Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Bo to faceci żyją dla seksu i w d***e mają szacunek do żony i małżeństwa, bo nie potrafią dochować czystości dla żony! To po co dziewice mają się z nimi zadawać, skoro i tak będą dla takiego prostytutką, co najważniejszy dla niego seks? A temat wątku dotyczy mężczyzn o poziomie moralności autora, a nie *****czy.

Gość gość
gość dziś Wciskam słowo *****cz, bo używam waszego języka vide dupodajki i inne k***y. Jak inaczej mam określać "mężczyzn", którzy nawet dziewicy nie przepuszczą i chcą tylko seksu, a gdzieś mają główny cel małżeństwa, czyli uczucia?

Gość gość
gość dziś Widać, że zabolało, jak dziewica mówi wam prawdę :D Tyle jesteście warci, ile dekad żyjecie w celibacie i po tym jesteście oceniani i może jakaś dziewica to doceni.

Gość gość
gość dziś Tzw r...cze to też panowie mało wartosciowi. Facet na poziomie, przystojny, zarabiający, inteligentny właśnie może odmówić kobiecie bo to dla niego żaden sukces "zaliczyć". Wasze obsesyjne wciskanie słowa"roochacz" świadczy o środowisku w jakim przebywacie i o tym komu dajecie co weekend. Jesteście siebie warci i niech tak zostanie. Melina niech niech nie udaje kogoś kim nie jest, i nie poucza na tematy, których nie zna. Oby córek nie wychowywała. x Dokładnie

Gość gość
one piszą ruhacz panowie dajki puszczalskie wszystkich do jednego wora .Ludzie a gdzie poszanowanie człowieka .Powiem taką historie miałem żonę po przejsciach tez mnie to gryzło na tyle ze sie rozwiodłem potem poznałem laske cnotliwa ale z perspektywy czasu nie taka wartościowa bo zemną rozwodnikiem sie zwiazała .po latach zachorowałem na powarzną chorobę ona nie wytrzymała stresu z tym zwiazanego odeszła , i wiecie kto sie mną zaopiekował i pomaga dalej moja była nie związała się z nikim trwa przymnie .żałuje że zmarnowałem zycie na uzalaniu się nad sobą

Gość gość
Ze skrajnosci w skrajnosc ! Jeszcze raz : jezeli wartoscia kobiety ma byc blona ktora przerwiesz a nie dziesiatki innych cech i walorów kobiety-kandydatki na zonę,to lepiej być singielką ! Dwa : za takie seksistowskie posty żadna nie powinna was chciec nawet jako chlopaka a co tam narzeczony czy mąż ! Trzy : nikt nie wysmiewa ,nie wciskaj prawiczków czy dziewic,to ich prywatna sprawa z jakiego powodu nie uprawiali seksu. Cztery : z postow wynika,ze to wy "chlopcy" wybieracie sobie kandydatki na żonę,co prawda nie jest,bo w poprawnym związku winni wybrac/zaakceptiwac sie na przyszlosc oboje ! Pięć : panowie piszecie stale o jakiejs patologii,gdzie niby kazda wskakuje facetowi do lóżka a on ..wcale hehe sie nie broni ! Sześć : sekst to jedna z naturalnych potrzeb czlowieka,która blokowana moze doprowadzic do patologii właśnie.Fizjologia sie kłania. Siedem/osiem/pięcdziesiąt : nie wiem czy dotrze prosty przekaz wiec tym razem na tyle.

Gość gość
Zaden z was nie mowi o milości,przyjazni ,silnych więziach z partnerką tylko o materiale do rozdziewiczenia. Nie dziwne,ze po jakimś czasie sa zdrady,gdy któres chce zasmakować jak to jest z innym czy inną.

Gość gość
Załóżcie temat: "Moja żona była dziewicą, nie mogę sobie z tym poradzić, chciałbym taką co ją wszyscy mieli" i wszystkie Panie z kafe będą wtedy wzdychac " jaki słodki, wyrozumiały, to jest prawdziwa miłość" hehe Patola i melina faktycznie

Gość gość
gość dziś Patola i melina to "mam większe doświadczenie niż niejeden pan na telefon, ale chcę dziewicę, bo tak"

Gość gość
Byłem prawiczkiem dla zony jak autor i większość piszacych tu mezczyznt

Gość gość
Ja też byłem, wypowiadam się tu aby moje corki i młode dziewczyny nie skończyły jak te wszystkie desperatki co tu piszą.

Gość gość
gość dziś Desperatki, taak, bo jak ma ślub, to już może zdeptać szacunek do siebie i zasady?!

Gość gość
gość dziś Córki i inne dziewczyny, ale zięciów już umoralniać nie będziesz, a to jeszcze ważniejsze, bo to zwykle mężczyźni i młodzi chłopcy szantażują przyśpieszeniem seksu

Gość gość
13,50 człowiek ,który ma odrobinę inteligencji nie zniza się do pewnego poziomu ,jednocześnie siebie uważając za wzór moralnosci

Gość gość
14.46 kolejna się produkuje co pewnie w nie jednym tzw.związku była

Gość gość
Byłem kiedyś w związku z dziewczyna, którą bardzo kochałem. Bylem prawiczkiem, po ok roku zaczęliśmy poruszac temat seksu (mielismy po 20 lat), dowiedziałem się, ze spała z jednym facetem. to ona naciskała na seks a ja nie mogłem się przemoc. Automatycznie zacząłem mieć odruchy wymiotne nawet przy pocałunku. Zostawiłem ją i poznałem dziewczynę mniej atrakcyjną ale dziewicę. Jesteśmy 12 lat po ślubie. Uwazam się za wartosciowego gościa i tak jak ktoś wcześniej pisał niech patologia zadaje się z patologią, a ludzie wartosciowi i tak na siebie trafią. Rozumiem co czuje autor. Odruch wymiotny jest niestety bezwarunkowy a rany po miłości uleczy czas....

Gość gość
gość dziś gość dziś Córki i inne dziewczyny, ale zięciów już umoralniać nie będziesz, a to jeszcze ważniejsze, bo to zwykle mężczyźni i młodzi chłopcy szantażują przyśpieszeniem seksu To nie umoralnianie tylko szczera troska. Czytanie ze zrozumieniem ułatwia dyskusję na forum

Gość gość
gość dziś Czasem trzeba się zniżyć, ale co ja będę tłumaczyć, jak wy plujecie na zasady z powodu ślubu, które bierze się z miłości, a nie po to, żeby wymagać k****enia się od dziewicy

Gość gość
16:13 Odezwał się ten, co nie traktuje wszystkich związków jednakowo i uznaje furtkę w tzw małżeństwie, które jest związkiem!

Gość gość
2017.04.25 16;49 Wlasnie ze to ty sie mylisz i ty nie potrafisz logicznie myslec.Wyprac ,ugotowac, posprzatac wedlug ciebie potrafi takie rzczy robic kazda kobieta ,bzdury. sa damusie, co sobie tylko paznokcie maluja, facet im forek pieniedzy przynosi one glowno robia w domu i zmeczone ,siedzeniem pierdzeniem w stolek .a bierz sobie lale wymalowana ,co dla niej jest problem ze paznokiec jej sie zlamal ,malo ze leniwa to i jeszcze pusta.A i licz ile razy z nia seks miales?

Gość gość
Normalny na poziomie pracowity ,zaradny facet ,nie uzywa slow dajka ,dupodajka i nie przeklina ,a jesli takich slow uzywa to jest zwyklym smieciem.Dla mnie wartosciowa osoba ,to taka ktora nie pije alkoholu, pracuje ma wyksztalcenie, swoje pasje ,dazy do celu i ma ambicje i jesli by taka osoba byla kiedys rozwiezla seksualna, to to zanika w porownaniu z tym, czy jest dobra, pomocna osoba.

Gość gość
gość dziś Ale nadal o zięciów, a więc i pośrednio córki się nie troszczysz, no chyba, że jesteś jednym z porządnych ojców, którzy obiliby takiemu zakłamanemu facetowi puszczalską mordę, to zwracam honor.

Gość gość
gość dziś No nie do końca, bo ludzie naprawdę wartościowi nawet się nie całują i jedyną osobą, z którą są w związku przez całe życie jest mąż/żona, bez tego jest rysa na tej kryształowości, niestety, takie życie

Gość gość
A ja się cieszę ze taki jest świat i ze faceci maja w dupie puszczalskie i dobrze im tak. Niech teraz szukają frajera. Bo tylko taki ich wezmie reszta w dupę kopnie.

Gość gość
gość dziś Kochanie, głupiś, bo tematy, które są dla nas ważne, porusza się przed oficjalną deklaracją związku, by w razie rozbieżności nie zawracać sobie zbyt długo głowy i nie robić nadziei.

Gość gość
Łatwe kobiety też są potrzebne. Mężczyzna (nie facet, BABY) nawet ten mniej zaradny, mniej urodziwy i mniej inteligentny również ma potrzeby. Sęk w tym by swój na swojego trafiał. Nie mieści mi się tylko w głowie jak trzeba być zgniłym i zepsutym, żeby chcieć później przed ołtarzem stanąć...

Gość gość
gość dziś I to jeszcze z dziewicą, będąc mężczyzną, który oferuje swoje ciało każdej, to już całkiem godne potępienia!

Gość gość
gość dziś Na szczęście dziewice też mają w d***e rozwiązłych mężczyzn, traktujących własną intymnosć, człowieczeństwo i ciało, jak muszlę klozetową na każde g****o

Gość gość
Faceci wcale nie maja w d***e puszczalskich. faceci lubia puszczalskie, autor sobie wzial na zone po innych partnerach i choc to przezywa emocjonalnie, zyje i wspolzyje z taka oto kobieta i te kobiety wartosciowe dziewice, o ktorych piszecie sa wiecznie samotne, bo zbyt spokojne bo nigdzie nie chodza i ja jestem takim przykladem .wiecznie sama ,a dup nie rozdawalam i co sama jestem i juz po 30.

Gość gość
Pewnie ze lubią. Co weekend. Tylko one chcą zeby je ktoś pokochał hahahahahahaha Chyba od tyłu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować