Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj mam randkę i bardzo się boję :( niepokoję ;(

Polecane posty

Gość gość
gossciowaa hahah najbardziej mnie rozbawił nr.4 :D co za glupek :D zwiał po 5minutach - ale moze sie zestresował ALBO narobił w gacie na przykład z nerwów :D :D skoro pozniej pisal, to mogl byc zainteresowany no i jak mowisz młodszy o 5 lat, to moze jakis stulejarz niedoświadczony:D 5. to też jakiś zbok :O jak mowisz,że brzydki to pewnie zdesperowany :D 6. zawracał głowe bez sensu skoro myslal o byłej, nie cierpie czegos takiego :O ale zostaliscie kumplami, wiec spox 7 wow :D żeby u mnie i tak było :D to zabawne, gdy patrzymy z perspektywy czasu na idiotów, którzy nas odrzucili a potem dostajemy ideał :D

Gość Taka sobie jedna.....
Autorko - ja tez tutaj mam czarny nick ale bywam tutaj sporadycznie bo duzo pracuje a teraz mam urlop :D:D Moze nadaj sobie jakis nick ? ----- Ja za miesiac bede miala 30 lat:D Wiele przezylam i pewnie jeszcze wiele jest przede mna:D Wiesz,ja nie naleze do osob klotliwych i wtedy jak spotykalam sie z tymi zonatymi to nie kontaktowalam sie z ich zonami bo dwiedzialam sie po fakcie....duzo pisania,szkoda czasu:P ---------- TruskawkowoMalinowa - mloda jestes.Jeszcze wszystko przed Toba!!!

Aha autorko - jestes bardzo zachwycona swoja wczorajsza randka i obys sie nie przeliczyla.....wychwalasz tego faceta,ciekawe czy dojdzie do kolejnego spotkania.....ja wole dmuchac na zimne. hehehe poza ttym na poczatku ZAWSZE widzimy tylko zalety...pozniej wychodza wady:P Mam kumpla,ktory "wpadl" i ochajtal sie po 4 miesiacach znajomosci...cos czuje ,ze wnet bedzie rozwod. Ochajtal sie "bo co ludzie powiedza".....nie rozumiem takiego myslenia.

Gość gość
Truskawkowa nie poddawaj się ! :D ile mozna czekac? ja czekam juz 2,5 roku :P ale lepiej byc samemu niz z byle kim

Gość gość
nie no spoko, nie buduję zamków na piasku póki co :P tyle razy już mi się nie udało,że czemu teraz miałoby być inaczej, jestem przygotowana na olewkę :P tym bardziej,że ja z gatunku szara myszka a on typowy przystojniak. hah też znam podobny przypadek - dziewczyna poznała chłopaka w wakacje 2011, po wakacjach byli parą,w styczniu 2012 ona już była w ciąży :P wiele osob mowilo, ze celowo wpadla (wczesniej miala chlopaka 3 lata i sie zabezpieczala)

Gość gość
zbuduuujeeeemy naaasz dooom na piaaaasku, cenaaa nie gra roli dziś, kupilismy prawie wszystko, ale wciaz nie mamy nic :classic_cool:

Autorko - widze,ze masz glowe na karku:D Fakt faktem...lepiej byc samemu niz z byle kim bo ktos sie boi samotnosci.....

Gość TruskawkowoMalinowa
tez wychodzilam z takiego zalozenia jednak frustracja rosnie jesli masz na uwadze totalny brak doswidczenia tylko przelotne romanse, taka sobie jedna Ty w tym wieku bylas juz w powaznym zwiazku:p

Gość gość
na całe szczęście w związkach w przeciwieństwie do pracy nikt nie patrzy na doświadczenie :P dla mnie to nawet lepiej im mniejsze ktoś ma... to jeszcze pochwalę się - na wielu poprzednich randkach gadałam o moim exie :D a wczoraj udało mi się w ogóle nie poruszać tego tematu :) on też nie gadał o żadnych dziewczynach ;) taka tabula rasa, nie ma przeszłości ;) dziewczyny! zaczeły sie pamietniki z wakacji na polsacie :D obejrzyjcie sobie jak macie doła :D albo sie nudzicie :D o dwóch wsiurach :D to juz lepiej byc singlem niż poznać takiego :D

TruskawkowoMalinowa - chodzi Ci,ze w Twoim wieku???:) Jesli tak to tak.....ale mielismy dobre i zle dni...dzis sa tlyko dobre i oby tak dalej:D ---- hehe poznalismy sie calkiem przypadkowo.Ja nie chcialam miec nikogo,On tez nie...i trafilismy na siebie:P...zobaczymy czy dalej bedziemy ze soba...w dzisiejszych czsaach niczego i nikogo w 100% nie mozna byc pewnym:P

Autorko - hehehe Ci dwa w Pamietnikach z wakacji leca juz 3eci dzien:P Nie ogladam bo nie podobaja mi sie:P Wiesniaki dwa:P ---- Autorko - na swoich poprzednich randkach mowilas o swoim bylym? Masakra! Popelnilas duzy blad!!! Nic dziwnego,ze niektorzy faceci nie odzywali sie do Ciebie!!! Ja spotykalam sie z dwoma ( o ile mnie pamiec nie myli) ktorzy mowili o swojej bylej i to na 1wszej randce.....porazka na calej linii !!! 😠

Gość gość
tak... bo z bylym wiele mnie łączyło i tak wychodziło przy okazji różnych tematów... możliwe,że to był błąd... ale co mi tam, udało mi się poznać chłopaka przy którym nie myślę o byłym ani o żadnym innym, odechciało mi się kontaktów z innymi (a na portalu randkowym nadal do mnie piszą) ogladam pamietniki od wlasnie 3-4 odcinkow :D smieszni ci kolesie, ale niestety jak bylam za granica też takich spotkałam :/ zupełna siara i wstyd mi było,że jestem z Polski... nawet z nimi nie gadałam... ale fajna historia tej drugiej babki, 45 lat i poznała faceta ;) jednak można :) ta Despina śmieszna :P

Gość TruskawkowoMalinowa
a w ogole uwazacie ze mozna przyjaznic sie z facetem tak samo jak z dziewczyna? macie takie znajomosci?

Gość popłakałem się, że tak mnie
wspierasz w trudnych momentach ;(:classic_cool:

Gość kleosiaa
moje znajomosci zawsze nie dokonca mnie satysfakcjonowalym, baaa nawte juz bylam pewna,ze nigdy nikogo nie pzonam, swiat jednak lubi zaskakiwac;D teraz jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi;)a na pierwsza randke szlam z zalozeniem ze to tylko chwilowa znajolmosc jak zawsze, aaa i uwazam ze mozna sie kolegowax z facetem pod warunkiem ze prowadzi siew dwa odlegle swiaty;0

TruskawkowoMalinowa - mozna!Chociaz wiekoszosc ludzi mysli,ze NIE mozna.....ja mam przyjaciela....ja tlyko utrzymuje wieksze relacje z zonatymi facetami i to takimi,ktorzy tez znaja mojego faceta. ------------ Ty jak jestes sama to tez mozesz miec kumpla,przyjaciela faceta:) Uwierz mi...czesto przyjaciele faceci sa lepsi,wierniejsi od przyjaciolek......mnie juz dwie przyjaciolki zdradzily ale to dluga historia.....poza tym od zawsze miala lepsze relacje z facetami niz z kobietami -------------- Autorko - oby Ci sie udalo z tym nowo poznanym facetem:D

Gość gość
no właśnie nie wiem czy można sie przyjaźnić? :classic_cool: ja uważacie? :classic_cool: facecie jak uważasz? można sie przyjaźnić?

zalezy od ludzia, ale uwazam ze tak :classic_cool:

Gość gość
ale z tym wspieraniem to mówisz serio czy ironia? ;( naprawdę chciałabym Cię wspierać :( a my się przyjaźnimy? :classic_cool: można to tak nazwać? :classic_cool: no oby się udało... własnie napisał do mnie smsa ;)

Gość gość
moja 22letnia koleżanka ma taką samą twarz jak ta despina ;d już wiem czemu wydała mi się taka znajoma i fajna ;P

Gość gość
czy autorka to Słodka Słowianka ? :)

to nie byla ironia, ale uzylem zwrotu "poplakalem sie", bo Ty go czesto uzywasz :D:classic_cool: nie wiem jak to nazwac, ale cos w tym stylu :classic_cool:

Gość TruskawkowoMalinowa
rowniez cenie sobie takie znajomosci z facetami tylko nie kazdy sie do tego nadaje zonaty jak najbardziej:)

Autorko - co napisal???:D

Na randkach było całkiem ok, strach miał wielkie oczy i niepotrzebnie tak panikowałam, ale w żadnym z nich się nie zakochałam. Obecnie spotykam się z jednym, poznałam go na portalu społecznościowym. On wie, że go nie kocham, ale przyjeżdża do mnie czasem na weekend, nie ma seksu, tylko trochę pieszczot, nic takiego jak na ludzi w naszym wieku;)Rozmawiałam z nim o tym, twierdzi, że nawet gdyby nie było wcale żadnego erotyzmu, to i tak chciałaby się ze mną widywać, chodzimy na spacery, na pizzę, oglądamy filmy, taki kumpel. Też oglądam "Pamiętniki", czasem są zabawne i ładne widoki:) Radziłabym Wam nikogo nie obrażać, nie nazywać wieśniakami itp., wierzę w to, że to, co dajemy, wysyłamy, to do nas wraca, czyli jeśli kogoś nie szanujemy albo nim gardzimy, to może się obrócić kiedyś przeciwko nam. Możecie się z tego śmiać, ale tak uważam. Po prostu nie byli w Waszym typie ani Wam pisani, też się z takimi spotykałam.

otulona marzeniem - ja nikogo nie obrazam bo nie lubie takiego zachowanie.Napisalam,ze Ci dwaj co wystepuja dzis w Pamietnikach zachowuja sie jak wiesniaki bo tacy sa...taka rola tych aktorow!!! Piszesz,ze nie wolno nikogo obrazac itp.bo to kiedys ie kiedys obroci przeciwko Nam...masz racje...a co Ty robisz z tym kolesiem z ktorym sie spotykasz?Robisz mu nadzieje i predzej czy pozniej zlamiesz mu dzieje bo ewidentnie On chce czegos wiecej niz tylko relacji koleanka-kolega!!!Opamietaj sie dziewczyno!!Slepa jestes czy co????!!!!!

bijcie sie :classic_cool:

Gość TruskawkowoMalinowa
skad sie wzielo przeswiadczenie ze to facet ma pierwszy napisac? to tak samo jesli chodzi o zagadanie kogos czy oswiadczyny tez wychodze z zalozenia iz to meska sprawa jednak nie zawsze jest to takie oczywiste... jak kobieta ma pokazac ze tez jest zadowolona ze spotkania jesli on nie napisze

mialo byc "zlamiesz mu serce"

Taka sobie, spokojnie, tak tylko napisałam. On o tym wie, że go nie kocham i że raczej nie będzie z tego związku, pomimo to, chce się spotykać.