Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autor

W jakim wieku porządny mężczyzna ma największe szanse na związek?

Polecane posty

Gość gość autor

W jakim wieku kobiety masowo zaczynają chcieć porządnego mężczyznę?

Gość Tristan rey

Ķurde jestem prawiczkiem a mam 45 lat.

Dnia 29.06.2013 o 16:36, Gość gość autor napisał:

W jakim wieku kobiety masowo zaczynają chcieć porządnego mężczyznę?

jak przejdą 2-3 badboyów i mają 2-3 dzieci i są samotne matki, wtedy szukają "porządnych" ( frajerów )

Gość wetetqetetrq
  Dnia 21.02.2019 o 03:01, samepytania napisał:

jak przejdą 2-3 badboyów i mają 2-3 dzieci i są samotne matki, wtedy szukają "porządnych" ( frajerów )

Po pierwsze, mało która ma 3 dzieci, po drugie, znam wiele osób, które za młodu chciały tylko "porządnych", ale okazywało się, że są zakompleksieni, nieśmiali i jak już uzyskają trochę pewności to zdradzają na prawo i lewo i mają mega wymagania.
Po latach stwierdzam, że najlepszy jest bad boy z dzieckiem po 30. Taki już trochę uspokojony i wie, co to kompromis. Prawiczki po 30 do związku się nie nadają, jak dasz im szansę, zdradzają, oszukują. Nieśmiali i zakopleksieni też

Gość Alf

Moim zdaniem najlepszym okresem , w którym można poznać partnera życiowego jest okres nauki w szkole i na studiach. Wtedy najłatwiej znaleźć drugą połówkę gdyż jest jeszcze w czym wybierać. Przebywanie w dużym gronie osób w przybliżonym wieku ułatwia nawiązywanie kontaktów. Potem czyli po ukończeniu 24-25 lat ci, którzy nie zdążyli wykorzystać tej okazji, zaczynają mieć problemy ze znalezieniem partnera. 

Dnia 21.02.2019 o 08:10, Gość wetetqetetrq napisał:

Po pierwsze, mało która ma 3 dzieci, po drugie, znam wiele osób, które za młodu chciały tylko "porządnych", ale okazywało się, że są zakompleksieni, nieśmiali i jak już uzyskają trochę pewności to zdradzają na prawo i lewo i mają mega wymagania.
Po latach stwierdzam, że najlepszy jest bad boy z dzieckiem po 30. Taki już trochę uspokojony i wie, co to kompromis. Prawiczki po 30 do związku się nie nadają, jak dasz im szansę, zdradzają, oszukują. Nieśmiali i zakopleksieni też

badboy z dzieckiem? to chyba z książki romans sci-fi, badboye robią dzieci a potem zwiewają, nie biorą dzieci ze sobą

Gość urst

Prawiczki po 30 do związku się nie nadają, jak dasz im szansę, zdradzają, oszukują. Nieśmiali i zakopleksieni też

Góvvno prawda. Ja jestem nieśmiały (ale mam 20 lat, nie 30) i nigdy bym nie zdradził, nawet gdybym miał taką okazję.

Po pierwsze, są takie. Po drugie, każda mówi, że chce porządnego, a potem bierze nieporządnego przystojniaka i zdziwiona, że ma wymagania i zdradza. Po trzecie, gdyby nawet faktycznie chciały porządnych, to jednak jak widać nie wiązały się z takimi, bo porządny by nie zdradził. To że facet jest nieśmiały czy zakompleksiony, nie oznacza, że jest porządny.

Po latach stwierdzam, że najlepszy jest bad boy z dzieckiem po 30. Taki już trochę uspokojony i wie, co to kompromis.

Tacy nie istnieją.

Gość Gosc
  Dnia 21.02.2019 o 11:41, Gość Alf napisał:

Moim zdaniem najlepszym okresem , w którym można poznać partnera życiowego jest okres nauki w szkole i na studiach. Wtedy najłatwiej znaleźć drugą połówkę gdyż jest jeszcze w czym wybierać. Przebywanie w dużym gronie osób w przybliżonym wieku ułatwia nawiązywanie kontaktów. Potem czyli po ukończeniu 24-25 lat ci, którzy nie zdążyli wykorzystać tej okazji, zaczynają mieć problemy ze znalezieniem partnera. 

Z moich obserwacji wynika, ze zwiazki z czasow liceum i studiow czesto sie wypalaja. Ludzie sa z soba 5, 6 lat podczas studiow, a potem wypalenie i szybki slub z kims zupelnie nowym. 

Gość Gość
  Dnia 21.02.2019 o 17:20, Gość urst napisał:

Góvvno prawda. Ja jestem nieśmiały (ale mam 20 lat, nie 30) i nigdy bym nie zdradził, nawet gdybym miał taką okazję.

Po pierwsze, są takie. Po drugie, każda mówi, że chce porządnego, a potem bierze nieporządnego przystojniaka i zdziwiona, że ma wymagania i zdradza. Po trzecie, gdyby nawet faktycznie chciały porządnych, to jednak jak widać nie wiązały się z takimi, bo porządny by nie zdradził. To że facet jest nieśmiały czy zakompleksiony, nie oznacza, że jest porządny.

Tacy nie istnieją.

Skończ już płakać. Masz 20 lat w związku z tym gòwno wiesz o życiu i związkach. Zakładanie że nigdy nie zdradzisz jest śmieszne. To uzalanie się że kobiety wolą brutali a każdy przystojny to przy okazji ... jest żałosne. Dorosnij i poszerz horyzonty.

Gość urst
  Dnia 21.02.2019 o 17:35, Gość Gość napisał:

Skończ już płakać. Masz 20 lat w związku z tym gòwno wiesz o życiu i związkach. Zakładanie że nigdy nie zdradzisz jest śmieszne. To uzalanie się że kobiety wolą brutali a każdy przystojny to przy okazji ... jest żałosne. Dorosnij i poszerz horyzonty.

Nie zdradzę, bo mam zasady.

Nie mówię, że każdy przystojny to pustak i ch00j. Ale faktem jest, że nawet ch00je mają branie, tylko dlatego że są przystojni, podczas gdy przeciętni go nie mają.

Mam bardzo szerokie horyzonty i jestem dojrzały.

Gość Gość

Nie jesteś o czym świadczą twoje wpisy. Myślę że jesteś pipa która nigdy nie przejmuje inicjatywy jako facet a zwalasz to na przeciętność.

Gość urst
  Dnia 21.02.2019 o 17:53, Gość Gość napisał:

Nie jesteś o czym świadczą twoje wpisy. Myślę że jesteś pipa która nigdy nie przejmuje inicjatywy jako facet a zwalasz to na przeciętność.

Przejmuję inicjatywę i nic to nie daje.

Gość zawiedziona

ja cale zycie szukalam porzadnego i nie znalazlam, zawsze trafialalm na dupkow, watpie by porzadni w ogole istnieli

Gość gosc

piszesz to na przykladzie swojej matki ??

Gość gościu gość

Jakie to prawdziwe 😄 Niestety

Gość szkoda gadać
  Dnia 21.02.2019 o 18:09, Gość zawiedziona napisał:

ja cale zycie szukalam porzadnego i nie znalazlam, zawsze trafialalm na dupkow, watpie by porzadni w ogole istnieli

Widocznie cię ciągnie do dupków. Może poszukaj w friendzone? 🙂

Dnia 21.02.2019 o 18:10, Gość gosc napisał:

piszesz to na przykladzie swojej matki ??

przestań pić bo ci z mózgu robi sieczke

Dnia 21.02.2019 o 18:15, Gość gościu gość napisał:

Jakie to prawdziwe 😄 Niestety

bo wtedy wybór im wielki nie został, a życie dało w dvpe, więc się budzą z zamulającej ich mózgi śpiączki

Dnia 21.02.2019 o 18:09, Gość zawiedziona napisał:

szukałaś porządnego a przyciągałaś samych deb!li, więc coś w twojej konfiguracji się nie zgadza, tz. setup-ie, czas tam zajrzeć i coś przestawić

Gość Forever alone
  Dnia 21.02.2019 o 00:54, Gość Tristan rey napisał:

Ķurde jestem prawiczkiem a mam 45 lat.

Ja też jestem prawiczkiem, mam 35 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny.