Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj mam randkę i bardzo się boję :( niepokoję ;(

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna.....
Autorko - idze,ze pisalas,ze musisz nauczyc sie gotowac i dbac o dom...masz 23 lata...chyba pora nauczyc sie!:P:P:P

Gość TruskawkowoMalinowa
jaka szczerosc:) fajnie ze mialas odwage napisac takie rzeczy sie zdarzaja mnie rowniez cos takiego spotkalo ale nie zaluje bo to co sie dzieje w naszym zyciu daje dodatkowe doswiadczenie chociaz powiem ci ze moj przyjaciel wie o takich akcjach dlaczego wczesniej nikomu nie powiedzialas?

....tak jak wczesniej napisalam bylo mi wstyd..... W sumie spotykalismy sie przez nie cale pol roku....bylo minelo:D

Gość TruskawkowoMalinowa
masz jakies plany na urlop?

Jak moj X dostanie wolne to planujemy wyjechac do Bieszczad:D Mamy blisko do Bieszczad:D Bylas tam kiedys? Kojarzysz Polanczyk,Soline,Tarnice?

Gość TruskawkowoMalinowa
to ladnie ja akurat uwielbiam gory:) osobiscie tam akurat nie bylam ale moi rodzice kilka lat temu sie wybrali, te wakacje spedzilam w tatrach i planuje tam powrocic za jakis czas jak uzbieram kase:p bieszczady tez sa na liscie miejsc ktore chcialabym odwiedzic

W sumie chcemy jechac do Zakopanego bo moj X NIGDY tam nie byl ale chyba Nam to nie wypali.....Krakow tez jest na Naszej liscie....zreszta,za 2 tyg.bede miala pod opieką chrzesnice wiec nie wiem kiedy pojedziemy...moze na krotki weekend...czas pokaze:) Gdzie jest autorka?:)

Gość TruskawkowoMalinowa
warto chociaz na kilka dni wyjechac odpoczac szczegolnie jak macie blisko:) nie mam pojecia gdzie ja wcielo...

hehehehe wiesz co..ja czasami po wyjezdzie poza miasto do np.Bieszczad albo gdzie indziej czuje sie bardziej zmeczona niz po pracy:P

Gość TruskawkowoMalinowa
aktywnie spedzasz czas:p?

Na urlopie? Staram sie TAK. Jak pracuje to tez aktywnie bo mam prace fizyczna:P Po pracy to zakupy,laptop no i X,znajomi. Dzis np.nmam lenia i nic mi sie nie chce.....u mnie jest tak goraco a ja zle sie czuje....cyrk

Gość TruskawkowoMalinowa
a ja w takiej zimnicy siedze:/ slonce tu nie dochodzi... powinno sie chyba rownowazyc fizyczna i psychiczna prace tak by bylo najlepiej chociaz wychodzi pewnie inaczej:p

Zimno? To gdzie Ty teraz przebywasz??? Czyzby nad morzem mieszkasz?...a moze jestes poza PL?

Gość TruskawkowoMalinowa
na terenie pl jak najbardziej;) w biurze siedze i tu jest zawsze zimno bo budynek stoi w cieniu

To masz z***bista prace skoro klikasz sobie na kafe:P:P:P

Gość gość
nie narzekam;) sa lepsze i gorsze dni jak w kazdej pracy teraz jestem na etapie znalezienia czegos bardziej oplacalnego:)

:):):) Lepiej mi napisz co moge kupic dziecku,dziewczynce na jej 1wsze urodzinki :D

Gość TruskawkowoMalinowa
ciezka sprawa bo zupelnie nie mam w tej kwestii doswiadczenia ale z tego co sie mniej wiecej orientuje to chyba kupuje sie jakies lancuszki zlote z krzyzykiem albo to na chrzciny... dzieci to temat w ktorym nie jestem dobra:p niech zgadne jestes chrzestna:)?

Jetsem chrzestna i kocham malutka ponad zycie!!! :classic_cool: Lancuszki kupuje sie na chrzest i ode mnie dostala srebrny lancuszek z aniolkiem a nie z krzyzykiem tak jak kazdy kupuje i dostala tez inne rzeczy. Malutka ma w domu dwa koty i chyba kupie jej takiego fajnego sztucznego pieska,ktory szczeka i chodzi:D

Gość TruskawkowoMalinowa
oo to jest swietny prezent tylko zeby jej sie nie zachcialo nowego zwierzaczka w domu bo bedzie bunt:D

hehehehe tez myslalam co to bedzie jak dostanie takiego pieska:P Wlsnie kocze robic make-up i wychodze...delikatny zrobilam bo jest HOT i nie chce aby mi sie rozplynal:) Tak a propos makijazu....jakis uzywasz kosmetykow?Jesli w ogole uzywasz.....

mialo byc "za godzine wychodze"

Gość TruskawkowoMalinowa
widze ze tez tak masz jak ja z makijazem;) stosuje poniewaz nie mam niestety idealnej cery zawsze odrobine podkladu teraz tylko miejscowo bo nawet ladnie sie opalilam ale jednak trzeba ukryc niedoskonalosci... puder matujacy czasem roz cos na usta i tyle tez nie lubie kiedy makijaz splywa i jest sztuczny a poza tym do pracy nie mam sie po co stroic:p

Gość TruskawkowoMalinowa
jesli chodzi o kosmetyki to od pewnego czasu zaczelam sledzic sklad i kupuje troche inne niz kiedys:)

"troche inne niz kiedys" tzn.??? Ja uzywam cieni z Inglota, podkladu z MaXfactor i tusz z Eveline...z blyszczykami to roznie bywa....i lubie tez marke Ziaja :)

Gość TruskawkowoMalinowa
dobry jest ten podklad? nie mialam z tej firmy teraz mam afiniton i nawet jest ok:) inne niz kiedys bo patrze co jest w srodku przez kilka lat uzywalam krem nivea soft uwielbialam go a tam jest parafina ktorej nie mozna stosowac tak samo szampony do wlosow przeswietlam odzywek nie stosowalam teraz nagminnie itd:) ziaja to dobra polska firma:)

Gość TruskawkowoMalinowa
wyzwanie to znalesc tusz ktory nie skleja a pogrubia rzesy... masz jakies typy?

Ja uzywam kremu do twarzy z Ziaja Oliwkowego. Jest bardzo duzy wybor kremow do twarzy z Ziajki:) Ja bardzo serdecznie polecam tusz z Eveline "Mascara false definition 4D Extension volume" Przed nalozeniem tuszu na rzesy nakladam sypki puder na rzesy.Czekam pare minut i tuszuje rzesy:) Mozesz tez uzywac na rzesy,na wieczor, olejek rycynowy.Bardzo poprawia kondycje rzes

Kiedy kupilam krem nivea soft ale on nie jest dla mnie....ja juz ide...milego dnia i do zaklikania kolezanka wirtualna:D Trzymaj sie:D

Gość TruskawkowoMalinowa
ok:) milego dnia do zaklikania:)