mistaken 0 Napisano Lipiec 9, 2013 Witam Was wszystkich serdecznie! od dwoch tygodni walczę o upragnioną sylwetke!!! szukam chetnych do wspolnej walki ...razem razniej mozna wymieniac sie uwagami,wiedza na temat który nas tak interesje a przede wszystkim wspierać sie w trudniejszych momentach :) ja wystartowalam z waga 70kg i 170cm obecnie jest 67,5 kg a cel to 58:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia44466 Napisano Lipiec 9, 2013 ja mam 170 , waze ok 58 i juz mi sie marzy 55 , ale waga stoi w miejscu, wszedzie zeszczuplałam a brzuch mi zostal jeszcze izaczynam cwiczenia mozesz mi jakies doradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amandzia 123 Napisano Lipiec 9, 2013 Na brzuch, to chyba najlepsze są brzuszki w różnych kombinacjach. Ja sama na odchudzanie mam dietę od dietę od dietetyka i ćwiczenia w klubie fitness trzy razy w tygodniu. Do tego łykam tabletki wspomagające odchudzanie ( dokładnie takie http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/african-mango/african-mango/ ) i już mam pięć kilo mniej. A cel jeszcze daleko, bo mam do zrzucenia jeszcze 8 kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach