Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia wróży ;-)

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
julia27.08.1985 ja zostalam pominieta:( moje pytanie dotyczy finansów i przeprowadzki na stale pozdrawiam

Gość katarka_zielona
przypominam się juz kolejny raz od wczoraj:) kasia 23.08.1986 pytanie o macierzyństwo ale poproszę też ogolnie zwiazek, praca, finanse:)

Gość Martynka_89
oj to i ja o sobie przypomninam:) (13.11.1989) czy uda mi sie w obecnej pracy i dostane staly kontrakt czy tez moze powinnam sie rozejrzec za czyms innym? czy widac tez powodzenie jesli chodzi o studia ktore chcialabym rozpoczac? a no i oczywiscie chcialabym sie tez zapytac o sprawy sercowe czy cos sie wydarzy w przyszlosci pod tym wzgledem?

Gość gość
witold 21.02.1980 co w mojm zyciu pozmienia sie? pozdrawiam

Moniko ; Postawilam ogolny rozklad. Widać daleką podróż,poprawę losu, niespodziewane pieniadze, ale takze niegrozna chorobe. Wyszła najszczęśliwsza karta, wróży ona szczesliwy związek, ogólnie wszystko ,,naj,, w tej sferze. Ze zlych rzeczy widze urzad, starszego mezczyzne. Moge postawic rozklad partnerski lecz potrzebuje daty urodzenia owego mezczyzny.

Gość gość
a możesz mi powiedzieć co z moją pracą? asia 84 04 24 proszę

*datę I jak zwykle prosze o weryfikację kazdego komu stawiam karty, nie musicie pisać szczegolowo co się zgadza, chciałabym mieć jakis obraz tego czy w ogóle coś ma pokrycie w rzeczywistosci :)

Gość kidyai432
Zaktualizuje pytanie. Czy w końcu uda mi się wypięknieć? Dostane się na studia o których marzę? Czy w życiu rodzinnym w końcu się ułoży i czy kogoś znajdę?? Joanna M. 13.01.995

Gość Justyna przyszła panna młoda
12.01.1982 20 lipca tego roku biorę ślub z ukochanyn. Strasznie się denerwuję. Czy wszystko sie ufa? Jakim będzie mężem mój ukochany? Jak uda nam sie podrózż poślubna?

Gość gość
nielegalna@onet.eu Kasia jezeli dasz rade odezwij sie na maila

Gość gość
Nie potrafie sprecyzowac Twojej wróżby... ale fajnie że poświęciłaś mi czas, możesz mi powiedzieć co z moją praca?

Gość Monikaniekochana
Kasiu, z calego serca dziekuje! Oczywiscie zweryfikuje i napisze. Ja szybko to powiem tylko ze urzad i starszy mezczyzna - to dzieje sie juz. Tak sie ciesze z Tel milosci, tyle lat zyje w zniewoleniu ze trudno mi uwierzyc ze mojego meza poprostu w moim zyciu nie bedzie. Dziekuje!

Gość gość
z 19:37 to ja Asia

Gość gość
Anna 02.05.1974 finanse ;) pozdrawiam

Gość gość
i jeszcze jedno to oszustwo dotyczy mojego męża czy mnie? bo nie wiem o co chodzi Asia

Gość agatka8989
kiedy zajde w ciaze 07.08.1989 r.

Damian : Na ta chwile nie widać u Ciebie zadnego zwiazku.Gonisz za pieniedzmi.Pokazała mi się fałszywa kobieta w Twoim otoczeniu, ma ciemne wlosy i jest Ci bliska, to jakas przyjaciolka badz krewna. Widać romans, realizowanie jakis pomyslow, ale jest karta mlodego chlopaka, falszywego, zlodzieja. Bedziesz mial klopoty urzedowe.

Gość asia 84
możesz mi odpisac proszę

Gość szatynka227
Witaj Wróżko. Zostałam pominięta i się grzecznie przypominam :) prosiłam Cię wczoraj o wróżbę z godziny 20:09 usmiech.gif Jeśli możesz to mi powróż - kiedy zajdę w ciążę? 07-02-1981 Sylwia

Gość asia 84
tak mamy dziecko i alimenty mi płaci ma to oszustwo nie wiem o co chodzi. to dotyczy jego?

Gość asia 84
w urzędach to rozwód, ale oszustwo nie rozumiem nic z tego! bardzo Cie proszę sprawdzic mi tylko jeszcze czy z moja pracą bedzie okej, bardzo mi zależy.... i błagam weź mnie poza kolejnością po znajomości:) Buźak za wróżbę

Gość gość
julia 27.08.1985 kasia przypominam sie z wczoraj z 18;45 dziekuje

Gość witold 21.02.1980
ja tez czekam od wczoraj:) 19:14

Gość a ja z pierwszej  strony
czekam Jadiwga 20maj75 co z praca i rodziną?

Macieju : Pokazales sie jako osoba godna zaufania. Jestes pod wplywem kobiety ktora cierpi po odejsciu kogos bliskiego (zakonczenie zwiazku lub smierc) . Dostaniesz wsparcie od mezczyzny. Nie lekcewaz obowiazkow, nie zaniedbuj sie pod kazdym wzgledem. Nie widac szczescia w milosci, karta pokazala sie odwrocona. W drugim rozkladzie wyszlo, ze postrzegasz swoja partnerke jako osoba falszywa, intrygantke i oszustke. Martwisz się. Czy ona ma jasne wlosy i jest pewna siebie ? Ma jakies klopoty ale tez nadzieje na lepsze. Wspolna karta pokazuje dom, rodzinę.Czyli cos co was laczy. Czy macie dzieci? W przyszłości widać wplyw jakiegos mlodego czlowieka na plany (byc moze to rodzenstwo badz dziecko) , przyszlosc raczej jest stabilna.

Gość katarka_zielona
przypominam sie standardowo z 2 strony kasia 23.08.1986