Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość ewa55
Jaka bedzie moja sytuacja w sprawach uczuciowych? Ewa 01.08.69

Gość gość
Kasiu ja jestem Bogumiła

Bogumiło u Ciebie nie ma złych rzeczy na przyszlosc. Obecnie masz jakies klopoty, jakies nieuregulowane sprawy, ale zakoncza sie pomyslnie.W milosci widać romans.Czeka Cie zakonczenie klopotow- w finansach widać niespodziankę, jakis dar pieniezny.W otoczeniu masz jakiegoś starszego męzczyzne ,jest pokazany urząd. Jest pokazana nadzieja na lepsze i sukces. :)

Gość gość
To Ty się Joanna nie wtrącaj do czyjegoś małżeństwa

Gość gość
Kasiu wszystko co napisałaś to jest prawdą,mam teraz kłopoty zdrowotne ,tylko jedno mnie ciekawi co to za starszy mężczyzna i ten urząd.Jesteś naprawdę dobrą wróżką.Pozdrawiam Cię i dziękuję.

Gość gość
Maria 23.10.1982 proszę o ogólną wróżbe

Gość różyczka1987
mam na imię Dorota. jestem osobą samotną. moje pytanie - czy poznam kogoś? czy będe miała rodzinę - mężczyzne i dzieci?

Gość gość
Każdy ma jakieś kłopoty zdrowotne, jak można wierzyć w takie brednie że to prawda, każdą wróżbę można dopasować do swojego życia bo wróżby są ogólnikowe

Gość gość
Jak nie wierzysz wróżbom to po co tu wchodzisz ?

Gość gość
Kasiu mogę prosić o wróżbę? Czy jest kolejka? Aga

Gość gość
przypominam sie jestem na 2 stronie Agnieszka 7 wrzesien 83, pytam o milosc, kiedy pojawi sie oraz gdzie bedzie moja przyszlosc za granica czy w PL§?

Gość gość
Nie interesuje mnie wróżba ale czasem wątek jest na górze i czytam, ja nie wierzę w takie zabobony. Nigdy nie chciałbym dziewczyny która wierzy we wróżby.

Gość gość
To ja zostawię swoje pytanie. Aga. Co mam zrobić by odnaleźć wreszcie miłość, stworzyć związek. Jakie wskazówki? Jestem sama Agnieszka 14.08.77

Gość Teresa05.10.1962
Chciałam zapytać czy w moim życiu coś się zmieni, czy do końca życia będę darmową posługaczką dla swoich najbliższych. :(

Ale powiedz mi kogo interesują Twoje widzimisie? Ktoś kto nie chce wróżby to się nie wpisuje, proste. Podkreślam po raz kolejny że to nie wyrocznia a zabawa i tyle. Nie psuj mi wątku

Karolino; W miłości osiągniesz jakiś swój cel,ulozy sie po Twojej mysli. W finansach widac zakonczenie klopotow.Czyzbys w otoczeniu miala jakies wesele? W domu widać jakieś zmiany.Musisz wystrzegać się chlopaka który napatoczy Ci się ' po drodze ' , bedzie probowal Cie oszukac.

Gość Agnieszka 7 wrzesien 83
Ale Ty juz wrozysz osobom z 3 strony a ja jestem na 2 i mi nie powrozylas:( Przeciez zadalam konkretne pytanie, wiec nie wiem czemu mnie pomijasz.

Aniu,wydaje mi sie ze Andrzej na ten moment traktuje Cie jak znajoma, ale w przyszłości jest szansa na jakiś romans. Stałego związku z tego nie będzie...

A ja zapytam - wrozylas u mnie? Powiedz w takim razie co sie nie zgadzało,chetnie posłucham.Bo do tej pory wiekszosc weryfikacji się zgadzała. Z reszta, jak taka madra jestes to wez karty do reki i od razu wróż innym - zobaczymy czy tak szybko sie polapiesz.

Gość gosc , gosciem pogania
ale jestes naiwna

No słucham, wróżyłam Ci? Chyba się namiętnie rozpisujesz, to jeszcze poczekam.:) Załoze ile chce tematów, jak kogos interesuje dlaczego to wyjasnienie jest na poprzednim :)

Gość gość
to ty Kasiu namietnie wrozysz , uwielbiam czytac twoje wypociny , rob to dalej , moze mi stanie

Asiu, Ciebie i Rafała niestety łączą tylko sprawy zawodowe.On jest zakochany w żonie, pokazały się same milosne karty gdy zapytałam o uczucia.Planują coś, widać u nich ciekawą przyszłość. Nawet jeśli będziesz chciala próbować i tak skonczy się to porażką... Nie warto o nim myslec. :(