Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj mam randkę i bardzo się boję :( niepokoję ;(

Polecane posty

Gość gość
tak właśnie teraz to widzę :D zimą to nawet miesiąc mogły stać a teraz... :D ale muszę się koniecznie zmienić, dbać o dom, sprzątać, nauczyć się gotować, nie chcę być bezużyteczna :P na co fajnemu chłopakowi byłaby dziewczyna, która nic nie robi, a z drugiej strony miło jeśli jakiś by mnie taką zaakceptował, to by mnie motywowało do bycia lepszą. są w Tobie sprzeczności jak i we mnie :D np. myślę o seksie, ale jak już mam realną okazję to się wycofuję :P potem sobie pluję w brodę,że nie skorzystałam...ale też myślę,że w sferze fikcji okej mogłabym to robić kiedy mam ochotę, ale jednak superego mi nie pozwala - bo też w drugą stronę - nie chciałabym się dowiedzieć,że mój chłopak, taki na poważne był roochaczem :O wczoraj mi opowiadał o jakiejś akcji na spontanie...trochę się wstydził i bałam się,że opowie o zaliczeniu jakiejś panienki pod wpływem ;( 😭 na szczęście to było coś zupełnie innego. Bardzo bym chciała porządnego, dlatego sama staram się taka być. Co nie zmienia faktu,że jak macie na coś ochotę to to róbcie, bo jest tylko jedno życie.

Gość TruskawkowoMalinowa
otulona marzeniem wydaje mi sie ze jestes po prostu niedojrzala emocjonalnie nadal uwazam ze postepujesz egoistycznie

Gość gość
Do później Taka Sobie Jedna 🌼 🖐️ hormony mówisz, ale to jednak przykre,że jakieś tam coś w środku tak mną steruję i zamiast patrzeć mu w oczy to patrzę tam ;/ przecież jakby on mi patrzył na biust to źle bym się z tym czuła, a w ogóle to sie obawiam,że jemu o to chodziło - że jestem ładna na fotkach w necie nie eksponuję biustu, a wczoraj założyłam koszulkę, bez dekloltu, ale podkreślającą "walory" ;/ chociaż wolę się łudzić, że nie chodzi mu o to 😭 ostatnio znajomość mi się popsuła po seksie ( nadal sie spotykalismy ale juz nie było napięcia i tęsknoty :( ) , więc teraz nie wiem ile musiałabym czekać, jeśli by mi na nim zależało...

Może i jestem niedojrzała:( Ciągle marze o romantycznym pierwszym razie z miłości, jedni radzą, żeby nie czekać, korzystać z życia, drudzy, że to skarb i pięknie jest go ofiarować komuś wyjątkowemu. Autorko, nie ma gotowej recepty ile trzeba czekać, czytałam, że ktoś poszedł do łóżka na 1 rance, a później zostali małżeństwem, nie namawiam Cię, żeby się śpieszyć, po prostu nie ma reguły. Jesteś jeszcze bardzo młoda, to normalne, że czasem "skaczą Ci hormony";)

szkoda, ze nie mozna juz zmieniac czarnych nickow ;( dodalbym sobie "22 lata" i zaczalbym jazde :classic_cool::D

Gość gość
Garen :D :D klasyk :classic_cool: 2 posty :( wspolczuje ;( 😭 zostało mi 57 minut ! musze poskładać ciuchy i ogarnac dalszy bałagan :) jaką jazdę byś zaczął ? na szczęście pierwsza randka za mną i nie poszłam do łóżka :D jest dobrze ;) a zapomniałam dodać, ten chłopak ma taki kolor oczu jak ja :D :D

Gość Paweł 22 lata
ja zrobiłem to na pierwszej randce miała 40 lat i pryszcze na d***e

Gość gość
No i jestem. Ubrania poskładane. Jej, ciągle o nim myślę. Chyba się popieszczę. bo jeszcze na następnym spotkaniu faktycznie pójdę z nim do łóżka :(

Gość gość
no skoro miała 40lat i pryszcze na d*** to nie dziwię się,że się rozstaliście ;( 😭 aa i jeszcze coś- on ma bardzo długie i gęste rzęsy :D :D wiem,że to głupie ale bardzo mi się to podoba :D

Gość gość
tak pamiętam brwi :D :D :D a rzęs chyba na fotce nie widziałam ;( takie rzeczy bardziej na żywo widać :P podszyw! nie posprzątałam i jestem zbyt zmęczona na zaspakajanie się teraz ;( aa no tak mówiłeś coś o tym :classic_cool: ee bądź sobą chociaż....:classic_cool: jak chcesz to wrzucaj ptaka:D :D

ptaka nie wrzuce, to zbyt duze wyzwanie ;( w ogole wstydzilbym sie wrzucic tutaj swoja fotke ;(

Gość gość
nie mnie oceniać jaka jestem w realu, ale mam nadzieję,że tak :D :) no chyba,że jestem zmęczona to zamulam, a niestety męczę się dość szybko ;( nie no nie wrzucaj, tak sobie żartuję ;) kto normalny daje ptaka na forum :D

a czy ja naleze do tych normalnych? ;( :classic_cool: tzn. juz bardziej chodzilo mi o normalna fotke, a nie bandyty :D:classic_cool:

Gość gość
milego popoludnia wzajemnie, ja też uciekam, bo zaraz tatełe przyjedzie! jesteś normalny w pozytywnym znaczeniu :)

Gość gość
no właśnie zauważyłam! jak to zrobiłeś? :classic_cool:

Gość nieśmiały_chłopaczek_26
ej ppowiedzcie mi o czym można gadać z dziewczyną 4h ? ja włąśnie sie wstydze chodzić na randki bo nie wiem o czym gadać :(

Gość gość
ja zawsze chętnie wysłucham wszystkiego co chłopak ma do powiedzenia o swoim fiucie, co z nim robił, gdzie go wsadzał, komu, itp ;) taką wiedzę mogłabym chłonąć godzinami :)

Gość Taka sobie jedna.....
Witam:D Autorko - i jak miewaja sie sprawy?? ------ Niesmialy chlopaczek 26 - czasami bywa tak ,ze rozmawiasz z kims nowo poznanym jak byscie sie znali latami i romozwa sama jakos uklada sie...bywa i tak tez,ze nie ma o czym rozmawiac z druga osoba i to oznacza,ze nie pasujecie do siebie:P:P Nie nadajecie wtedy na tych samych falach:P

Gość TruskawkowoMalinowa
taka sobie jak tam prace w ogrodzie?

TruskawkowoMalinowa 🖐️ A dobrze,dobrze:DKoty mi pomagaly hehe :classic_cool: Dzis musze isc do miasta a tak mi sie nie chce....:(Kto pojdzie za mnie?W sumie mam nie daleko ale mam lenia w spbie hehe:P Sadzilam,ze z rana bede tutaj sama a tu taka niespodzianka:D

Widze,ze wczoraj rozmowa skierowala sie na temat SEKSU:D Wg.mnie na 1wszej randce jest NIE wskazane odrazu isc do lozka......ja raz od razu poszlam,nie wiem co mi odbilo...fajnie bylo ale tak jak szybko sie zaczela ta znajomsoc to tak samo szybko sie zakonczyla:P To byla moja 1wsza taka akcja i ostatnia. Jeszcze nikomu o tym nie mowilam i nie pisalam bo sie wstydzilam....to bylo tak dawno temu,ze moge dzis o tym spokojnie napisac...i tak nikt tutaj mnie nie zna :classic_cool: