Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
14;29Jestes glupi .jesli dla ciebie liczy sie tylko to co kobieta ma miedzy nogami i czy potrafi sie dobrze rozkladac i co z tego ze ktoras jest dziewica, a jest glupia jak snop tak jak ty.Za kilka lat tu wrocisz ,zalozysz temat wzielem dziewice za zone, co nie potrafi wyprac, ugotowac, sprzatac i nie chce jej sie pracowac ,a ja ci napisze dobrze ci.

Gość gość
19;17Jak jesteś w takim szczęśliwym małżeństwie ,to po buc sie tutaj produkujesz .Ktos kto jest szczęśliwy, nie daje innym rad. Zazdrościć mam innym ,a czego tu zazdrościć.Zazdrość to zła cecha ,zazdrością sie niczego niemożna dorobić, tylko chorób to ty zazdroscisz i klamiesz, jaki to ty jestes w szczesliwym i udanym malzenstwie ,okłamujesz sam siebie i innych.Sama nie jestem ,bo mam faceta i jest dla mnie miły a do seksu mnie nie namawia, bo szanuje moje decyzje i dużo ze sobą rozmawiamy, pustaku.

Gość gość
19;17Nigdzie nie napisałeś ze seks i milosc, to jedno i to samo po prostu to idzie wywnioskować ,po postach .jesli ktos z kims sypia i jest seks to odrazu jest milosc i zakochanie,co za bzdury .jak idziecie na d*****,spuszczac sie płacicie jej za seks, to tez jest tam milosc .NIE i podobnie traktujecie zwykle normalne dziewczyny, ktore was pociągają tylko fizycznie.Pewnie zonka twoja tez przechodzona i próbujesz problem tutaj rozwiązać, a sam ja zerzneles. Kazda kobiete chcecie przeleciec, a potem żądać dziewic ,to ruch/ajcie dalej, dziewice wygina jak dinozaury.Dobrze wam i tobie tez.

Gość gość
gość dziś 14;29Jestes glupi .jesli dla ciebie liczy sie tylko to co kobieta ma miedzy nogami i czy potrafi sie dobrze rozkladac i co z tego ze ktoras jest dziewica, a jest glupia jak snop tak jak ty.Za kilka lat tu wrocisz ,zalozysz temat wzielem dziewice za zone, co nie potrafi wyprac, ugotowac, sprzatac i nie chce jej sie pracowac ,a ja ci napisze dobrze ci x Wyprać ugotować i posprzątać to umie każda !Myśleć już nie

Gość gość
19;17Nigdzie nie napisałeś ze seks i milosc, to jedno i to samo po prostu to idzie wywnioskować ,po postach .jesli ktos z kims sypia i jest seks to odrazu jest milosc i zakochanie,co za bzdury .jak idziecie na d*****,spuszczac sie płacicie jej za seks, to tez jest tam milosc .NIE i podobnie traktujecie zwykle normalne dziewczyny, ktore was pociągają tylko fizycznie.Pewnie zonka twoja tez przechodzona i próbujesz problem tutaj rozwiązać, a sam ja zerzneles. Kazda kobiete chcecie przeleciec, a potem żądać dziewic ,to ruch/ajcie dalej, dziewice wygina jak dinozaury.Dobrze wam i tobie tez. x To wy anie my piszecie że idziecie z miłości z facetem do łóżka czyż nie???????A tu nagle piszesz coś innego , to co dawałaś rowa nie z miłości ? jak prostytutka tak? bez uczucia i bez kasy hehhe

Gość gość
gość dziś 19;17Jak jesteś w takim szczęśliwym małżeństwie ,to po buc sie tutaj produkujesz .Ktos kto jest szczęśliwy, nie daje innym rad. Zazdrościć mam innym ,a czego tu zazdrościć.Zazdrość to zła cecha ,zazdrością sie niczego niemożna dorobić, tylko chorób to ty zazdroscisz i klamiesz, jaki to ty jestes w szczesliwym i udanym malzenstwie ,okłamujesz sam siebie i innych.Sama nie jestem ,bo mam faceta i jest dla mnie miły a do seksu mnie nie namawia, bo szanuje moje decyzje i dużo ze sobą rozmawiamy, pustaku. x hhe żal mi cię, nie odpiszę na ten post bo musiał bym zniżyć się do twojego poziomu, a nie obrażam ludzi w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
gość dziś Skoro nie chcecie używanej, to dlaczego używacie dziewic? Bo udajecie miłość po ślubie, a chodzi tylko o seks! Dlaczego macie w dupskach zasady tych dziewic w chwili ślubu? Dlaczego wtedy już wam pasuje, że udają k***y, bo wy tak chcecie? Nagle wymagacie seksu i płaczecie na tym forum, jeśli żona nie chce sie z wami puszczać codziennie i jest cnotliwa. Widać, o co wam chodzi, tylko seks wam we łbach.

Gość gość
gość dziś 19;17Nigdzie nie napisałeś ze seks i milosc, to jedno i to samo po prostu to idzie wywnioskować ,po postach .jesli ktos z kims sypia i jest seks to odrazu jest milosc i zakochanie,co za bzdury .jak idziecie na d*****,spuszczac sie płacicie jej za seks, to tez jest tam milosc .NIE i podobnie traktujecie zwykle normalne dziewczyny, ktore was pociągają tylko fizycznie.Pewnie zonka twoja tez przechodzona i próbujesz problem tutaj rozwiązać, a sam ja zerzneles. Kazda kobiete chcecie przeleciec, a potem żądać dziewic ,to ruch/ajcie dalej, dziewice wygina jak dinozaury.Dobrze wam i tobie tez. x ;Ciekawe ile razy ty traciłaś dziewictwo xd

Gość gość
y yy y yy yy yy y y y yy yy y y y y

Gość gość
yh yh yhy hy hy hy h y y h yhy hy h yh y h y hy h y yhy h y hy

Gość gość
PP p p pp p pp pp p p p p p p p p p pp pp

Gość gość
gość dziś 19;17Nigdzie nie napisałeś ze seks i milosc, to jedno i to samo po prostu to idzie wywnioskować ,po postach .jesli ktos z kims sypia i jest seks to odrazu jest milosc i zakochanie,co za bzdury .jak idziecie na d*****,spuszczac sie płacicie jej za seks, to tez jest tam milosc .NIE i podobnie traktujecie zwykle normalne dziewczyny, ktore was pociągają tylko fizycznie.Pewnie zonka twoja tez przechodzona i próbujesz problem tutaj rozwiązać, a sam ja zerzneles. Kazda kobiete chcecie przeleciec, a potem żądać dziewic ,to ruch/ajcie dalej, dziewice wygina jak dinozaury.Dobrze wam i tobie tez. x Napuszyło się biedactwo hehehe

Gość gość
PP pp p p p p p pp pp p p p pp p p p p p p

Gość gość
P p p p p p p p pppp ppp pp p p p p p

Gość gość
Pppppp p p p pp p p pp p p p p p p p p p p p p p pp

Gość gość
Pppppp p p p pp p p pp p p p p p p p p p p p p p pp

Gość gość
PPP pp p p p p p p p p p p pp p p pp p p p p pp p

Gość gość
W W W W W W W W W W W Są W W W W

Gość gość
W W W W W W Xd W W W W Są W W W W

Gość gość
po po po po po po po po po po po po po po po po po po w

Gość gość
Po Po Po Po Po Po Po PPP Po Po Po Po

Gość gość
Po Po Po Po Po Po Po PPP Po Po Po Po

Gość gość
16,49zlosliwa jesteś

Gość gość
Po Po Po Po Po PPP Po Po Po Pp

Gość gość
17'04 my używamy dziewic żałosne,one same się używają,gdyby nie chciały nikt by ich nie użył ! Rozkłada im ktoś nogi na siłę? Jak ty nie będziesz chciała też cię nikt nie użyje proste! Zgoda musi być z 2 stron i nie pisz bredni że was facet wykorzystuje ,bo te które chcą być wykorzystane to są a te które się szanują to się szanują proste.

Gość gość
Ty ze szczesliwego malzenstwa : co ty codziennie robisz na takim forum? piszesz te komentarze,i piszesz,i udajesz ze nie oceniasz,nie ublizasz a tymczasem dyskredytujesz w zawoaluowany sposob.Tyle,że nie uzywasz przeklenstw. Nie pochlebiaj sobie.

Gość gość
Dokładnie gdyby kobiety nie były takie łatwe więcej byłoby dziewic i my chętniej byśmy się z takimi żenili

Gość gość
gość dziś Ty ze szczesliwego malzenstwa : co ty codziennie robisz na takim forum? piszesz te komentarze,i piszesz,i udajesz ze nie oceniasz,nie ublizasz a tymczasem dyskredytujesz w zawoaluowany sposob.Tyle,że nie uzywasz przeklenstw. Nie pochlebiaj sobie. x Ty a skąd ty wiesz kto pisze te komentarze ? co jasnowidz z ciebie czy jak? Na głupi post zawsze ktoś odpowie i nic w tym dziwnego.

Gość gość
gość dziś Używacie, używacie, bo to wy wymagacie, żeby żona dziewica była jak prostytutka, bo jak chce być cnotliwa i się szanować, to jęczycie na forum, że sie z wami nie puszcza codziennie. Czyli macie w d***e szacunek, bo po ślubie nagle już nie jest ważne, że kobieta się szanuje.

Gość gość
gość dziś Nie żenilibyście się, bo sami jesteście łatwi, a po co dziewicy z zasadami facet bez zasad, co z dużym prawdopodobieństwem zdradzi, bo już ma we łbie zakodowane, że musi wsadzać w wiele cip, zamiast w jedną? I tym samym nie szanuje żony, bo inne były od niej ważniejsze i je kochał bardziej?