Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnossprawny88

Samotny bo niepełnosprawny

Polecane posty

Gość xyyyyyz
Autorze jakie studia skończyłeś? :) z tej strony niepełnosprawna :)

Gość niepełnossprawny88
Informatyka ;)

Gość niepełnossprawny88
Informatyka :)

Gość xyyyyyz
ale przynajmniej pracujesz :)

Gość ALEXXX27
autorze a ja jestem 27 letnim przystojnym facetem i nigdy nie miałem dziewczyny a wiesz dlaczego ? bo jestem p*****m więc ciesz sie że nie jesteś taki z*****y jak ja :(

Gość xyyyyyz
chciałam popisać, bo trochę nas łączy, ale cóż. Powodzenia :)

Gość niepełnossprawny88
No pracuje i nie mam akurat w tej kwestii żadnych powodów do narzekań (patrząc na poziom bezrobocia i średnie wynagrodzenie w naszym kraju) Co nas łączy? Tylko nie pisz proszę,że niepełnosprawność nas łączy ...

Gość niepełnossprawny88
Alex przynajmniej jesteś przystojny to wiesz jak to jest być pożądanym ;p

Gość xxxyyyzzzaaa
niestety. Niepelnosprawnosc. Mam inny nick bo pisze z telefonu. Rozumiem Cie w 100%... ja nawet pracy nie mam...

Gość xxxyyyzzzaaa
skad jestes? :)

Gość xxxyyyzzzaaa
skad jestes? :)

Gość niepełnossprawny88
No to jeśli niepełnosprawność nas tylko łączy to za wiele nas nie łączy ;)... Przykro mi ale nie mam zamiaru podawać więcej swoich danych - napisałem tu tylko dlatego ,że czuję się anonimowy i taki chce pozostać , nie szukam tu nikogo by poznać. Spadam do pracy - żegnam

Gość gość
Po prostu jestes jednym z wielu gosci,ktorzy nie znalezli sobie kobietyt. Ten defekt dloni o ktorym, piszesz nie ma tu zadnego znaczenia. Facet sparalizowany to wiadomo, nawet seks czesto odpada i w ogole zero pomocy z jego strony wiec raczej m,arne szanse na zwiazek. Alle autor nie jest niepelnosprawny. Moze nie calkiem masz ten charakter "ok" jednak;)

Gość niepełnossprawny88
Skoro wielokrotnie uświadamiały mnie,że chodzi właśnie o mój defekt to czemu na siłę próbujecie mi wmówić,że to charakter :P? Charakter mam całkiem ok, z twarzy też jestem nie najgorszy (gdy kiedyś wrzuciłem swoje zdjęcie na portal randkowy tak by nie było widać defektu to nie narzekałem na brak powodzenia ;)

Gość niepełnossprawny88
No i fakt nie jestem niepełnosprawny bo radzę sobie ze wszystkim sam, mimo wszystko aspekt estetyczny nie pozwala mi na "życie uczuciowe"

Gość ickra
Może ja jestem niedzisiejsza, ale serio nie rozumiem dlaczego ta ręka niby jest przeszkodą w atrakcyjności. Naprawdę wolę faceta przystojnego z protezą nogi i bez ręki niż brzydkiego gościa bez tych defektów. Może to nie o samą rękę chodzi, ale o Twoje podejśćie..

Gość niepełnossprawny88
niestety tak jest i wielokrotnie sie na wlasnej skorze o tym przekonalem;)

Gość rudażabazła
Aha tak jasne, tyle osób pisze, że nie o rękę chodzi. A ciekawe co byście zrobiły gdyby wasz znajomy poznał was z takim gościem jak autor, pewnie niczego sobie oprócz opisywanego defektu. Pewnie uznałybyście, że jest miły i przyjacielski, ale nie brałybyście go pod uwage jako partnera, obiektu swoich marzeń, obiektu seksualnego i nawet byście tego nie zauważyły. Po prostu w ciągu tych 5 sekund pierwszego wrażenia zostałaby od razu przekreślona opcja "potencjalny partner". Może nawet nieświadomie. x Piszecie, że może charakter nie taki, a ile facetów z nie takim charakterem ma dziewczyny, które później żalą się tu na kafe, że facet to, a tamto. Jest tysiace takich wątków. Gdyby jedynie ci którzy mają dobry, nieskazitelny charakter byli w związkach to chyba 80% ludzkości by się nigdy nie związała. Zresztą charakter poznaje się z czasem i facetowi z jakimś z*****ym charakterem, też się daje szanse na początku, dopóki nie odkryje się, że coś z tym charakterem nie halo. A autor takiej szansy nie dostaje, bo od początku jest przekreślany. x Zresztą to co on ma być super krystaliczny, rewelacyjny charakter, ma być zawsze wesoły i silny żeby mieć minimalne szanse u jakiejkolwiek dziewczyny, a osoba zdrowa może sobie być jaka jest narzekają itede a i tak prędzej czy później znajdzie partnera. Ale zakłamanie na maksa.

Gość rudażabazła
"Ten defekt dloni o ktorym, piszesz nie ma tu zadnego znaczenia." Co za hipokryzja, jasne, że nie ma, na jakim kanale takie bajki, podajcie to przełączę.

Gość rudażabazła
Autorze nie pisze tego, żeby cię zdołować, tylko uważam, że problem rzeczywiście jest, istnieje. Takie są fakty, a nie jakis "charakter". Owszem masz bardzo zawężone pole potencjalnych partnerek, jak tu ktoś pisał, ale to nie znaczy, że nie znajdziesz kogos. I jak to ktoś pisał, możesz zmienic swoje patrzenie na świat, ale nie zmienisz patrzenia na świat innych ludzi. Nikt nie powiedział, ze swiat jest sprawiedliwy i że będzie łatwo.

Gość ickra
ja patrzę na twarz i oczy. ręka mnie nic nie obchodzi. może współczesne dziewczyny patrzą na co innego. dałabym szansę kolesiowi jakby mi podpasował z twarzy

Gość rudażabazła
Po prostu musisz być 10razy bardziej zaradny, 10razy bardziej dowc*pny, 10razy bardziej silny, 1000 razy bardziej optymistyczny niż facet bez defektów, żeby przyciągać ludzi. Musisz się o wiele bardziej wysilić i będzie ci 50 razy ciężej niż innemu facetowi.

Gość rudażabazła
Ahaha jasne, przez internet to każdy taki mądry, a tylu ludzi jak autor jest samotnych, choć niczego oprócz tego defektu im nie brakuje

Gość ickra
każdy taki mądry przez internet, ciekawe. to, że ty tak myślisz nie oznacza, że każdy tak myśli. akurat mój mąż ma również pewien stopień niepełnosprawności i też jest informatykiem. jakoś go to nie przekreśliło u mnie. dodatkowo powiem, że jestem atrakcyjna, a o moje względy starało się oprócz niego jeszcze 3 i to pelnosprawnych.

Gość rudażabazła
Ok to jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę i bardzo się cieszę, że jesteś taką osobą, serio. x Po prostu powiem wulgarnie, ale mnie w*****a (i nie piszę tu o tobie) gdy ktoś pisze nie ma znaczenia, nic się nie stało. Ale potrafi to sobie pisac siedząc wygodnie przed monitorem i nie będąc w skórze autora wątku, sam pewnie nie zamieniłby się na sytuacje, ale p*******ć farmazony, że wnętrze się liczyc to potrafi. I nie piszę tego odnośnie tego wątku, ale wielu podbnych wątków. x w takim razie może powinnaś podzielić się z autorem by podnieść go na duchu co tak cię zafascynowało w twoim męzu i za co go kochasz.

Gość niepełnossprawny88
Oczywiście ,że ma - tak już napisałem wcześniej , żeby mieć w 100% pewności założyłem konto na portalu randkowym i wstawiając zdjęcia które ukrywają mój defekt ,a efekt był taki,że kobiety same do mnie pisały ;) Szkoda,że jak opowiedziałem nagle o swoim defekcie nagle zaczęły rzadziej odpisywać(mój charakter im przestał odpowiadać :D? )...

Gość ickra
mąż ma bardzo ciekawą osobowość - nie do podrobienia, poglądy całkowicie sprzeczne z powszechnie panującymi :) kocha matematykę jak świr, postąpiłby z nagrodą z matematyki podobnie jak perelman( może kolega autor będzie wiedział o co chodzi ;)), jest wyluzowany, rozmowy z nim nigdy nie są nudne. ponadto ma ładną twarz i oczy. Tamci konkurenci pełnosprawni to przy nim zwykli nudziarze byli :) autorze, po co ukrywać na portalu swój defekt? może zamiast chować rękę pokaż ją, może zdjęcie opatrz jakimś zabawnym tekstem? zgłoszą się te dziewczyny, dla których to będzie ok :) swoją drogą piraci są przedstawiani z hakiem zamiast ręki;) sądzisz, że byliby uznani za mało sexy? :)

Gość niepełnossprawny88
Jak już mówiłem w tym co mogłem jestem powyżej przeciętnej (bez podziału na pełnosprawnych i niepełnosprawnych) - skończyłem prestiżowy kierunek jednej z lepszych uczelni uzyskując jeden z lepszych wyników. Pochodzę z bardzo ubogiej rodziny więc zawdzięczam wszystko sobie i szczerze mówiąc jestem z siebie dumny;)

Gość niepełnossprawny88
Po co ukrywać?Po to żeby się upewnić w tym co intuicyjnie domyślałem się od dawna ...

Gość niepełnossprawny88
A taki ekshibicjonizm własnego defektu to jest co najmniej niesmaczny...