Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka fryzura powinna mi pasować??? nie mam już siły

Polecane posty

Gość gość

jestem wysoka, 182cm:( mam długie blond włosy, twarz owalna...oczy zielone cera.. lekka opalenizna, nie wiem jak określić, jaka fryzura pasuje osobie wysokiej o takim kształcie twarzy, wiem, ze jak mnie nie widzicie to raczej ciękżo ale gdybyście mogły mnie jakoś naprowadzić co do koloru,czy grzywka na bok, czy prosta czy w ogóle co ze soba zrobić?????

Gość gość
czego dałaś taką minę przy wzroście? Wiesz ile dziewczyn chciałoby być tak wysokie jak ty?:) masz wzrost modelki, a nawet są takie, co mają więcej: głowa do góry:) A włosy masz proste czy kręcone?

Gość gość
proste, dałam taką minę bo przy swoim wzroście nie moge znaleźć chłopaka, jestem chuda, figura chłopaka

Gość gość
Dlugie wlosy. Kazdemu pasuja.

Gość gość
dziewczyno, to ciesz się z tego, że jesteś chuda. Gorzej jakbyś nie była, wyglądałabyś jak olbrzym. Nie martw się, przyjdzie czas na miłość:) A długie włosy są wielkim atutem, i w dodatku blond. Myśle, że do owalnej twarzy wszystko pasuje, i grzywka prosta i na bok i bez grzywki (najlepiej przedziałek na środku). I często rozpuszczaj - to najlepsza z możliwych fryzur przy długich włosach:):):)

Gość gość
dzięki za pomoc:)i wsparcie:)