Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na przeziębienie w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 34 t.c. i wczoraj obudziłam się z bólem gardła. Płukałam je wodą z solą oraz piłam syrop z cebuli i dzisiaj gardło mnie już w ogóle nie boli. Ale za to dopadł mnie katar, nos mam zapchany, głowa mnie przez to boli, nogi mnie bolą, w nocy prawie nie spałam, czuję się jakaś opadła z sił. Gorączki na szczęście nie mam. Chciałam się zapisać do lekarza rodzinnego, ale oczywiście na dzisiaj już miejsc nie ma. Co mi polecacie ?

Gość dfddrfrrq
na katar nie ma lekarstwa - poczekaj 7 dni i minie..

Gość gość
tylko, że dodatkowo mnie tak nogi bolą, że spac nie mogę i taka osłabiona się czuję...więc tylko czekac? moze herbata z miodem i cytryną cos pomoże

Gość gość
katar leczony trwa tydzień nie leczony 7 dni :) pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia.

Niestety lekarstw Ci nie wolno ....... Na katar jest w aptece co prawda jakieś psikadło, na którym jest napisane, że moze byc stosowane w ciaży, ale mnei nie pomoglo. Ale mozesz spróbować, moze u Cibeie zadziaal inaczej. Polecam pić herbatkę z majeranku. jeśli dodajesz miodu, to pamiętaj, ze nie wolno dodawać go do gorącego płynu, bo traci swoje właściwości. Ja w ciaży zajadałam sie także suszoną żurawiną - ma bardzo dużo witaminy C, wiec polecam. Ale koniecznie poszujak takiej ze zdrowej żywności - aby nie była siarkowana, tylko suszona naturalnie, dosładzana tylko cukrem trzcinowym.