Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnossprawny88

Samotny bo niepełnosprawny

Polecane posty

Gość Rooosee
Bardzo, bardzo ciekawie, nauczyłam się dziś wiele nowych rzeczy. Jesteś IT-owcem? W firmie gdzie pracuję krążą legendy o tym dziale:D spotkało Cię dziś coś ciekawego?

Gość niepelnosprawny88
Tak, dokladnie to programista

Gość Roooseee
komunikatywność -1:/

Gość niepelnosprawny88
Hmmm czy coś ciekawego to chyba nie :)... A Ciebie?

Gość Roooseee
jak to? mieszkasz w Krakowie i nic ciekawego nie widziałeś? To smok już nie lata po Starówce i nie zjada co ładniejsze? Phi, to w takim razie wolę Sopot:) a tak serio- nie lubię ciągnąć za język, a Ty nie masz ochoty na rozmowę, więc żegnam się:) Wszystkiego dobrego i na przyszłość- trochę zaangażowania, choćby w głupią wymianę w cyber przestrzeni (czy jak to tam wy informatycy nazywacie) Pa:)

Gość niepelnosprawny88
W dni robocze to raczej rzadko wychodzę gdzieś na miasto więc nie widziałem :)

Gość gość
i zwiała sruuuuuuu

Gość harpiaprawdziwa
ja kiedys poznalam pana ktory mial nie jedna reke zdeformawona (podobnie jak Ty opisujesz, tylko 3 palce i ogolnie zdeformowana) ale obie! I mial zone, dwojke dzieci, dom i jeszcze dwa konie. Ja wiem ze zdrowy tego nigdy nie zrozumie ale znam wystarczajaco przykladow z zycia ze jak sie chce to prawie wszystko mozna.

Gość niepelnosprawny88
grupa inwalidzka w moim przypadku nie ma znaczenia, pewnie moglbym miec ale nie mam z wlasnej woli :)

Gość gość
użalasz sie nad sobą kobiety i tak patrzą tylko na kase więc ubierz sie porządnie a nie jak informatyk kup se dobrą furę, a nie jakieś g***o (masz prawko?) i zobaczysz co sie stanie

Gość aurora1986
Przeczytałam cały wątek i rzeczywiście jesteś facetem z charaterem, to się ceni!

Gość gość
autorze twoim problemem jest to, że ty wierzysz w prawdziwą miłość, której nie ma to nie te czasy liczy sie kasa, wygląd, drugiego nie masz, ale kase masz więc poprostu zacznij sie z nią bardziej obnosić, idz do klubu studenckiego i znajdziesz tam pare kobietek materialistek

Gość gość
a moim zdaniem autor jest jakiś aspołeczny..kilka juz go zaczepiało to a on udaje ze tego nie widział

Gość niepelnosprawny88
Tak , mam prawko A ubieram sie zwyczajnie , niestety malo interesuje sie moda :)

Gość gość
podjedz to TK maxa i se kup jakieś markowe koszule, spodnie, gajerek no i fura pewnie jeździsz jakimś gównem co masz przyznaj sie ?

Gość niepelnosprawny88
Mam male, przecietne auto ale mi zupelnie wystarcza :) Obecnie zbieram na kupno mieszkania

Gość gość
ile masz uzbierane ?

Gość gość
zainwestuj lepiej w porządne auto mieszkanie ci nie ucieknie w tym Krakowskim zanieczyszczonym syfie mało kto będzie chciał mieszkać.

Gość gość
o widzisz na samą wieść o kupnie mieszkania masz branie chłopie hehe !

Gość katarsis 2014
bez obelg mi tu, żadnych podtekstów, żadnego materializmu!

Gość katarsis 2014
jestes inteligentny i masz ciekawe poglądy- chcę tylko pogadać:)

Gość niepelnosprawny88
Mieszkanie to jednak inwestycja,a auto z kazdym rokiem traci swoja wartosc. Poza tym nie chcialbym byc z kobieta ktora jest tylko ze wzgledu na moje auto ,a dla mnie w zupelnosci na moje skromne potrzeby wystarcza obecne autko :)

Gość katarsis 2014
Kraków, odbiór:)

Gość niepelnosprawny88
katarsis 2014 slucham , jak moge pomoc?

Gość katarsis 2014
chciałabym rozmawiać z Tobą przez maila, bo rzadko spotykam ludzi takich jak Ty, co o tym myślisz?

Gość gość
stary z takim podejściem to byłbyś prawikiem nawet pełnosprawny, mieszkanie to już nie inwestycja, pozatym bedziesz na nie jeszcze długo odkładał, słuchaj porady 2 lata starszego kolegi, pamiętaj każda dziewczyna jest materialistką tylko one potrafią sie kryć ! ty chcesz miłości, a jej nie znajdziesz jak nie chcesz p******* to nie twoja sprawa jeździj dalej złomkiem i zbieraj na chate tylko pamiętaj że stracisz część swojego życia, a przedewszystkim młodości ! tego ci nikt nie odda i to będzie stracone na zawsze, a w Krakowie mieszkania sie nie opłaca kupować po takiej cenie, szkoda, że nie jesteś z ółnocy bo mam okazyjne mieszkanko w trojmiescie na handel :)

Gość gość
"gość Ty w doope j*****y frajerze? Części dłoni c***ju nie masz? Ja prawie chodzić nie mogę. Daję rady pójść do osiedlowego sklepu i z powrotem. Nie daję rady siedzieć. Wszystko przez wypadek i kręgosłup. Oddałbym całą rękę i nogę by nie czuć tego bólu. Ty c***ju ****** k****o ty. Ty siebie inwalidą nazywasz? Szmaciarzu p*****looony. I samotny jesteś gnido zawszona? Ja nie narzekam. Jesteś po prostu pizzzdą a nie mężczyzną". Ty przede wszystkim jesteś chory na umyśle. Ilość wulgaryzmów w Twoim jednym poście mówi sama za siebie. Mam znacznie gorszą od Ciebie niepełnosprawność, w dodatku w każdej chwili mogę umrzeć, a nie zachowuję się jak Ty z rynsztoka. I doskonale wiem, co to jest potworny ból mogę się założyć, że Ty takiego bólu nigdy nie miałeś. Dlatego lecz się przede wszystkim na głowę.

Gość gość
" gość autorze twoim problemem jest to, że ty wierzysz w prawdziwą miłość, której nie ma to nie te czasy liczy sie kasa, wygląd, drugiego nie masz, ale kase masz więc poprostu zacznij sie z nią bardziej obnosić, idz do klubu studenckiego i znajdziesz tam pare kobietek materialistek". Co za bzdury. Oczywiście, że istnieje prawdziwa miłość, tylko coraz trudniej ją znaleźć. I jest wiele kobiet niematerialistek, na przykład ja. Ale nas mężczyźni nie doceniają, chociaż narzekają na materialistki. Taka prawda. jedno mówią, drugie robią.

Gość gość
popieram wpis z 00.47 . Autor uzala sie nad soba .