Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka2213123

To nie prawda ,że ,, facet nie pies na kości nie poleci"

Polecane posty

Gość Emilka2213123

Ja jestem chuda ,a jakoś na mnie lecą i to nie raz całkiem przystojni ;) mam powodzenie w klubach itd a też wiele razy słysze ,że jestem za chuda ... mam biust w rozmiarze C , talie , biodra więc mimo chudości nie jestem jakaś mało kobieca... Mam 163 wzrostu i waże 47 kg

Gość gość
to nie jesteś chuda, tylko taka sobie

Gość gość
bo to grube leniwe pasztety wymyśliły ;) ja też jestem koścista i na powodzenie nigdy nie narzekałam, a z kolei "puszyste" tudzież jak one się zwą "o kobiecych kształtach" nieraz miały problem ze znalezieniem nie tylko faceta ale również odpowiedniego ciucha :D :D

Gość Emilka2213123
nawet mi niedawno taka jedna koleżanka przy kości przygadywała coś ,że chuda jestes,a w klubie jakoś z nią nie tanczyli tylko do mnie podchodzili... I dobrze jej tak skoro sie czepia... ja sie dobrze czuje z moją wagą , jestem drobna i zawsze byłam taka już moja uroda

Gość gość
a ja własnie zauważyłam,że często te chude i szczupłe dziewczyny mają duże biusty, a grube mają mizerne w porównaniu do ich tłuszczu...to bardzo dziwne, mam koleżankę z nadwagą 10 kg to jej piersi wygladają jak u 60latki, tak zwisają...nawet na noc nie moze zdjac stanika :(

Gość ala123455643
nie ma chyba głupszego powiedzenia, tak sie pocieszaja te osoby co maja około 100 kg, czyms w końcu musza

Gość Emilka2213123
gośc- je też uważam ,ze jestem taka sobie ,ale ,że jestem za chuda słysze często ... nie wiem czy ludziom sie kryteria zmieniły przez to ,że jeste wiele otyłych ludzi czy co ,ale często sie czepiaja mojej wagi. Nie powiem - najczesciej ci ,, przy kości"...

Gość gość
kochana ja ważę 48 i mam 164 wzrostu i też grube koleżanki mówią o mnie że chuda a jakoś mężczyżni do mnie zagadują a do mnie mówią na nią oj tamta gruba to to i tamto że wygląda masakrycznie A grube kobiety wiedzą że są grube i z zazdrości nam o normalnej wadze móią że chuda a też uważam się za normalną wagę 164 i 48 kg wagi !!!!!!

Gość gość
mi mówiły,że jestem za chuda tylko bardzo grube osoby, pewnie chciały sie dowartosciowac, jakoś inni chudzi sie mnie nie czepiali... a grubaski zamiast pobiegać wolą sobie wymyślić,że 80kg dla 160cm to norma

Gość gość
autorku wątku to my ważymy normalnie ale w obliczu narastającej epidemii otyłości ludzie patrząc na nas i porównując do grubasów spaślaków mówią o nas chude a my jesteśmy normalne a nie chude po PROSTU JESTEŚMY SZCZUPŁE JA ZA CHUDĄ SIĘ NEI UWAŻAM ALE PRZEWAŻNIE TE Z NADWAGĄ MNIE UWAŻAJĄ ZA CHUDĄ !! bo porównują do siebie czyli do 90 kg wagi więc przy nich wyglądamy chudo ...

Gość Emilka2213123
albo nie dawno też taka inna koleżanka mnie złapała za brzuch jak byłam w takiej dopasowanej sukience i powiedziała ,, ales ty chuda nie moge patrzec normalnie:". przykro mi sie troche zrobiło ,ale już sie w sumie przyzwyczaiłam do takich komentarzy na temat mojej chudości. Brzuch mam płaski ,w talii 61 więc może i mało ,ale chyba w normie...z drugiej strony też czesto słysze komplemety na temat ,ze jestem ładna ,ale to głownie od facetów od koleżanki czasem się zdarzy

Gość gość
tak, to przez to, że się zmieniły kryteria. Ja mam podobną wagę i wzrost co Ty i wg mnie też jestem taka akurat, choć jakbym przytyła z 2-3 kg to też nie byloby źle. Powiem Ci, że to nie zależy od wagi, to, że faceci na Ciebie lecą, tylko od całokształtu, twarzy też. Generalnie to oni jednak lubią albo takie co wazą akurat albo z ksztłtami, grubych bardzo nie lubią i chudych też nie.

Gość gość
że jesteś ładna, no właśnie, czyli całokształt, a nie tylko figura. Figurę masz ok, ale gdybyś przytyła i miała więcie i wycięcie, to i tak by mówili, ze jesteś ładna, to najwidoczniej ogólnie jesteś ładna, twarz, itp.

Gość Emilka2213123
Mnie mówią własnie albo grube osoby ,albo takie w rozmiarze 38- 40 też czasem...nie wiem czemu sie mnie czepiaja szczególnie ,że kości minie stercza i jestem zdrowa

Gość gość
Typowa wymówka grubych. Nie chce im sie ruszyc d**y i odstawic niezdrowego zarcia wiec tłumaczą sobie to w taki sposób że maja 'kobiece' kształty. Tymczasem często tych ich rzekomych kształtów nie widać, jedynie jedna wielką zwałę tłuszczu.

Gość gość
Emilko ja wiem ,że faceci lubią wagę 47 - 48 ... przekonuję się o tym już latami Swą wagę utrzymuję już lata ..... 'a dbam o zdrowie odpowiednie odżywianie plus ćwiczenia oto cały sukces .... i uśmiech :))))))) a to że człowiek z nadwagą powie mi coś przykrego to nie mój problem bo zazwyczaj mówią to grube kobiety a jakoś mężczyznom nie przeszkadza moje 48 kg :) zawsze spotykam się tylko i wyłącznie z pozytywnym odbiorem

Gość gość
bo żeby mieć kobiecie kształty, trzeba o to zadbać, jak ktoś tyje i nie ćwiczy, to wygląda jak kloc, a jak ćwiczy, to może mieć wcięcie i wycięcie.

Gość gość
więc kochana nie daj sobie wmówić czegoś tym grubym pasztetom którym nie chce się wziążć za siebie bo wyglądasz idealnie a do tego jesteś na pewno miłą dziewczyną uśmiechniętą i niech tak pozostanie Znaj swą wartość a otyłe kobiety niech się smażą w swym sosie zwłaszcza w taki upał a jak zazdroszczą figury to niech wezmą się za dietę i ćwiczenia a nie za tłuste żarcie !!!!i siedzenie na d*pskach

Gość Tralalla
Haha chyba troche przesadzacie z ta nagonka na grubaski :D co one wam takiego zrobily? Jak dla mnie dziewczyna troche grubsza ale z ladna twarza jest lepsza od chudszej ale paszteciary.

Gość Piotr 24
facet musi się mieć do czego przytulić i na czym zawiesić oko a nie obserwować wieszak

Gość gość
mnie smieszy jak grubaski sapią, zrobią parę kroków i już zmeczone, a co do wysiłku fizycznego - patrze przez okno i często widze biegające panie i co? najczęściej to szczupłe albo normalne, z grubych to tylko jedna troche otyła sąsiadka biega, fajnie,że chce sie wziac za siebie, a tak to jakos grubasek nie widze uprawiających sport, na rowerach też raczej nie jezdza...to jak mają schudnąć? może nie jesc tak duzo? nie jesc miesa, czipsow, slodyczy tylko cos innego? sałatki są pyszne

Gość gość
ja mam porównanie bo moja poprzednia panna ważyła 50 kg przy wzroście 168 obecna wzrost ten sam a waga 81kg i wolę 1000 razy "grubaskę"niż "patyczaka" różnica w dotyku kolosalna

Gość gość autorka.
kiedys wazylam prawie 100kg i nigdy nie uważałam tej wagi za fajnej i na pewno nie szukalam pocieszenia w tym, ze "facet nie pies na kosci nie leci" nigdy tez nie uwazalam i nie uwazam obecnie, zeby taka bardzo chuda dziewczyna była ładna i apetyczna. malo mnie interesuje czy maja powodzenie, czy nie. mam prawo do swojego zdania i swojego gustu. dla mnie 163/47kg to zdecydowanie za mało. zeby bylo smieszniej, to z otylosci wpedzilam sie w anoreksje.. i sama wazylam 45kg i w szpitalu też sie na takie napatrzylam. ohyda taka sama jak otylosc :P sama mam 164 i optymalnie dla mnie to 55-58 kg :)

Gość emilka1233333333333
gosc autorka- może i mało z tym ,że ja nie mam anoreksji i nigdy sie nie odchudzałam . nie miałam też za dużych wahań wagi , ja zawsze byłam drobnej budowy , od dziecka ... widocznie tak już mam... nie jem też wcale mało tylko normalnie . NIe przytyje choćbym chciała . Denerwuja mnie wiec komentarze tego typu ,że jestem za chuda bo taka mam budowe i juz A powodzenie u facetów moim zdaniem jednak o czymś świadczy bo gdybym wygladała tak tragicznie przez moja chudość to nikomu bym sie nie podobała

Gość gość
ja nie mowie, ze masz anoreksje, a jedynie tyle, ze sie na laski z taka waga napatrzylam. jakie ma to znaczenie, ze taka masz nature, jesz normalnie i masz powodzenie w kontekscie takim, ze MNIE OSOBISCIE się taka bardzo szczupla sylwetka nie podoba.

Gość gość
dokładnie, facetom się taka szczupła sylwetka nie podoba, a powodzenie masz, bo ogólnie jesteś ładna, ale oni wolą trochę grubsze.

Kobieta powinna mieć czym oddychać i na czym siedzieć:D, często to tutaj powtarzam,lecz bez przesady. Teraz nie zwracam uwagi na inne panie, jestem żonaty i mam śliczną moją połówkę. Mogę jedynie sobie napisać że grubych pasztetów nie lubię,a chudzinki zupełnie odpadają, po prostu.nie są w moim typie.

Gość gość
chude, kościste nie są zbyt atrakcyjne. Ty autorko masz chociaż biust, to jest duży plus w twojej figurze. Płaskie, kościste, niemalże bez tyłka kobiety wyglądają paskudnie.

Gość gość
też jestem szczuplutka i jakoś na mnie lecą :) także nie przejmuj się docinkami grubych bab one by chciały schudnąć ,ale nie mogą... Zresztą po co mam sie podobać grubym babom , ważne ,że się facetom podobam

Gość gość
zreszta nie ma nic bardziej obrzydliwego niż tłuste ciało , cellulit... szczupłe jest zdrowe ,a zdrowe równa sie sexy :P nie mówie o żadnych anoreksjach typu 35 kg ,ale Twoja waga jest jak najbardziej ok . Te grube by chciały żeby szczupłe przytyły bo by nie miały konkurencji hehehe