy na podłodze,albo jesteś na prawdę ograniczona umysłowo i sobie coś zmawiasz bo chyba w to wierzysz co jest po prostu nie do uwierzenia .

Gość gość
no i po tym rachunku z marketu ,faktycznie widać luksus .

Gość Rafaella4
i tak zle i tak niedobrze :-O pokazałam rachunek nie po to by pochwalic sie ile wydaje bo te 20 e to wydatek dzienny ale by uwierzyli że ja na prawdę mieszkam w pieknej grecji zresztą jak bym wkleila rachunek z wczesniejszych dni to zaraz posypalu by sie teksty typu stary rachunek i tak dalej :-O

Gość łooomatkooooooooooooooooooooo
Rafaella4 no dobra mieszkasz w Grecji no i co z tego ? Twoje zycie jest normalne . Ty chyba naprawde nie wiesz co to znaczy być bogatym. To jak ty wyzywasz tutaj innych od biedoty źle świadczy tylko o Tobie.Ktoś tam wyżej miał racje ..jestes strasznie zakompleksiona .

Gość Rafaella4
ja jestem dumna z tego gdzie jestem i na jakie życie trafilam tak trafiłam dzieki temu ze poznalam cudownego i gobatego greka . jaki polak dal bi my to samo e to wy jestescie zakompleksieni niestety polska to nudny i biedny kraj nawet jak tusk oglosil koniec kryzysu to wy i tak w nedzy zyjecie w porownaniu z Grecją ha!

Gość Rafaella4
ja jestem dumna z tego gdzie jestem i na jakie życie trafilam tak trafiłam dzieki temu ze poznalam cudownego i gobatego greka . jaki polak dal bi my to samo e to wy jestescie zakompleksieni niestety polska to nudny i biedny kraj nawet jak tusk oglosil koniec kryzysu to wy i tak w nedzy zyjecie w porownaniu z Grecją ha!

Gość Rafaella4

Gość krupka29
hej dziewczyny:) dawno mnie tu nie było ;) tzn na kafe ale zajrzałam i taki fajny temat :D jestem w sumie młodą mamą bo mam 29 lat i 3 chłopaków: 9, 2 i pól i rok:) + mąż :P za kilka lat chciałabym jeszcze jedno ale nie wiem czy się odważę :P

Gość gość
krupka29 masz 3 synów ... współczuje :(

Gość krupka29
mój błąd bo nie zajrzałam na ostatnią stronę.... i przypomniałam sobie dlaczego opuściłam kafe... chamstwo, wyzwiska, przechwałki i takie tam podobne.... a szkoda bo fajny temat ale jak zawsze znajdą się tacy którzy go położą... weźcie załóżcie sobie temat na którym bedziecie się żreć wyzywać i obrażać a konkretne tematy zostawcie normalnym ludziom którzy chcą wymienić się doświadczeniami a nie czytać wasze pierdoły....

Gość krupka29
nie ma czego.... ale widzę że temat poległ dzięki innym cudownym kafeteriankom...