Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia wróży ;-)

Powróżę.

Polecane posty

Gość Justyna przyszła panna młoda
A mozesz mi powrożyć, bo już za 19 dni ślub, a moje nerwy rosną.

Gość asia 84
Kasiu pamietasz o mnie, miala mi powiedziec czy w pracy bedzie okej. Asia 84 04 24 bardzo mi zalezy prosze powroz mi teraz, sciskam

Gość gość
Kasiu gdzie jestes? Wrozysz nam?;)

Wróce tutaj jak skoncze wrozyc na mailu , idę wg ustalonej kolejki, prosze o nie dopisywanie sie nowych osob poki nie skoncze wrozb dla wszystkich ktorzy wpisali sie tutaj wczesniej:)

Gość gość
Wporządku;*

kilka osób pytalo sie czy mam fb, albo jakis prywatny kontakt - napisze tutaj zeby juz nikt nie mial watpliwosci , dane w mailu są fałszywe ;) nie znajdziecie mnie po nazwisku ;) Mam wróżbę dla Joli ;)

Gość Jolka;*;)
Tak? To czekam Kasiu;*

U Ciebie widać nie tyle negatywne uczucia do niego, co bardziej cierpienie, jakieś problemy. Chciałabys sie z nim spotkac? On jest obecnie zajęty sprawami kogoś z rodziny, widać też jakąs impreze rodzinna na której prawdopodobnie sie spotkacie.Po raz drugi wyszło mi to samo. Jest jakaś nadzieja, szanse na przyszłość. Możliwe że dluzsza przerwa w związku ale będziecie razem, pozwól zeby wszystko szlo swoim torem ;*.

Gość gość
Marta 07.11.1993 Czy facet z którym jestem w związku jest tym jedynym ?

Gość Jolka;*;)
Hmm no zgadzalo by sie bo on sie bardzo przejmowal tym ze jego brat sobie wpadl z dziewczyna jakas, i ze rodzice sie martwia. Niejestesmy razem juz rok ale mielismy kontakt po czym on go sam zerwal w grudniu. I od tamtej pory jest milczenie. Myslalam ze on z kims juz jest. Ale nierozumiem tego na jakim spotkaniu rodzinnym mielibysmy sie spotkac?? Bo on mieszka dalej ode mnie i nie mamy pokrewienstwa;) hmm a czy on dalej kocha mnie i czy to on zrobi pierwszy krok?

chcialem podac date swoja i pewnej dzieczyny z pytaodnosnie jej ale nie moge sie dopytac ktorego dnia ma urodziny bozeee :O do ktorej bedizesZ?

Marto (8.4.88): W finansach nie widzę zmian. Czy masz jasne włosy i dziecko? Jesteś pod wpływem jakiejś kobiety, lub chłopaka który cierpi po kobiecie (mogla to byc matka/dziewczyna ,ktokolwiek), nie jestes z tego zadowolona, widać jakies klopoty.

Jola mi się wydaje że mimo wszystko nie zerwiecie kontaktu na dobre, bylo widać obupolna nadzieje, w przyszłości jest szansa na odbudowanie tego.Widać było jakąś biesiadę rodzinna, moze jego rodziny , i zaprosi Cie na nia ? ;) Z jego strony wg mnie nie bylo duzych uczuc, ale moge sie mylic. Zaraz jeszcze spojrzę czy kogoś ma ;)

Tzn nie bylo pokazanej wielkiej miłości, bardziej sentyment z ktorego mozna cos pieknego stworzyc.on jest teraz pochloniety sprawami rodzinnymi

Gość Marta 7.11.93
Jak dalej potoczy się mój obecny zwiazek ? Proszę o wróżbe

Nie mam pojęcia, rano muszę wstać, chyba że po raz kolejny zarwe nocke ,u mnie to norma wiec spoko ;) Tylko ze wiesz, nie mozesz sie pytac 2 razy o to samo, takze nie idz do innej wróżki z tym samym pytaniem bo karty się odwrócą

Gość Marta 7.11.93
ta odpowiedź jest do mnie.. 'marta 88' ? bo nie jestem blondynką z dzieckiem :)

Gość Marta 7.11.93
ok. wiec czekam cierpliwie :)

Gość Marta 7.11.93
ok. wiec czekam cierpliwie :)

Jolu, nie weszła mi odpowiedz chyba bo znowu cos z forum. Dopytałam, wyszło mi ze ma jakies kolezanki, kobiety obok siebie, stałego zwiazku nie widze.Przynajmniej w tym znaczeniu ze nawet jezeli z kims jest to nie zaangazował sie w 100% emocjonalnie.Rozpamietuje sobie co bylo miedzy wami i dalej go cos do Ciebie ciągnie, bylas dla niego wazna.