Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga....

Były mąż przypomniał sobie, że ma córkę i obie nas kocha.

Polecane posty

Gość gość
powinnaś dać szanse byłemu, to w końcu ojciec Twojego dziecka. A być może trudne chwile, które macie za sobą umocnią wasz związek.

Gość Inga....
Mogłam odpowiadać na emaile, wysyłać zdjęcia. Przez ten czas pisał, ale nie chciałam go widzieć na oczy. To po części moja wina. Właśnie nie czuje się dobrze z obecnym i od jakiegoś czasu muszę nad tym żeby rozstać się.

Gość Inga....
Dzisiaj zakończe ten chory związek z obecnym. Za długo to we mnie siedzi. To co ostatnio robi to jest przegięcie. A byłego dzisiaj zaproszę na lampę wina, żeby wszystko wyjaśnić sobie.

Gość Inga....
Jezu ale ręce mi się trzęsą. Zrobię tak poproszę byłego.żeby został z małą, a ja pojadę do prawie byłego.

Gość Inga....
Dam radę. Mam nadzieję.

Gość powodzenia....
Powodzenia. Walcząc o malzenstwo walczysz o siebie.

Gość powodzenia....
Powodzenia. Walcząc o malzenstwo walczysz o siebie.

Gość gość
dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. jak tylko się między wami ułozy to pewnie gnojek znowu Ci wywinie taki numer. tacy się nie zmieniają. tylko frajerki w to wierzą.

Gość Inga....
Jestem w drodze do prawie byłego. Zastanawiałam.się co tak długo mała nie chce spać. A się okazało, że mała zasnela i tatuś zasnął. Łza mi się w oku zakręciła. Cudny widok.

Gość Inga....
Stoję u niego pod blokiem. Boję nie jak zareaguje, a umię naprawdę być groźny.

Gość Inga....
Teraz przydał mi by się.ktoś.kto by mnie wspierał.

Gość wiśnióweczka
może niepotrzebnie tam pojechałaś, lepiej było się spotkać gdzieś na neutralnym gruncie, bezpieczniej.

Gość wiśnióweczka
Myślę, że dobrze robisz kończąc tą niekonstruktywną znajomość. Czas pokaże jak to będzie z byłym. Moja rada to nie oddawaj mu się za szybko, nie pokazuj że Ci zależy, nie wybaczaj na zawołanie. Niech udowodni, że potrafi być odpowiedzialnym facetem, że się zmienił i już nigdy więcej Was nie zawiedzie. powodzenia.

Gość just198904
nie wchodz tam spotkaj sie z nim jutro np w kawiarni oszalalas noca!!!!

Gość odwzwij
Idezwij sie kichana. Bo az sie boje.

Gość Inga....
Jestem. Byłam u niego powiedziałam co miałam powiedzieć i czuje ulge. Były mąż musi trochę zawalczyć o nasze małżeństwo.

Gość Inga....
Nie wiem w ogóle dlaczego już były chciał za wszelką cenę zająć miejsce byłego męża. Dlaczego chciał od małej prezent na dzień ojca. Czemu wymagał od niej żeby wolała na niego tato.

Gość Inga....
Nie mogłam czekać do jutra nie dałabym rady.

Gość Inga....
Hehe dziewczyny normalnie nie mogę. Wraciłam do domu. Wchodzę a tu wszedzie świece, winko na stole, przekąski, wyszlam na chwile do sypypialni sie przebrać i nie wiem co ubrać normalne spodbie i bluzka, seksowne sukienka, lub zwykla sukienka? Doradzcie prosze.

Gość gość
po co sie przebierac. wyskac odrazu na golasa. bzykanko bedzie. ale sucz z siebie. z jednego kija wskakuje na 2. 1 drugiego warty.

Gość gość
pewnie bzykanko na całego jest :D

Gość gość
tylko sie z nim nie bzykaj bo jutro juz go nie zobaczysz....

Gość Kokodzambo i do przodu
Spoko, jak tego juz jutro nie bedzie to wroci do nowego bylego i powie ze pijans byla jak zrywala ;) a byly maz musial sie juz bardzo paewnie poczuc ze wyskoczyl ze swiecami. Ta cala historia jest strasznie naciagana i jeszcze akcja sie tak szybko toczy, autorka na biezaco informuje o przebiegu wszystkiego. W niecale 20 min zrywa ( bywa) potem kilka min pozniej siedzi juz u siebie w sypialni i nie wie czy zalozyc pas cnoty czy ponczochy bez majtek i opiety gorset. Jesli ta cala historia nie jest zmyslona to autorka jest w goracej wodzie kapana, dzisiaj sie pogodza, jutro odnowienie slubow a po weekendzie juz bedzie po drugim rozwodzie. Osoby jej radza zeby dac sobie czas, poczekac jak sie wszystko bedzie rozwijac a ona dala sobie 15 min i gotowa pracowac nad rodzenstwem dla corki, chyba innaczej pojmuje dac sobie czas :D

Gość Inga....
Niestety jestem w gorącej wodzie kąpana. Nie było bzykanka. Ubrałam sie w rurki i bluzkę. Głupia byłam że w w ogóle chciałam sie inaczej ubrać. PorozmawialiSmy po §mialiśmy i wyszedł.

Gość gość
stado pelikanów 0/10

Gość gość
jesteś maga idiotką !!! zobaczysz jak cię jeszcze ten frajeruś wykiwa juz raz to zrobił zapomniałaś ? klasyczny przypadek frajer kaja się bo kobieta ma innego a ta jak pustak bez rozumu leci go rzucic i cieszy sie swieczkami , kolacja była robiona przez gnoja z twojej lodówki skoro nie zaprosił cie nigdzie tylko urzadził ten cyrk w twoim domu ? nie ma co oszczedza facet dobry materiał na ojca i meza głupia babo

Gość gość
Komus sie tu nudzi.Zastanawiam sie tylko jaki masz cel zmyslac takie p*****ly.

Gość gość
Może uda Wam się.

Gość gość
Inga powinnaś pisać książki.dziwie sie że ludzie Tobie uwierzyli w te brednie co tu pisałaś.normalnie posikałam sie ze śmiechu.dobre to było.hahahahahahahah

Gość gość
Po co miałaby oszukiwać? Nie wierze, że ludzie aż tak nie mają co robić, żeby zmyślać sobie jakieś historie. W każdym razie, mi by się nie chciało. Komu nie pasuje to po co to czyta i komentuje???