Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
A ludzie też kradną z różnych powodów ale to nie sprawia,że nie są złodziejami

Gość gość
I Misiu wyluzuj zdziebełko, bo Ci żyłka pęknie.

Gość Monika dominika
23:02 Wytłumacz mi w jaki sposób "dajka" dyskotekowa krzywdzi innych prócz siebie?

Gość gość
gość dziś A może jednak krzywdzi tylko jeszcze o tym nie wie? Nie przyszło Ci to do głowy? gość dziś A ludzie też kradną z różnych powodów ale to nie sprawia,że nie są złodziejami X I te dwie odpowiedzi obnażają piszących tu, dla nich lepej jest kraść niż uprawiać seks. Złodziej ma więcej szacunku w ich oczach niż "dupodajka". Nawet tego nie skomentuje bo brak słów.

Gość gość
a to w taki ze przyszłemu mezowi powie ze miala tylko 1 chlopaka i z milosci z nim sypiala tak to robia jak bys nie wiedziala xd

Gość gość
O to właśnie mi chodziło

Gość gość
gość dziś Ale faceci robią to samo i nawet częściej, bo ich nie ma jak sprawdzić.

Gość gość
Bo wcześniej czy później każdy chce być z kim$, co jest kolejnym odwiecznym prawem natury.

Gość gość
tak kazdy chce być z kims to prawda ale karty powinny być wyłożone na. stół czyli wyznajemy sobie wszystko jak przyszły mąż. czy żona pyta aby później nie było że ktoś ma jakieś pretensje a zazwyczaj prawda zawsze wychodzi po czasie

Gość Monika dominika
23:57 Temat nie jest o oszustkach, które klamia o ilosc***artnerów seksualnych.

Gość gość
9 na 10 facetów woli dziewicę a ten jeden woli tych 9. :-)

Gość gość
monika dominika przecież chciałaś mieć wytłumaczone " jak dajka dyskotekowa krzywdzi innych prócz siebie " to ci wytłumaczyłem a ty wyjeżdżasz ze temat nie jest o oszustkach najpierw pytasz a pozniej zaprzeczasz

Gość gość
gość dziś Czyli 9 na 10 facetów to zboczeńcy chcący seksu i to od dziewicy!

Gość gość
Ale to zawsze wychodzi przy takich tematach. Moniko dominiko ciekaw jestem czy Ty byłabyś szczera wobec partnera gdybyś była po wielu w tym przygodnych? Tymczasem wnioskuje, że po jednym stawiasz się na równi z dajką? Bo tak to można rozumieć. No cóż ja Ciebie tak nie postrzegam. Dajka to też człowiek ale ja po prostu nie widziałem siebie w związku z taką i tyle. Jeszcze dajka jak dajka ale dajka po zmianie światopoglądu. Tego w życiu bym nie przewidział

Gość wolędoświadczone
Drogie panie nie załamujcie mnie :) Temat założony przez nastoletniego koniotrzepa, fantastę i frustrata i podtrzymywany przez innych nastoletnich koniotrzepów. Łebki dobrze się bawią obrażając was, a wy się wkurzacie i dyskutujecie z nimi na poważnie :) A co gorsza traktujecie ich jak reprezentantów opinii większości dorosłych mężczyzn. Wyluzujcie, chłopaczki dorosną i będą z nich ludzie.

Gość gość
Ale to zawsze wychodzi przy takich tematach. Moniko dominiko ciekaw jestem czy Ty byłabyś szczera wobec partnera gdybyś była po wielu w tym przygodnych? Tymczasem wnioskuje, że po jednym stawiasz się na równi z dajką? Bo tak to można rozumieć. No cóż ja Ciebie tak nie postrzegam. Dajka to też człowiek ale ja po prostu nie widziałem siebie w związku z taką i tyle. Jeszcze dajka jak dajka ale dajka po zmianie światopoglądu. Tego w życiu bym nie przewidział

Gość gość
jak kobieta bedzie zarabiala wiecej ode mnie, w wiekszym procencie utrzymywala dom i zapewniala mi coroczne wakacje i innego typu rozrywki to mogla sobie uzywac ile chce a w przeciwnym razie stulic morde i cicho siedziec

Gość gość
gość dziś Ale z takim podejściem to Ty kobiet mieć nie będziesz

Gość gość
Woledoświadczone jak jesteś taki kozak to jak radzisz sobie z obrazami, na których ktoś spuszcza się na Twoją żonę, może jakiś dresiarz a ona to zlizuje? Albo np spija jego mocz? Jestem perwersyjny? No cóż niektóre kobiety to lubią a w pewnym momencie stwierdzają; no cóż spróbowałam już nie chcę. I ty chłopie martw się, że z innymi chciała a z tobą nie. I możesz się tylko domyślać co robiła z innymi, bo i tak prawdy ci nie powie, jak żadna kobieta. Powtarzam nie dotyczy to tylko prawików.

Gość gość
12:23 Masz typowe "prawiczkowe" problemy, tacy faceci jak Ty mają problem, że ich żona idzie do mężczyzny ginekologa i nie mogą sobie tego wyobrazić. To jest niedojrzałość emocjonalna i z tego się wyrasta.

Gość gość
Wiedziałem, że ktoś to stwierdzi. Widać nie dojrzałem i wolałem być sam niż wiązać się z dajką. Szkoda tylko, że wymiękłem. Tak szczerze mam to wszystko w asie. I ciekawe ilu z was doświadczonych będzie miało udane związki. Powodzenia

Gość gość
Chociaż wróć; jeśli wziąć pod uwagę to, że nie miałem dłuższego związku to rzeczywiście można powiedzieć, że emocjonalnie faktycznie byłem prawiczkiem tylko dlatego, że wystarczająco znałem kobiety, żeby wiedzieć jaka jest większość z WAS. I najeżdżacie na nas

Gość gość
wiem ze bede sam bo kobiety to materialistki i leniwe istoty, chcialy rownouprawnienia ale tylko w wygodnych dla nich kwestiach a bede sam bo skoro mam brac przechodzona kobiete i jeszcze mam w wiekszosci utrzymywac dom itp to juz wygodniej isc na dziewczynki z roksy, taniej i lepsze wrazenia z seksu niz ze zwykla bierna kobieta a na wakacje to moge z przyjaciolmi jechac i tez taniej mnie to wyniesie a to ze nie jestem prawdziwym mezczyzna w waszych oczach to nic, wazne ze te dresy co rozkladacie przed nimi nogi sa, zapylaja was a pozniej wy macie problem nie ja, ja sie dalej bawie

Gość gość
I masz rację tylko nie wymięknij jak ja a jak zechcesz dziecko to zrób jakiej$ i płać alimenty; zresztą wiązać się nie musisz. To tylko czarni nawijają o rozmnażaniu bo im o wiernych patrz kasa chodzi.

Gość gość
I jakoś nie zauważyłem konkretnej kontrargumentacji na moje posty. Żyje dostatecznie długo, żeby wiedzieć jak się sprawy mają. Czasami si€ zastanawiam co ja tutaj, tzn. na kafie robię?

Gość gość
Bardzo ciekawy temat. To może ja tez się wypowiem. Jesteśmy z żona razem już ponad 20 lat. Pobraliśmy się, gdy ja miałem 28, a żona 27 lat po dwoletnim związku. Jesteśmy szczęśliwi i cały czas w sobie zakochani, nawet chyba teraz jeszcze bardziej niż wcześniej. Kochaliśmy się oboje ze sobą pierwszy raz i nie zapomnę tego do końca życia. Ani ja ani moja żona nie byliśmy z nikim innnym. Teraz czasy się zmieniły. Dawniej mężczyźni szanowali kobiety i kobiety tez szanowały siebie. Jakoś tak nie mógłbym sobie wyobrazić, że moja żona spała z innym. Przecież kocham ją za całość. Za to jak jest, jaka będzie i jaka była. Nie mógłbym jej kochać za 3/4. Kocham ja za wszystko.

Gość gość
Jednak można. Brawo. To prawda, że kiedyś kobiety i bardziej same się szanowały i były szanowane teraz....się "unowocześniły". Jeżeli tak ma wyglądać nowoczesność to dla mnie zbyt nowoczesne. Kobieta powinna być damą nie dziwką, a mężczyzna rycerzem nie popierdółką. Kiedyś myślałem, że puszczanie się dotyczy głównie kobiet z patologicznych rodzin itd. ale jak się okazało nie tylko.

Gość gość
Kobiety nigdy się nie pogodzą z tym, ze wolimy dziewice. Wydaje im się, ze to niesprawiedliwe a natury nie oszukasz. Chciałyby mieć f...y, lecz nie mają... ;-)

Gość gość
16:38 No wy nie macie niczego innego prócz fiutów więc się nimi nacieszcie.

Gość gość
Gratulacje ze jestescie 20 lat i nadal sie kochacie na zaboj macie mocne fundamenty i tak ma byc jak jest inaczej to pozniej tak to wyglada ze w wiekszosci są rozwody i zdrady a ci co piszą ze jest inaczej to poprostu nie mają pojęcia co to naprawdę miłość przez wielkie M

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować