Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia wróży ;-)

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
Kasiu tak ja jestem cieonowlosa i mam piwne oczy . Z tym mezczyzna mozliwe , ze sie zgadza , ale wiele nas dzieli i pare lat temu mialam nadzieje , ze moze jakos to sie pouklada , a obecnie nie mamy kontaktu . Jeszcze raz dziekuje Ci Bozena

Gość gość
jeszcze jedno , tak wybieram sie na wczasy , to moze o ta podroz chodzi ?Bozena

Przyjemnością jest dla mnie wróżenie dla was ;) Przykro mi że nie wyszło, ale w kartach nie pokazałas mi się samotna, będzie jakiś mezczyzna w Twoim zyciu :) Chyba jutro spróbuję bo próbowałam postawić kilka innych rozkładów i kompletnie nic nie wychodzi.

ok ale jutro moge byc pozno lub wcale wiec pewnie tylko odczytam bez odp tak ze prosilbym o troche szersza odp bo to "nie ignorowac" malo mi mowi na chwile obecna nie ma przy mnie absolutnie zadnej dziewczyny z jakakolwiek blizsza relacja wiec niewiem nawet gdzie to przylozyc... raczej bym chcial wskazanie na ktora ze znajomych spogladac teraz i w ktoeym kierunku plus jak mozesz to tamte sprzecznosci mi wytlumacz o tych 2ch kartach ;P mam nadzieje ze nie za duzo? :P

Ok, ja będę pewnie tak jak dzisiaj, czyli w okolicy 18 :) Z tą sprzecznością chodzi o to co wyżej napisałam. Nie mam pojęcia dlaczego (może ktoś kto sie zna mi wyjasni) karty głupieją, wychodzą same bzdury. Wcześniej dalo sie cos powiedzieć a teraz nie potrafię, karty są zafałszowane, pojawiają się sprzeczności i nie da się za bardzo odczytać.

Gość mrrrrrrrrryyyyyyyyyu
7 godzin wstrzymywania sie od snu na darmo :( przestalam ufac ludziom . jutro chc byc pierwsza !!!!!!!!! :/

Gość Mac123
Kasiu a o mnie chyba zapomniałas jestem na pierwszej stronie nie wiem ile razy się przypominałem maciej 27 03 85 proszę sprawdź bo ty zamiast wróżyć po koleji to robisz to tym z przodu.

Gość monnnna
Ale że studia całkowicie źle wybrane czy, że nie dam rady ich pociągnąć razem :(? A mogę w takim razie spytać się: Jaką drogę dalszej edukacji powinnam wybrać :)? Sorki, że poszłam wtedy :(

Gość eluu
Jak możesz to powróż mi Bogumiła 22styczeń1974.Czy będę zdrowa?

Gość Kasia wrozy:)
Mac123 niestety ale polskie prawo zabrania sexu z wlasna siostra.karty pokazaly mi Turcje,tam jest kazirodztwo legalne.pozdrawiam i zycze szczescia.

Gość Gosia1981.11
dzieki za pominiecie mnie :(

Gość gość
Kasiu ,jestem to ja Edyta :) Ponoć z wróżbę się nie dziękuje- zatem wirtualne buziaki wysyłam :) Co do przyszłości zobaczymy co się sprawdzi ale co do tego co było.....no mamusiu złota !!!! :D powiem tylko tyle ,ja chcę do Ciebie do domu hahahah na prywatne wróżenie :) niesamowite !!! Gdy czytałam to pierwsza moja myśl....skąd ona o tym wie?! Nie zna mnie przecież ! Do tej pory nie mogę uwierzyć,zaraz sobie to skopiuję i będę czytała po kolka razy ,szkoda że tylu zainteresowanych bo bardzo chciałabym taką konkretniejszą wróżbę na maila ...ale może kiedyś :) Jeszcze raz buziaki i pokłon ! pozdrawiam Edyta

Gość Królewna_z_drewna:)
Ja się przypominam z początków postu i czekam cały dzień dziś na wróżbę :) proszę nie omiń mnie...

Gość gość
Ja również proszę asia 24 04 84

Gość gość
ja czekam na moja kolej Julia 27.08.1985

Gość gość
Przypominam sie kasiu:) Sandra 06,05,1993 nteresuje mnie zycie uczuciowe

Gość Mac123
Kasia wróży! Co ty gadasz ją mam obca kobietę ! A moja siostra mieszka za granicą! Coś nie tak z tymi kartami sprobj jeszcze raz albo to jakąś podszywa.

Gość dachma
Kurcze liczyłam , ze jak sie rano obudze bedzie wpis. Kasiu troche chaotycznie tutaj. Przypominam sie Dagmara z wczoraj 19:25 12-03-1981

Gość katarka_zielona
przypominam się....:( 28.06.13 [zgłoś do usunięcia] katarka_zielona przypominam się tylko 28.06.13 katarka_zielona katarzyna 23.08.1986 czy szczęśliwie zajdę w ciążę w najbliższym czasie

Gość gość
KASIU!!! jestem na pierwszej stronie 2.12.82 pisałam co będzie z pracą błagam o wróżbę ciągle czekam Arleta

Gość mrrrrrrrrryyyyyyyyyu
Kasiu pamietaj, ja to ta co w nocy czekala ;)

Gość gość
wasze chamstwo mnie rozpierdala...u gory to podszyw przeciez,Kasiu wroc i ustaw ich do pionu

Gość gość
7 godzin wstrzymywania sie od snu na darmo smutas.gif przestalam ufac ludziom . jutro chc byc pierwsza !!!!!!!!! :/ za taka postawe zasadzilabym ci kopa w d*pe ;)

Gość gość
czy moglabys podac jakiegos maila do siebie?