Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anetka38

odchudzanie z kasza jaglana zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 anetka38
Agnieszka powiem ci 偶e po pierwszym dniu 1kg mniej ale teraz zwa偶e si臋 w poniedzia艂ek i dam zna膰 ile jeszcze uby艂o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anetka38
dzi艣 dzie艅 czwarty diety,waga 67kg ,czyli jestem o 3kg l偶ejsza ,czuje si臋 dobrze jak na razie bez grzeszk贸w ,mam dalsz膮 motywacje .A jak wam idzie laseczki?trzymam mocno za was i za siebie kciuki i oby tak dalej da艂o rade wytrzyma膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ktoby kasze jadl w wakacje i odmawial sobie lodow , owocow warzyw swiezych kasza dobra na jesien zreszta wszedzie pisze zeby na jesien zaczac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam kasze
Witam u mnie wczoraj bez grzech贸w, dzi艣 te偶 dobrze idzie, zosta艂a mi ju偶 tylko jedna porcja kaszy do zjedzenia. Po pracy jeszcze 膰wiczenia i bieganie Anetka super Ci waga leci, ja mia艂am podobnie, teraz najwa偶niejsze to wytrzyma膰 jak najd艂u偶ej, bo gdyby艣 teraz zrezygnowa艂a to kg szybko wr贸c膮. Musimy wytrwa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od pazdziernika zaczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam kasze
Anetka i jak Ci idzie?? U mnie dzi艣 3 dzie艅, na razie jest dobrze ale wiadomo 偶e wieczory s膮 najgorsze. Mo偶esz mi napisa膰 jak przygotowujesz kasze?? I jak to w og贸le wygl膮da. Ja w pracy najcz臋艣ciej jem zimn膮 kasze, nie mam jak sobie odgrza膰. Tylko rano i wieczorem jem j膮 na ciep艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
hej, u mnie dzie艅 5 ,wi臋c jestem dalej na kaszy i bez grzeszk贸w ,te偶 jadam zimn膮 bo sie nie op艂aci odgrzewa膰 ,tylko pije mniej jak Ty ,bo 1l wody z cytrynk膮 i wypijam 2 kawy ale bez cukru ,nie czuje na razie zm臋czenia ,tak 偶e jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
ja wieczorem ju偶 nie mam tak napadu g艂odu,a je艣li ju偶 to robie sobie wode z cytrynk膮 i wlewam do woreczka zara偶am w kosteczki i jak czuje 偶e jestem troche g艂odna to zamiast landrynka ten l贸d,mi pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
i jak wam idzie? kupilam dzis 2 opakowania kaszy jaglanej w woreczkach i od jutra sprobuje moze dam rade choc pare dni wytrzymac :) a wy jak ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
1 woreczek czy 2 na dzien? jak wy stosujecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba sie juz ta kasza im znudzi艂a idz poszukaj odp moze w goglach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
wlasnie roznie pisza , ale mysle ze 200 gr na dzien bedzie oki ale poczekam na opinie jeszcze w koncu jutro dopiero zaczynam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
Witaj Natia,mi艂o 偶e do艂膮czy艂a艣 do nas , ja na poczatku jad艂am 2 woreczki a teraz tylko 1,5 bo nie mam miejsca w 偶o艂膮ku ,jestem ju偶 dzi艣 6 dzie艅 i jest ok ,czasami jak za du偶o 膰wicze to czuje zm臋czenie ,ale dam rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
witam podziwiam ze az 6 dni juz jestes a chcialabym choc 3 dni wytrzymac , nie mam nadwagi ale tzw tlusczyk na brzuchu ( oponka)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
no to zaczne od 2 woreczkow ( dobrze ze kasza jest juz dostepna w woreczkach ) , kawe bez cukru chyba mozna jak widze to pijecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
tak to jest wygoda z woreczkami ,wiesz 偶e po tej kaszy to brzuch tak jak u mnie robi si臋 p艂aski i warto sie poswi臋ci膰,to od kiedy natiastartujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
od jutra , mam nadzieje na p艂aski brzuch , bo nadwagi raczej nie mam tylko z brzuchem problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
aha i ja 偶e tak powiem to jestem mocnym kawoszem i chyba bym pozabija艂a wszystkich gdyby nie mog艂a sie napi膰 kawy ,a wiesz kupi艂am dzi艣 w tesko zielon膮 herbate z kawa艂kami owoc贸w o smaku opuncji jest 艣wietna w smaku i dobra na metabolizm no i co wazne przy diecie to poprawia nastr贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
czyli oprocz wody mozna pic ziolowe herbatki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natia 44
odezwe sie jutro do poludnia, ide z pieskiem na spacer

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heja , a w tej diecie ile trzeba minimum pic wody ? tzn og贸lnie plynow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
hej, ja wypijam tylko litr +2 kawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
natia ja pije i mi pomaga ,ok do do jutra mi艂ego wieczorku Ci 偶ycz臋 paaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:) dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
go艣膰 nie ma za co ca艂a przyjemno艣膰 po mojej stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
dzi艣 dzie艅 7 z kasz膮 ,waga 65.1kg 艂adnie spada ,mam du偶o energii,nie czuje dzis zmeczenia ,szcze偶e m贸wi膮c brakuje mi warzyw i owoc贸w ale wytrzymam jeszcze 3dni i powoli bede do艂膮cza膰 je ,a jak u was dziewczynki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Glupie baby bez zainteresowan, o zachodzeniu w ciaze ze sie gads tylko sie dziecko robi, od takiego gada ie jeszcze zadna nie zaszla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka38
Agnieszka a tobie jak idzie ? mam nadzieje 偶e sie nie podda艂a艣 co?

Udost臋pnij ten post