Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia wróży ;-)

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
Kasiu dziekuje bardzo:) juz weryfikuje Mam niebieskie oczy, zastrzyk gotówki był 2 tyg temu(zwrot podatku),w domu niestety horror, mąz alkoholik jestesmy na granicy rozwodu, we wtorek mam wizyte u adwokata. Podróz hmmm planowane wakacje . Przy obecnym partnerze mam długi do końca zycia .Mamy 2 dzieci syna(6) i córke(4). Powiadasz ze przyszłosc same pozytywy? możliwe ale juz samotnie . Jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam gorąco:)

Gość MAc123
kasiu a co że mną bo maciej 27 03 85

Gość gość
Ciekawy wątek :) Z ciekawości- Bożena 11,12,1982 , jak się potoczy nowa znajomość?:)

Gość gość
Co z moim zyciem uczuciowym' czy on bedzie chcial wrocic

Aniu (kicia;) ): Co do finansów, widać kłopot ,moze jakas chorobe kobieca,lecz na pewno nie grozna.Czy masz chlopaka lub adoratora z innej miejscowosci,bo pokazał mi się chłopak dosyc bogaty mieszkajacy daleko, on Cie wyciagnie z opałów.Widać radość, jakiś slub (niekoniecznie wasz). Widać jakiegoś złego faceta, nieodpowiedzialnego i przeprowadzkę.

Gość gość
To ja asia co z moim malzenstwem' czy bedzie chcial wrocic, czy bede z kims

Gość byłam na pierwszej  stronie
Jadwiga 20maj75 co z moją pracą i co nowego w rodzinie

Gość mrrrrrrrrryyyyyyyyyu
W sprawach sercowych to rzeczywiscie rozczarowanie,wczoraj nawet przez to plakalam ale juz mi przeszlo ;) finanse, to fakt,jestem na utrzymaniu mamy :) facet co stoi murem i ma szacunek..to albo szwagier,albo facet mjej mamy :) lepsze czasy - no w koncu sa wakacje :) dziekuje za wrozbe :) nie bylo nic wiecej ? ;) pewnie dlatego ze za mloda jestem na takie wrozby ? ;)

Gość gość
Alicja 17.03.68 - co mnie czeka w uczuciach i sprawach zawodowych , w najbliższym czasie , proszę :)

Gość kiiciaaa
Mój aktualny chłopak jest z innej miejscowości ale nie jest bogaty i faktycznie dosyć nieodpowiedzialny. A co do tego bogatego to zastanawiam się i nikt mi nie przychodzi do głowy .

Możliwe że właśnie samotnie, nie widać rozstania, ale widać problemy,przy obecnym mezczyznie pokazały mi się pieniadze, może to głupio zabrzmi ale czy nie jesteś z nim dlatego ze boisz sie odejść, boisz sie ze sobie nie poradzisz? Wydaje mi się że mąż, choc moze to nieprawdopodobne, zmieni się, zawalczy o wasz byt, stad ta dobra przyszlosc.Moze sie ocknie gdy bedzie mialo dojsc do rozwodu. Zycze Ci wszystkiego dobrego i dziekuje za weryfikacje:)

Gość gość
Iza 11.12.1986 Ja też poproszę.co ogólnie w przyszłości?

Gość Monikaniekochana
Witam Kasiu. Nie jestem forumowiczka,ten portal znalazlam przypadkiem.postanowilam i ja zadac Ci pytanie.czym uwolnie sie wreszcie od meza. Czy spotkam milosc i bede szczesliwa i bezpieczna? "wszedl" Mo do glowy pewien mezczyzna,chcialabym wiedziec Co on o mnie mysli, czy bierze pod uwage chocby cos przelotnego? Bardzo Cie prosze o te wrozbe. Monika 26.03.1976 Pozdrawiam serdecznie!

Gość kiiciaaa
Z przeprowadzka też się zgadza bo chcę zamieszkać z moim facetem. A akurat ma pewne problemy finansowe. Jednak w tej chwili nie jestem na nic chora a przynajmniej nie wiem o tym

Gość gość
weryfikację obiecuję ;) - Alicja

Gość kiiciaaa
Ślicznie dziękuję i pozdrawiam :)

Gość gość
Czekam asia 84 04 24

Gość dachma
Kasiu dokładnie odwlekam decyzje o rozstaniu głównie dlatego, ze boje sie , ze sobie nie poradzę. Najważniejsze ze nic nie pokazało sie o problemach z synem-czyli powinno byc dobrze:) On juz sie prawie 3 lata nie potrafi ocknąc :) Sciskam Dagmara

Gość Gosia1981.11
nadal czekam

Gość kidyai432
Joanna 13.01.1995 Czy w końcu będę szczęśliwa i uda mi się spełnić chociaż pare marzeń? Czy do końca życia bede tkwić tutaj? Czy przestanę być samotna? Dziękuje :D

Gość Monikaniekochana
KASIU czy moglabys tylko powiedziec kiedy moge spodziewac sie odpowiedzi? Oczywiscie prosilabym jak najpredzej, jednak dostosuje sie. Nie moge byc ciagle w necie (maz-tyran) stad moje pytanie.dziekuje.

Gość Gosia1981.11
jestem notorycznie omijana, bylam szosta i wrozby zero :(

Asiu: W uczuciach widze spokoj jak na razie. Jest mezczyzna ktory nad Toba ,,czuwa'' z rodziny badz znajomych, jest Ci szczerze zyczliwy. Z dobrych rzeczy czeka Cie w najblizszym czasie mile spotkanie a z tych gorszych niewielkie zmartwienie. Odnosnie mezczyzny : U niego widzę jakies zmartwienie ale też jest powodzenie w finansach, Wspolna karta dla was to spotkanie, mam tez wrazenie ze on Ci daje jakies male prezenty czy niewielkie pieniadze.Czy macie dziecko? Na przyszlosc nie widze pozytywów z nim. Jest jakies oszustwo ktore się wyda, widać klopoty, nieszczescie. Mysle ze nie wróci.

Gość gość
A jeszcze mozesz mi powiedzoec co z moja praca asia czy bede pracowac