Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćwikia
Jestem juz po insanity, bylo bosko:p taka pogoda jest idealna na ciezki trening. Super Lajtowo ze lepiej, z zurawiny warto nie rezygnowac przez kilka dni i wiadomo, duzo wody:) Veruna tez mam lepsze efekty gdy cwicze wieczorami bo wtedy juz nie jem, ewentualnie cos malego, a gdy cwicze rano, to owszem mam wiekszego powera w dzien ale jak podjem cos wieczorem to sie odklada, bo nie spale tego. Mysle ze to kwestia indywidualna:) Dopilnuj sie zeby jesc 5 posilkow, malych, 2_3litry wody. U Ciebie treningi powinmy byc lzejsze skoro sie glodzisz i suszysz:D insanity tulko pod warunkiem 5posilkow i duzej ilosci wody. Tak, wiem, truje Ci, ale... "to dla Twojego dobra" ;D ;D córeczko! :D hehehe serio, za bardzo sie katujesz, za duzo od siebie wymagasz a za malo dajesz swemu cialu:) Aga fajnie ze masz tetaz rano czas mozemy czasem popisac:)

Gość gośćaga
Lajtowo musiala bym zglosic wypadek w pracy nie chce bo nie dadza mi drugiej umowy i pewnie bylo by po premii dla wszystkich za niedopilnowanie wyszlo by na to samo :-P wikia jutro wyjezdzam do rodzinki ale przyszly tydzien mam wolny wiec bedziecie mialy mnie jeszcze dosc hi hi. Lajtowo a nie cwiczylas ostatnio w nocy? :-P wiesz ze zapaleniem pecheza mozna sie zarazic. Szyje zawin szalikiem i wygrzewaj :-)

Gość gośćwikia
Aga, szyję? Niech tyłek owinie:D

Gość Veruna
Hahhahahha Aga cos p********ila z ta szyja:p Lajtowo a jak u Ciebie z wc? Z sikaniem? Wstrzymjesz czasem? Bo od tego tez moze byc ja kiedys mialam czesto problem z pecherzem:/ mega dyskomfort wspolczuje Ci juz wole hemoroidy :o tez slyszalam o tej zurawinie ale jeszcze nie probowalam, mialam tabletki z zurawina Ja dzis zrobilam turbo wyzwanie jakos dziwnie gladko poszlo chyba sporo energii mam:p dodalam ab ripper x i 135 przysiadow:) zarcie: S jablko z owsianka obiad 3 zapiekanki kolacja jeszcze nie jadlam i glodna nie jestem ale zjem pomidora z jog. Nat i cebulka jutro mamy 5 rocznice:p ale ten czas leci wikia ja juz nie moge doczekac sie insanity:) jeszcze 2 tygodnie:) ostatnio spojrzalam na zapiski i po miesiacu insanity stracilam w pepku 4 cm a w biodrach 5 mam nadzieje ze uda mi sie podobnie:p milego wieczorku:*

Gość wikia
Nic dziwnego ze Aga sie pomylila w glowe dostala od biedronki :P Veruna wszystkiego naj z okazji 5! Udanego ekhm ekhm...świętowania!;)

Gość Lajtowo
Aga, faktycznie ćwiczyłam w sobotę na łonie przyrody, a w poniedziałek też na powietrzu, pewnie z tego. Nie skojarzyłam :D odstawiłam od popołudnia tabletki nic mnie nie piecze. Hehe Wikia ale się uśmiałam żeby tyłek owijać, pomyślę o tym, nie ma jak kobieta kobiecie poradzi hihi. Z szyją też lepiej zrobiłam dziś 1) 58 min http://www.youtube.com/watch?v=mGSBbizjLMg&feature=youtube_gdata_player z 2 kg na każdą rękę, poczułam bo dawno ramion nie ćwiczyłam, nawet az do drżenia. Ramiona w porównaniu do grudnia niebo a ziemia, są relatywnie wspaniałe, nie sądziłam, że można z tak małym obciążeniem pobyć się zwisającego tłuszczu. Jutro ćwiczę nogi, pomyślę co. Cwiczylam i oglądałam lekkoatletów, mają takie piękne ciała i mężczyźni i kobiety :)

Gość gośćaga
Nic mi sie nie pokrecilo Lajtowo pisala ze boli ja szyja prawda Lajtowo? . Nie wytrzymalam dzisiaj zjadlam pelnoziarniste buleczki po pracy :-(

