Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Woledoświadczone a na żonę wziąbyś taką doświadczoną?

Gość gość
Na dobrą furę to łapie te zawsze tyko te doświadczone. Panowie Gdzie łowicie cnotki?

Gość wolędoświadczone
Wziąłem na żonę doświadczoną kobietę. Ma kilka wad, a raczej wadeczek :) , ale nie należy do nich rozwiązłość. A w łóżku i tak musieliśmy się siebie nawzajem nauczyć, bo ludzie przecież mają różne łóżkowe preferencje. Jest świetnie, to po co mam sobie zaśmiecać głowę jej przeszłością.

Gość gość
Z tymi cnotkami to było chyba pytanie retoryczne? Oj czasem trafi się taka perełka ale jedna może na 50 i to przy dobrych wiatrach.

Gość gość
No to przynajmniej jeden zadowolony.

Gość gość
Echhh już nie przerabiam takich ilości kobiet (50) :-(

Gość gość
Słabsza genetycznie nie podszywaj się pod faceta.

Gość gość
Rozumiem też to, że ktoś móg£ się zmienić ale nie rozumiem dlaczego mam rezygnować z czegoś z czego inni nie musieli? Poza tym z reguły tak jest, że jak komuś za bardzo odbija w drugą stronę to aż strach ponyśleć co taka osoba w tym przypadku moja kobita robiła w przeszłości.

Gość gość
I to jeszcze pod zadowolonego

Gość gość
Niedziewica dla faceta jest jak mały k...s dla kobiety.

Gość gość
Porównanie mistrzostwo świata gratul...

Gość gość
Niby kocha, ale coś nie gra... hehe :-)

Gość gość
Nie raczej jest jak biedny facet bez zasobów. On nie zdobył dostępu do pieniędzy. Nie dziewica uprawiając seks straciła dziewictwo

Gość gość
gość dziś Właśnie dlatego nie powinniście chcieć od dziewic seksu

Gość gość
Używki dla biedakow!

Gość gość
Ale macie ból d**y z tą błoną :( Szkoda że w normalnym świecie się na takie tematy nie macie k*******arze odwagi odezwać ;D

Gość gość
To nie jest wasza sprawa czy ktoś ma błonę czy nie.Od kiedy ktoś jest bardziej seksy bez błony lub na odwrót?Prawiczki wasze gadania nic nie dadzą,tak samo gadania panów co mają te Porządne Kobiety.Nie macie się z czego cieszyć.Szkoda mi kobiet które takim niby polakom z zasadami rodzą dzieci.Na tym polega miłość?Serio?Po roku dziecko i zdjęcia na fb z dzieckiem.Laski!Szkoda mi was że tak łatwo się dajecie,nie myślcie że jak robicie to dla jednego to jesteście lepsze.Nie ma na to zasady.A do autora to ciesz się że masz żone a jak masz taki problem to weź rozwód i zamknij mordę pajacu !

Gość gość
Mój mąż był prawiczkiem i nadal nim jest, bo mnie SZANUJE!

Gość aggggggggg
Hipokryci , no jakbym byla facetem tez byl tak bronila tej waszej "sprawiedliwosci" po co sobie przywileje ograniczac. Nie mozecie przyjac do wiadomosci, ze jednak na tym swiecie sa madre kobiety, chcielibyscie by wszystkie byly glupie tak jak te, ktore na imprezach wyrywacie, intelektyalnie podobne do Was :)

Gość gość
Lamus

Gość gość
17:57 Oni chcieliby mieć tę moc, aby powiedzieć jakiejkolwiek kobiecie "ty szmato,*****ałaś się z tyloma, jesteś nikim bo ja szukam dziewicy", ale niestety nawet dupodajki z dyskoteki ich olewają ;) Dlatego też tworzą sobie filozofię, że to oni ich nie chcą żeby jakoś się pocieszyć. Nie odbierajmy im tego i tak mają już przesrane :D

Gość gość
Jak zwykle w takich sytuacjach poziom dyskusji schodzi na psy. A nie przysz£o nikomu do głowy, że ktoś może nir chcia£ mieć nic wspólnego z dyskotekowymi laskomatami? Jałowa dyskusja, która pokazuje tylko to jak bardzo nienawidzimy się nawzajem. Koleś zadał proste pytanie odpowiedź też jest prosta: w większości nie jest to dla nas komfortowa sytuacja. Koniec kropka. Jak ktoś chce dziewicę albo w miarę szanującą się laskę to do huja wafla ma do tego prawo. Tylko takich ze świecą szukać....

Gość gość
22.04- a juz tym bardziej ze świecą szukać prawiczkow którzy nie spali z żadna ze wzgledu na swoje zasady, a nie ze względu na to ze nie umieją podrywac, zadna ich nie chciała i niejako byli zmuszeni zostać prawiczkami bo nie mieli okazji do seksu. Tyle, ze kobiety takich nie chca bo uwazaja ich za mało meskie c...ki. Sadze ze takie właśnie sfrustrowane koniotrzepy ujadaja na kobiety które juz spały z kimś, nawet te które spały z partnerami swoimi będąc w długich związkach, co jest normalne. Prawiczki maja świadomość ze kobiety będą porownywaly ich ze swoimi wcześniejszymi, bardziej doświadczonymi partnerami i mogą blado wypaść na ich tle w seksie, co zanizy ich poczucie wartości, takie właśnie kompleksy maja. Przy dziewicach zas mogą się dowartosciowac świadomością ze byli tymi pierwszymi, ze ,,zaznaczyli swój teren" rozdziewiczajac ja. Może myślą, ze kobieta na tyle się przywiaze do nich ,,bo to jej pierwszy" i ze nie będzie miała skłonności do zdrady, bo wczesniej trzymała cnotę. Mogą się bardzo rozczarowac bo z czasem taka kobieta pewnie będzie chciała sprawdzić ,,jak to jest z innymi mężczyznami", czy będzie jej lepiej, z samej ciekawości. Wczesniej się nie wyszalala to teraz sprobuje z innym...tak, bo nie tylko faceci potrzebują ,,wyszalenia się". Kobiety tez. Maja takie same potrzeby biologiczne ;).

Gość gość
22.04- a juz tym bardziej ze świecą szukać prawiczkow którzy nie spali z żadna ze wzgledu na swoje zasady, a nie ze względu na to ze nie umieją podrywac, zadna ich nie chciała i niejako byli zmuszeni zostać prawiczkami bo nie mieli okazji do seksu. Tyle, ze kobiety takich nie chca bo uwazaja ich za mało meskie c...ki. Sadze ze takie właśnie sfrustrowane koniotrzepy ujadaja na kobiety które juz spały z kimś, nawet te które spały z partnerami swoimi będąc w długich związkach, co jest normalne. Prawiczki maja świadomość ze kobiety będą porownywaly ich ze swoimi wcześniejszymi, bardziej doświadczonymi partnerami i mogą blado wypaść na ich tle w seksie, co zanizy ich poczucie wartości, takie właśnie kompleksy maja. Przy dziewicach zas mogą się dowartosciowac świadomością ze byli tymi pierwszymi, ze ,,zaznaczyli swój teren" rozdziewiczajac ja. Może myślą, ze kobieta na tyle się przywiaze do nich ,,bo to jej pierwszy" i ze nie będzie miała skłonności do zdrady, bo wczesniej trzymała cnotę. Mogą się bardzo rozczarowac bo z czasem taka kobieta pewnie będzie chciała sprawdzić ,,jak to jest z innymi mężczyznami", czy będzie jej lepiej, z samej ciekawości. Wczesniej się nie wyszalala to teraz sprobuje z innym...tak, bo nie tylko faceci potrzebują ,,wyszalenia się". Kobiety tez. Maja takie same potrzeby biologiczne ;).

Gość Monika dominika
22:04 Ma prawo chcieć dziewicy, ale nie ma prawa obrażać kobiet, które owymi dziewicami nie są. To tak jakbym szukała wysokiego faceta i na starcie wyzywała wszystkich niskich od knypków, wypierdków mamuta. Napisałam zrozumiale czy trzeba jeszcze jakiś przykład?

Gość gość
A jak ktoś nie był prawiczkiem i taka sytuacja go po prostu w*****a to co?

Gość gość
Jak dajka jest dajką to nie mówić jej tego? To tak jak nie powiedzieć złodziejowi, że jest złodziejem.

Gość gość
gość dziś To zacznij od mówienia tego dziewicy. TAK, bo jak ci da, to będzie dajką, tylko taką twoją prywatną.

Gość Monika dominika
22:27 Ale debilne porównanie. Złodziej okrada innych, krzywdzi ich, zabiera bezprawnie ich majątek. "Dajka" przeżywa życie według własnych zasad i nikogo przy tym nie krzywdzi, dlatego nikt nie ma prawa takiej osoby obrażać. A szczególnie facet, który i tak nie jest nią zainteresowany.

Gość gość
A może jednak krzywdzi tylko jeszcze o tym nie wie? Nie przyszło Ci to do głowy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować