Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac wartosciowego

Polecane posty

Gość zakuty łeb znowu
czyli piszac prawde jestem malo kulturalny :D przeciez ja nikogo nie obrazam, stwierdzam fakty, co prawda nie zbyt miłe ale szczere a zwrotow przewaznie, wiekszosc uzywam tylko z grzecznosci, ze nie wszysycy sa tacy

Gość gość
Sztefan ale pojechałeś łuhuhuhu :D Chyba nie o to ci chodziło, żebym poczuła się lepiej, a może jednak??? Bo wiesz... :) to było debilne :D :D :D Zakuty, masz obserwacje, te pierwsze. Czas je poszerzyć bo utoniesz w tym negatywnym szlamie...

Gość l;kjhgfdsfghjkjhgfd
kkkkjjj jaka milosc? szukasz kogos zeby nie czuc sie samotna, potrzebujesz grzmocenia od czasu do czasu

Gość zakuty łeb znowu
ile wy tych miłosci w zyciu przeywacie ludzie? gdy kobieta pitoli o miłosci to mowi o partnerze seksualnym, tyle kobiet co znam kazda byla zakochana, po iles tam razy, w coraz to nowszym chłopaku, bo co robił? bzykał... spala mnie na stosie zaraz za pisanie prawd powszechnych, Kopernik tez naraził w taki sam sposob, dlatego uciekam spac cmok

Gość gość
zakuty łeb znowu nie jest znowu taki zakuty, ma rację. W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gości który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.

Gość gość
zakuty łeb znowu nie jest znowu taki zakuty, ma rację. W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gościa który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.

Gość gość
zakuty łeb znowu nie jest znowu taki zakuty, ma rację. W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gości który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.

Gość gość albo gościówa
Każdy ma szansę tylko trzeba ją sobie dać a kiedy się nadaża brać. Możemy mieć niższe notowania ale to wszystkiego nie przekreśla. A faceci to rzeczywiście świnie... zamiast oferować wolny związek, żeby kobieta też sobie pokorzystała z fajnych okazji to ci wolą zdradzać a w domu palić Jana... cwaniaki ;) a potem jojczą o miłość a na forach pitolą... Mamuśki- na pocieszenie, bo life is brutal, nie ma co... ciężko się odnaleźć wśród takiego zagęszczenia geniuszy więc może żywe inspiracje niech będą lepszym przykładem https://www.youtube.com/watch?v=SJtaazpTXD8

Gość gość
zakuty łeb znowu nie jest znowu taki zakuty, ma rację. W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. Oczywiście prawie każda dzieciata i to nie jednokrotnie. A jakże. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gościa który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.

Gość gość
zakuty łeb znowu nie jest znowu taki zakuty, ma rację. W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. Oczywiście prawie każda dzieciata i to nie jednokrotnie. A jakże. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gościa który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.

Gość gość
zakuty łbie - skoro dla ciebie prawda powszechna jest to ze kobieta jest dla bzykania i wszytsko się na tym opiera to ci szczerze współczuje, i ratuj się chłopie gdzies do psychologa idź. nie wiem w jakich warunkach sie wychowałes, ale takie ekstremalne poglądy nie biorą sie bez powodu...

Gość zakuty łeb znowu
skoro zwiazki nie opieraja sie na bzykaniu to na czym? heh udownij mi swoją teze, bo mloda dziewczyna nie mysli o miłosci jak wszystkie deklarujecie, bo cos zbyt czesto młode kobiety zmieniaja partnerow i odwrotnie, chocby z nudów, tylko o tym zeby ja ktos bzyknał, bez tego, bez zaintersowania przez chłopaka czuje sie zwyczajnie zle, wszyscy odczuwacie poped seksualny, gdyby było inaczej to, gdyby ludzie juz na starcie mysleli --musze miec porzadnego partnera-- to i twoje relacje wygladalyby inaczej, po raz kolejny wciskacie kit owszem kobieta nie sluzy tylko od bzykania, ma szereg innych zalet i nie jest to kuchnia, ale po raz kolejny pitolenie o cudownym zakochaniu zaprzecza faktom, dobrze o tym wszyscy wiecie

Gość zakuty łeb znowu
spodobał ci sie fizycznie mezczyzna, czulas do niego zwyczajny poped, wiec mu sie oddałas bez przeszkod, ide w ciemno ze mimo ze posiadał szereg wad, miałas to gdzies, za bardzo ci sie podobał, to jest prawdziwe, prawda jest to ze kobiety to bardzo emocjonalne stworzenia, dzieki temu łatwo wami manipulowac, dzieki temu czujecie pociag do pozytywnych i negatywnych emocji, ciezko wam zaimponowac tymi poztywnymi, dlatego osoby ktore wzbudzaja bardziej negatywne emocje maja u kobiet łatwiej, znow prawda stara jak swiat

Gość zakuty łeb znowu
niczym sie nie roznicie od mezczyzn, tylko gorzej u was z mysleniem, macie podobne potrzeby tylko, wy kobiety ubieracie to w ładniejsze słowa, a chodzi zawsze o to samo -- przeciez to nie jest tylko seks, chocby nie wiem jaka ladacznica była, kazdy pitoli o miłosci, bo to nie było tylko bzykanie to cos wiecej heh to sie nazywa zakłamanie i podpinanie 2 ideologi

Gość zakuty łeb znowu
kazda osoba wiedzac ze jest mloda i atrakcyjna nie boi sie zmieniac jakos partnera, gdy starosc i radosc zaglada w oczy, wtedy trzeba zmienic strategie, piszcie dalej te kłamstewka, ale nie kazdy urodził sie wczoraj

Gość gość
bez uogolnien prosze,widac ze posty piszą ludzie bez doswiadczenia w milosci a moze i w seksie,kochałam chłopaka mając 15 lat i do 21 roku zycia ani mi na mysl nie przyszlo zeby pojsc z kims do lózka ale moze czasy były inne bo nie miałam internetu,ta platoniczna milosc trwała ok 5 lat a chłopak dowiedział sie ze byłam w nim zakochana kilkanscie lat pozniej i podejrzewam ze nawet mnie nie kojarzył a ja byłam skłonna do najwiekszych poswiecen,milosc nieskazona seksem to cos pieknego i wyjatkowego

Gość zakuty łeb znowu
fajnie, tylko czasy sie delikatnie zmieniły, dzisiaj 16 latki płacza jak sa dziewicami i sa uwazane za oziebłe, ale co sie dziwic, ile jest osob trzymajacych scisle wiernosci a ile nie? :D jesli ktos obserwje co sie dzieje to wtedy przestanie pieprzyc bez sensu, jedna jaskołka wiosny nie czyni, a do doswiadczen seksualnych tez mozemy dosc zeby pokazac druga strone człowieka o ktorych tez nie wypada mowic heh

Gość gość
zakuty łbie - żal mi cie, serio.. przewzyłes jakąs traume w dziecinstwie, ojciec odszedł od matki do młodszej???

Gość zakuty łeb znowu
i twa miłosc platoniczna tez mozna obalic, podobał ci sie chłopak, ale nie był toba zainteresowany, a ty tez nie miałas odwagi mu o tym powiedziec, wiec rysowalas sobie w głowie wyobrazenie o kims, stad to uczucie było silniejsze bo nie widzialas wad, tak naprawde nie znalas jego prawdziwego oblicza, nawet seks z nim w fantazji był zapewne lepszy :dn ludzka psychika, tez byłem platonicznie zakochany, w jednej z kolezanek, teraz wiem ze zauroczony byłem jej uroda głownie, bo jak przytyła, zestarzala sie to przestałem czuc do niej miete, kocghałem wyobrazenie jej charakteru ktory sam sobie rysowalem w myslach, w rzeczywistosci to była pusta kobieta

Gość zakuty łeb znowu
przepraszam bardzo to wy dziewczyny za kazdym razem zwalacie wine na to sie dizało u was w domu, dlatego rzekomo wybieracie złych facetow i jestescie samotne, nie potraficie stworzyc rodziny bo winni sa wasi rodzice, ja was czytam od jakiegos czasu, zawsze winne dziecinstwo :D

Gość gość
zakuty leb a co ty kobieta z dzieckiem jestes ze sie wypowiadasz czy ekspertem jakims? ile ludzi tyle opinii, daj wypowiedziec sie innym. Twoje zdanie juz znamy.

Gość gość
jakbys trochę jarzył, to byś wiedział,że dzieciństwo i relacje z rodzicami mają wpływ na całe nasze życie. i to dotyczy każdego z nas.

Gość gość
jakbys trochę jarzył, to byś wiedział,że dzieciństwo i relacje z rodzicami i miedzy nimi relacje mają wpływ na całe nasze życie. i to dotyczy każdego z nas..

Gość gość
Samotna z dzieckiem jakieś tam szanse ma,ale niewielkie.Jest pełno samotnych kobiet,nie rozwodek, nie wdów,bez dzieci i one tez nie mogą znaleźć sobie dobrego partnera.A jeszcze z dzieckiem....to ciężko.Ale nie niemożliwe.

Gość gość
ciężko będzie

Gość gość
no ja nie wiem czy tak cięzko, ja mam dziecko i znałam faceta , który chciał uklładac sobie ze mna zycie, drugi wydawało mi się, ze przyjaciel, podkochiwał się we mnie i po czasie wyznał mi miłośc..zadnego nie kochałam wiec dałam sobie spokój..jestem sama z wyboru, natomiast moja kolezanka , która jest bez zobowiązan, mieszka sama, jakos nie moze sobie kmpletnie nikogo znalezc, nawet zeby wyjsc do kina..

Gość gość
no

Gość gość

Gość gość
nie wkleja mi postów

Gość gość
może tera sie uda zakuty łeb znowu nie jest znowu taki zakuty, ma rację. W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. Oczywiście prawie każda dzieciata i to nie jednokrotnie. A jakże. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gościa który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.