A jak tak, to moja pomyłka, przepraszam :) ale zabawnie wyszło:D

Gość gośćagazgaga
hihihi znaczy że jeszcze ze mną nie jest tak źle hihihihihih. Dobra ide spać po obżarstwie ale mam straszne wyrzuty sumienia dojadłam wafelki będę ryczeć jutro ważenie mam nadzieję że przez noc nie przytyję :-( Muszę pomyśleć nad jakimiś węglami po za pieczywem bo się wykończę :-(

Gość gośćeliza
Ja wczoraj mialam wolne od cwiczen. Dieta ok Aga nie przejmuj sie, dzisiaj bedzie lepiej z dieta Veruna gratuluje rocznicy

Gość agazgaga
hej laski Wikia zważyłaś się? Ja tak ale nie biore tej wagi pod uwagę bo od kilku dni nie byłam na kibelku myślałam że dziś pójdę wziełam dulcobis ale widocznie jedna tabletka to za mało jestem juz głodna więc musze wciagnąć śniadanie zważe się jeszcze raz porządnie w poniedziałek a narazie na dziś waga z pełnymi kiszkami 60kg jestem też w połowie cyklu za około 1,5 tygodnia dostanę @ więc już też się zbiera ale czuję się szczuplejsza i chyba nawet wyglądam szczuplej :-P z tym chlebem to był bardzo dobry pomysł wydaje mi się że też odkąd go nie jem to celulit ruszył. dziś wyjeżdzam odezwe się do was w niedzielę w poniedziałek zrobie chyba też pomiary a po okresie foty. Veruna gratulację bawcie się dobrze :-D

Hahaha Aga, tez nie niore dzisiejszej wagi pod uwage bo tez mialam wyzerke, ciadtkami i zapiekankami domowymi sie objadlam:P wyszlo 51,4 czyli prawie kilogram do przodu. Dobra w poniedzialek sie zwaze, teraz bede sie pilnowac. Biore przyklad z Lajtowo, robie glodowke jednodniowa, po wczirajszym przyda sie :D zrobilam trening odswiezylam Killera + przysiady.

Gość gośćeliza
Ja tez sie wazylam 59.7 Chyba sie uzaleznilam od chleba hahaha. Wieki nie jadlam a teraz jem dwie kromki chleba wypiekanego w hotelu bez niczego. Ale czuje sie najedzona pozniej. dzisiaj trenuje nogi na silowni. Az sie boje bo duzo cwiczen mi dala,3 rundy

Cześć dziewczynki. Dziś pocwiczylam, oglądając mistrzostwa, mimo że niby chłodno to tak parno że się slizgałam po macie. 1) 56 min http://www.youtube.com/watch?v=xnM9chgA8wQ&feature=youtube_gdata_player 2) 20 min hula hop Piję dużo wody dzięki temu dzbankowi brita, nawet chyba skóra mi się zrobiła bardziej elastyczna, a ostatnio mialam suchą. Z szyją i barkiem już ok, rzeczywiście śmiesznie wyszło, ale Aga dobrze przeczytała że mnie postrzykło , po wczorajszym mam zakwasy w ramionach i przedramionach. Dziś te nogi z obciążeniem, więc też może być podobnie. Cały przyszły tydzień mam szkolenia od 9 do 16. Kuzwa dzień z głowy. Mamy złoto i srebro w jednym biegu ekstra co nie, śliczny ten Kszczot, brawa dla niego i Kuciapskiego. Piękni chłopcy silni i roztropni :)

Haha nie sledze mistrzostw ale wierzę ze sa tak urodziwi jak piszesz Lajtowo:D Pościłam rowno dobę, od 17 wczeoraj do 17:00dzisiaj,potwm zjadlam lekka kolacje serek wiejski i chleb z papryka i pomidorem, szczypiorkiem. Wypilam dzis 3litry plynow (woda i herbata ziolowa oraz woda z cytryna), poczulam sue swietnie i pomimo porannego killera zrobilam niedawno drugi trening skalpel wyzwanie. Dobrze zrobilo mi to przeglodzenie, wykrzesalam z siebie tyle sily... chyba z zapasow? Lajtowo bardzo mozliwe ze skora Ci sie napiela od wody szybko widac roznice gdy sie wiecej zaczyna pic, tez to u siebie zauwaxam gdy wiecej pije. Ide pod prysznic, ksiązka i spac. Dobranoc:)

Czesc dziewczyny, cwiczycie dzis? Po sniadaniu potrenuje mam jakiegos powera w tylku:p wole go wykorzystac bo ostatnio cwiczylam bez szczegolnej weny hehe nie zmuszalam sie ale do entuzjezmu bylo daleko:)

Hej dziewczyny dziekuje wszystkim:) bawilismy sie w domu; p bylo milo:p bede czesciej pisac jestem po urlopie wiec bede miala wiecej czasu, dzisiaj jak jadlam owsianke prawie bym wymiotowala:/ bleee jakie to ohydne kiedys mialam platki z orkiszu byly dobre a te gorskie oblecha:/ jeszcze nic nie dodalam bo nie chcialam wiecej kcal:o Wczoraj nie cwiczylam ze wzgl na rocznice juz nie chcialam byc czubkiem:p ostatnio tez mialam 2 dni przerwy, dzisiaj mam killera+ ab ripper x i byc moze zrobie przysiady, nie wiem jeszcze bo cos mnie kolana bolA ale postaram sie chociaz 100 zrobic wiem ze to szalu nie robi ale zawsze to cos niz nic ciekawe z ta wodA ze skora ladniejsza u mnie i tak roznicy by nie bulo widac narazie mam flaka i zauwazylam ze wewn. Strona ud pozbawiona jedrnosci:o chyba jakis krem musze uzywac nie chce miec skory jak starzy ludzie:/

Zrobiłam rano 10 6cio minutowek Ewki, dwie z obciaznikami na kostkach + przysiady ze sztanga. Veruna owsianke bez niczego? ?Ohyda:D bylo chociaz miod dodac:D wieczorem chyba cos jeszcze zrobie

Hahhahaha wikia Ty chyba tak napierdzielasz tymi cwiczeniami aby zablysnac przed Elizka:D chcialabym mic tyle czasu u mnie niestety sie okazalo ze mam mase roboty po robocie i nie wiem czy o 22/23 bedzie mi sie chcialo cwiczyc:/ a o 22 starej babci nie bede tupac:/ mam nadzieje ze do 21 sie wyrobie jak dam rade to pocwicze albo zrobie cos na brzuch posladki i rece:D i nie bede skakac:D a Wy nie jecie owsianki bez niczego? Ja juz mam pare sniadan owsiankowych ale bardzo malutkie porcje polykalam prawie bez gryzienia albo popijalam kawa:p ale dzis owsiana przeszla sama siebie nastepnym razem jednak zrobie z czyms; p a ograniczylam kalorie bo wczoraj o 17.30 wpierdzielilam 2 kromki z miodem i 2 z dzemem tak mnie naszlo na slodkie:p dobrze ze pozniej glodna nie bylam:p podliczam kase i spadam milego wieczorku

Oj Veruna przed Eliza sie nie da zablysnac, przeciez ona ma juz plaski brzuch i robi kaloryfer:) bylam na spacerze godzinke

Gość gośćeliza
co tam u was? jak minal dzien? ja dzisiaj trening na silce ale wczoraj olalalm. Gdzie mi do plaskiego brzucha. lece na impreze, jes nie bede ale pije whiskey z ...cola diet wrrr:) jutro mam wolne, napisze wiecej. ktory smialek ze mna jutro robi MAX z insanity ???:)) no dalej moje chudzinki

Eliza przylaczam sie, dzis myslalam o insanity! Ktorego maxa proponujesz?

Gość gośćeliza
Wiki do wyboru. Spt training albo conditioning.

Czesc dziewczyny:) jestem po sniadaniu, kasza jaglana z jablkiem i cynamonem. Eliza to zrobie conditioning za godzine lub dwie.

Gość fithotbabe
Ok ja tez ale wieczorem. Narazie nie moge wstac z lozka; takiego mam kaca. Nigdy wiecej nie pije. Wikia kiedy dzwonimy o ten trening?

A ja juz po maxie:) całkiem fajnie było hehe Eliza tez o tym myslalam, jutro zadzwońmy. Babeczka zapewniala ze wystarczy tydzien przed ale co szkodzi zadzwonic wczesniej:) na wszelki wypadek, zeby miejsce bylo

Ale dzis milczące jestescie;) melduję się po spacerze 1godzinnym.

Gość gośćeliza
Ja juz jestem. Bardzo odchorowalam dzisiejszy dzien, jak nigdy.lezalam do 15 w lozku. Zjadlam tez nie tak duzo ale sporo owocow. Cardio conditioning zrobione z wielkim trudem. Nigdy wiecej alkoholu. Nawet teraz po treningu musialam isc do lazienki. Czlowiek taki stary a glupi. Laski, gdzie jestescie? Wikia boje sie treningu z toba bo ty jestes stary weteran,-)

Hahaha ja mysle to samo oTobie:D dobrze bedzie! Na pewno zabawnie:)