Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia wróży ;-)

Powróżę.

Polecane posty

Gość M.B....
Przypomina się Monika z drugiej strony, z pytaniem o studia :) miał być większy, dokładniejszy rozkład :)

Gość katarka_zielona
Kasiu no właśnie z natury mam blond jasny, ew. troszkę ściemniały od farbowań a reszta zobaczymy:) dziękuję

Kasia wróży ;-) Do Marioli : Widze przy Tobie mezczyzne,a nawet 2. Oboje sa ci bliscy.Masz jakies wahania ktorego wybrac? Obydwoje pokazują sie jako osoby ktore maja piwne/niebieskie oczy. Ale moze to tez oznaczac ze spotkasz przystojnego mezczyzne ktory zlozy Ci jakas propozycje. Nie widac u Ciebie zmartwien,klopotow w najblizszym czasie, jest poprawa losu pod wzgledem materialnym. Weryfikacja: Jest jeden mężczyzna-można powiedzieć że bliski bo mamy podobne problemy i dlatego fajnie nam się rozmawia, faktycznie ma on piwne oczy, poprawy losu pod względem materialnym się nie spodziewam,ale jak będzie to dam znać :) Dziękuję serdecznie za wróżbę :)

Gość katarka_zielona
Kasiu no właśnie z natury mam blond jasny, ew. troszkę ściemniały od farbowań a reszta zobaczymy:) dziękuję

Gość nowa43j
Witajcie! :) Serdecznie Was zapraszam na forum ezoteryczne kartylosu.cba.pl gdzie mamy kilku dobrych, profesjonalnych wróżbitów ( Liv222, Equinoxe, Karmen, Libra22), którzy chętnie odpowiedzą na wasze pytania. Sprawdzalność ich wróżb jest duża. Wystarczy wejść na forum, zarejestrować się i zadać swoje pytanie w dziale Powróżę z... Serdecznie Zapraszamy wszystkich, którzy chcą poznać swoją przyszłość i otrzymać odpowiedzi na trudne, nurtujące pytania :) Te osoby, które wymieniłam są rzetelne i kompetentne - jeżeli zadacie im pytanie, to odpowiedź na pewno uzyskacie. Nie powymijają nikogo, odpowiadają dokładnie. Przyjdźcie, bo warto :)

Gość gość
w*********j z ta reklama c**j warta

Gość gość
Czekamy Kasiu na obiecane wrozby:***

Gość gość
19 lat to mloda d*perka

Gość Acha Haha ha
Kasiu też chciałabym Cię prosić o wróżbę ale taką ogólną...nie mam konkretnego pytania. Marta 08.04.1988 śledzę temat,pare razy dziennie a tu ciągle stron przybywa :) Pozdrawiam.i napewno zweryfikuje :)

Gość cootymmyslec
Kasi pytałam się 29 czerwca o mój związek z chłopakiem czy ma on szanse przetrwać ? nie wiem czy łaczy nas miłość czy tylko dziecko magdalena 24-04-1992

Nie dam rady wszystkim na raz powróżyć :( Jutro wieczorem w pierwszej kolejności powróże osobom z pierwszej i drugiej strony, a takze Joli, Monice i dziewczynom ktore napisaly na email Jeżeli do załóżmy godziny 17 nie zgłosza się osoby z mojego postu z godziny 19:29 to wtedy polecimy dalej :) jestem swiadoma ze pewnie sporo osob juz tutaj nie wchodzi dlatego tez nie bede wrozyla nieobecnym ;)

Gość Jola:)
Ok Kasiu z gory dziekuje w imieniu wszystkich :*:)

Gość Mac123
Hej Kasiu już mi wróżyłas zweryfikowałem to zgadza się prawie wszystko. Ale chce o dowiedzieć się co że sprawa urzęda i sądową czy wszystko mi się ułoży i czy ona mnie zdradziła i czy zdradza maciej 27 03 85

Gość gość
maciek daj też szanse innym sam tutaj nie jesteś. kasiu ja tez czekam cierpliwie.jestem na 4 stronie.

Gość Wyzjoneer
Hej Kasiu....widzę Cię w mej szklanej cooli.:classic_cool: Fajne majteczki.

Gość gość
ale wy jej lizecie d*pe az sie rzygac chce :D

Gość gość
gość maciek daj też szanse innym sam tutaj nie jesteś. kasiu ja tez czekam cierpliwie.jestem na 4 stronie. v v Bo tu jak w życiu.Trzeba mieć układy.Jak się ich nie ma to się czeka.....na czwartej stronie i nic.:classic_cool:

Gość gość
gość ale wy jej lizecie d*pe az sie rzygac chce Chętnie bym popatrzył na jej poopkę.Ciekawe czy jest na SU?

Gość gość
bez takich bo sie obrazi i zwieje a ja czekam na wróżbę 💤

Gość gość
W międzyczasie pieszczę swe przyrodzenie dłonią w niecierpliwym oczekiwaniu na wyroki co do mej przyszłości.:classic_cool:

Gość Anna (15.08.1981)
Szanowna Wróżko :) Ja się zgłaszam jako czekająca ( z pierwszych stron i mnie wymieniłaś). Oczywiście napiszę co sądzę, ustosunkuje się do tego co "powiedzą" karty. Pozdrawiam :) (temat dodałam do ulubionych i śledzę na bieżąco).

Gość pyska0604
Kasiu ja tez czekam

Gość gość
Ja też czekam:) i śledzę wątek:) Westtend;), pozdrawiam,

Gość gość
Wes przestan debilu jest Kasia mila dla nas to czemu my mamy nie byc mili dla niej co??! A nie odrazu gadasz ze jej d*pe lizemy..zazdroscisz ze tobie nie ma kto wylizac!!Bujaj sie!

Gość gość
ja tu tez pisalam na poczatku 28.8.1988 pytalam o zdrowie i przyszlosc mojego zwiazku

Gość gość
ja tez czekam juz długo Gosia 22.05.86 oglnie i sprawy sercowe

Gość gość
dostalam od Ciebie ogolna odpowiedz w sprawie dziecka (karty daly przeczaca odpowiedz) moglabys powiedziec cos wiecej monika 22.01.1985 i dla uscislenia maz rafal 28,01,1982

Gość gość
Kasiu kiedy zaczniesz wrozyc ?

Gość Kasia wróży..-:)
Jak przestane sie masturbowac:) wiecie ja tez mam swoje potrzeby heh..:) powroze dzis tym osobom co pisalam wczoraj: monika, dagmara, ania, jola..itp itd :)) reszcie albo w nocy dzis jak dam rade beda miec wrozby gotowe. Albo Jutro gdzies w godzinach tak jak dzisiaj:)

Jestem tutaj cały czas, wróżę dziewczynom które napisały na email, i na forum też zaglądam ;) To bylo slabe podszywie ;) I nie sadze bys miala z tego satysfakcje bo nic specjalnego nie napisalas a i nikt tez nabrac sie nie da ze to ja :) Cos Ci nie pasuje to tutaj nie właź - proste :) Dzisiaj całą noc nie będę tutaj, około 24 uciekam :)