Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćwikia
Czesc dziewczeta! U mnie tez pochmurno i dobrze, bo wczoraj bylo za goraco:p przed poludniem zrobie trening, z natalia gacka nogi, brzuch i moze cos jeszvz dodam. Lajtowo spr maila

A u mnie pochmurno kazdego dnia. Nienawidze tej.pogody I...mojej pracy;'( Lajtowo kuruj sie Piszmy codziennie dla motywacji Ja mam z nia ostatnio duzy problem. Dzisiaj silka 70min

Gość gośćaga
Eli czemu nie lubisz pracy? Cos nie tak? Czy poprostu masz zly dzien? Mi przyjdzie dzis cwiczyc po 22 mam zmiane w grafiku :-(

Wow 22. Powodzenia Aga Praca jest ciezka I sprzatanie talerzy z resztkami zarcia mnie po prostu brzydzi. No nic, zostane do lutego I szukam czegos innego

Gość gośćwikia
Zrobilam dodatkowo 30min na skakance:)

Gość agazgaga
Hej jestem po pracy za niedługo treningjak mi się nie chce straszny dziś był zapiernicz :-( do końca tygodnia zmienił mi się grafik i mam drugie zmiany dlatego jutro ćwiczę z rana nie będę odkładać na wieczór . Eli pewnie szukaj tak żeby ci odpowiadało dasz radę świat stoi otworem jesteś ambitna znajdziesz wreszcie pracę która ci się spodoba. A co z trenerem?

Gość Fithotbabe
Super wikia A co.tu tak cicho?? Ja godzina jednak na silce Ocecncie prosze moj dzien 5:30 rano 50 gram owsianki na mleku bez dodatkow 9 rano w pracy kromka chleba bez masla z kostka sera zoltego 12 zupa brokulowa jablko pomarancza 16:30 3 jajka ,50 gram makaronu szpinakowego, jablko Po treningu banan CY ja duzo jem??????

hej ja już po szok treningu :-) Eliza ja nie wiem jak duże są te twoje porcje musiała bym zobaczyć na talerzu ale wg mnie to jesz troche mało co to jest banan na kolację? Dorzuć do niego jakieś białko i już będzie lepiej . Ten makaron zjedz przed 16 a póxniej dorzuć własnie białkową kolację. A i pomarańcze wywal mają bardzo dużo cukru

Dzieki Aga. Pomarancza ma tyle samo a nawet mniej wegli niz jablko. I pomaga mi na bole miesni. Seryjnie. Nawet pamietam ze po biegach rok temu moj organizm blagal mnie o pomarancze. Ogranicze sie do jednej Co dzisiaj cwiczycie?

Eli nie wiem jak z tymi węglami bo nie sprawdzałam wiem tylko że jak się robi badania na cukier to nie mozna przed nimi jeść cytrusów bo bardzo podnoszom poziom glukozy w organizmie. A organizm się może domagac owszem ty przeciez mało węgli spozyważ może spróbuj jeśc pomarańcze po treningu to na pewno ci tez pomoże przy osłabieniu :-)Moje menu na dzisiaj to śniadanie serek wiejski lekki trening a po nim odzywka białkowa+ mały banan na obiad pewnie jakieś warzywa albo mięcho ( ide własnie coś kupić) w pracy serek wiejski z ogórkami po pracy serek wiejski masakra że ja jeszcze zyje przy takiej ilości nabiału :-P

Gość gośćwikia
Czesc laski:) piekna pogoda. Jestem po treningu, huragan z tomkiem 7min x5 plus mel b na brzuch. Eliza nie jesz duzo, przy treningach silowych jezt ok! I dobrze ze wczesniej jwsz wiekszy posilek a wievzorem maly. Aga wieki nie robilam szok treningu:)

Gość fithotbabe
jezu Aga czemu jesz tak duzo nabialu? ja dzisiaj: owsianka 240 gram chleba rozbite na caly dzien kawalatek sera zoltego malutka poryjka zupki kurczak z ryzem 100 gram jablko, banan wstyd: nie jadlam warzyw! jutro nadrobie dzisiaj: box + TRX

Gość gość
Moje wczorajsze menu Serek wiejski Odzywka+banan Mix salat z wedzona piersia kurczaka Serek wiejski + ogorki zielone Serek wiejski kilka kulek winogron Eli jem tyle nabialu bo przy drugich zmianach tak mi najszybciej z bialkiem. Wywalilam pieczywo i wzdecia zniknely. Zaparcia zostaly. W piatek sie waze kto ze mna? Na dzis skalpel wyzwanie jak zwolni mi sie komputer :-o. Agazgaga

Gość gośćwikia
Czesc dziewczyny. Aga kiedys czytalam o pszenicy, ze to juz nie jest taka pszenica jaka nasi dziadkowie jedli tylko zmutowana i jest szkodliwa, powoduje tycie, wzdecia itp. Jest ksiazka o tym jakiegos doktora o tym chyba sie nazywa "pszeniczny brzuch" czy jakos tak. Ten gosc swoim pacjentom zakazal spozywac pszenice w kazdej postaci chleb, ciasteczka ze sklepu, pizza itd i zaczeli chudnac i zdrowiec z roznych chorob a lekarzvwszystko dokumentowal. Nie przypisywal zadnych lekow. Dobrze ze mi "przypomnialas" poszukam tej ksiazki :) w piatek waze sie z Toba.

Gość Lajtowo
Aga, mam wrażenie że po pierwszym opakowaniu deto cell było dużo lepiej. Miałam półtora miesiąca przerwy i znów jest gorzej. Piernicze teraz przyjmę przez trzy miesiące i wtedy się wypowiem. Na razie zjadłam jeden blister dzień i jeden noc. Mam problem żeby pamiętać o zażywaniu. Wczoraj 15 min hula hop tylko, nie miałam siły. Zrobiłam też dzień głogówki piłam tylko wodę. Dziś dostałam@ więc nie ćwiczę, wszystko mnie boli. Ten miesiąc to porażka pod względem dni treningowych. Pęcherz nadal mi dokucza, nie chce mi się iść do lekarza, pozażywam jeszcze ten urofuragin. Leżę pod kocykiem i wygrywam się. W zeszłym roku w sierpniu też miałam kryzys, a od września zaczelam trening bo trafiłam na ten wątek. Może taki odpoczynek mi lepiej zrobi, a jak ruszę po @ z takimi dłuższymi treningami to może coś mi znowu ruszy w obwodach :) mam taką nadzieję

Gość gośćwikia
Lajtowo, popros corke niech Ci kupi 3 opakowania żurawiny suszonej, jedz 1 opqkowanie na dzien pij 3litry wody i wysikasz zarazki, z mezem zawsze sie tak leczylismy i pomagalo. Tabletki tez bierz skoro masz, pomoze Ci na pewno:) p.s przezle Ci tamto o czym pisalysmy jak komputer naprawie, teraz pisze z tel a tu tegonie mam;) Zrobilam generalne porzadki, no prawie jwszcze okna mi zostaly ale juz nie mam sil:)

Gość gośćwikia
Dzis wieczorem zrobie trening za chwile bede miec gosci, juz wiem co zrobie turbo wyzwanie plus cos jeszcze (to wysle pozniej)

Gość Veruna
Hej Laski wpadlam sie zameldowac i zaraz wychodze a wiec wlasnie zmierzylam biodra i mam 1 cm wiecej!!!!!!!! Kuuurwaaaaaa az mi sie ryczec chce zamiast isc w dol to ja w gore:( nie wiem co mam cwiczyc:/ nie chce mieszac w****ilam sie na maxa eo konca miesiaca cos porobie z chodakiem killer turbo skapel wyzwanie itd i piernicze od 1 wrzesnia ruszam z insanity ale tylko z 1 miesiacem bo w pazdzierniku chce robic jakis trening modelujacy+ skakanka mam nadzieje ze to mi pomoze:(((((( później zrobie hybryde co robilyscie nie ma mocnych do wiosny musze jakos cholera wygladac!!!!! . Wybaczcie moje zale ale jestem w****iona:/ Elizka ja tez licze na lepsza robote:/ jeszcze troche i na pewno jakas znajdziemy:) milego wieczorku

Gość gośćwikia
Veruna kochana mi sie wydaje ze dieta u Ciebie blaga o pomste do nieba... ? Jesz 5 razy dziennie i pijesz minimum 2 litry wody?

Gość gośćwikia
Jestem po treningu Turbo wyzwanie + brzuch 15min:) Lajtowo jak sie czujesz?

Gość gośćaga
Lajtowo wikia ma racje zurawina jest moczopedna i rob tez nasiadowki i wygrzewaj termoforem. Ja to mam pecha ma cwiczenia z glowy na dlugo. W********ilam sie dzis tak ze pol reki mam sinej. boli mnie bark i lokiec nadgarstek siny biceps bez napinania mam na wierzchu mam nadzieje ze nie spuchnie przez noc bo nie wiem jak bede pracowac. zjadlam na kolacje salatke z tunczyka

Gość gośćeliza
O kurcse.Aga wszystko ok??? Cos sobie zlamalas??? Ja wczoraj na silce dostalam program. myslalam, ze mi da na cale cialo ale bede robila splity. Jeden dzien nogi; drugi plecy trzeci chest. Takze wczoraj klatka piersiowa, cwiczenia na brzuch plus zajecia box. Powiedziala mi ze absolutnie nie wolno ni robic cardio przed sila, zawsze po. Bede trzymac sie zalecen I w d***e mam nie jem jednak chleba. Veruna nie przejmuj sie tylko chyba cos z dirta jest nie tak. Tak samo jak u mnie. Spisujmy wszystko co jemy

Gość agazgaga
Na szczęście rozeszło sie po kosciach Eli a już myślałam wczoraj że faktycznie się połamałam napierniczało mnie pół nocy nie mogłam spać owinęłam rękę jak mumia od palców do barku nasmarowałam maścią na sińce obicia i opuchnięcia nabrałam się nurofenu bo już w pewnym momencie nie mogłam zasnąć i dziś odziawo obudziłam sie bez bólu odwinęłam własnie rękę mam sine na nadgarstku w miejscu gdzie wystają zyły około 10 cm długości ma ten siniak lekko boli mnie bark jak ruszam jakbym tam gdzies siniaka miał choć nie widać i boli jak chcę skrzyzować ramiona więc wymachy odpadają ale nie jest to taki ból którego nie można wytrzymać uff. Poprostu porządnie się potłukłam całe szczęście że się wszystko dobrze skończyło bo wczoraj byłam przerażona że faktycznie że cos mi popękało. Ciekawe czy to że ćwiczę miało wpływ na to że tak to zniosłam :-)? Na pewno to że moje poślady przyjęły ten upadek bez siniaka bo dupa też bolała hihi. Jupi moge nawet zrobić pompkę a więc ćwiczę dalej :-D ;-D :-D :-D Veruna dawaj tu szybko jadłospis coś z nim nie tak zaraz go naprawimy Eli ja nie jem chleba od tygodnia chyba czuję się świetnie choć czasem wieczorem czuje że potrzebuję jakiegoś doładowania wczoraj jadłam mieszankę studencką stwierdziłam że tolepsze jiż chleb a doda mi energii :-) To co dzis ćwiczycie kochane? Aha Eli ja tez miałam rozpisany trening na partie jak chodziłam na siłownie i pamiętasz ja wam zawsze tłukłam że cardio dopiero po sile nigdy na odwrót :-P a ty ćwiczyłaś innaczej?

p.s szkoda że mój biceps nie wygląda tak jak wczoraj :-9 został na nim siniak i juz nie jest taki duży :-( mogłam mu wczoraj walnąc fote :-P

Gość gośćwikia
Buahahaha :D Aga to walnij go jeszcz raz :D :D bedzie duży:P dobrze ze sie nie polamalas, ale ciekawie musial ten wypadek wygladac az tyle obrazen, co Ty salto robiłas?!? :) Lajtowo jak u Ciebie, lepiej troche? Veruna trzeba Ci tylek skopac, jak Cie znam to jesz nieregularnie, za duze porcje i za rzadko a w ustach pustynia, przyznaj sie draniu! A cialo robi zapasy bo mysli ze zarcia nie masz:D Dzis zrobie back&6pack potrzbuje poczuc miesnie, zaczne gdy sniadanie mi sie ułoży...

siadam na rowerek nie dam rady ćwiczyc znowu mnie naparza pewnie dlatego że ruszam nie będę ryzykować :-(. Wikia musiało wyglądać nieźle poślizgnęłam się i wpadłam w pólki gdyby nie okulary to pewnie miała bym jeszcze limo pod okiem hihi

Ojej Aga dobrze ze to nie jest zlamanie daj se spokoj z cwiczeniami musisz dojsc do siebie zawsze trzeba sie wykurowac zebys pozniej tej reki nie odczuwala a z moja dieta, nie jem 5 posilkow ostatnio jadlam 2 max 3 sporo latalam i jeszcze cwiczylam sadzilam ze zobacze jakis ubytek, woda- czasem wypilam te 2 czasem nie:p teraz tez ni jestem glodna najchetniej bym zjadla kolo 13 ale zaraz umyje podlogi i zrobie sobie owsianke z 3 lyzek, postaram sie powrocic do tych 5 posilkow. Bylam pewnA ze jak bede miala zmiany w robocie wiecej czasu bedzie fajnie ale niestety mam czasu mniej;) wiec jak siedze w robocie jem wiecej chyba jednak praca mi sluzy:/ jak myslicie czy jak sie cwiczy wieczorem sa lepsze efekty niz za dnia?

O rany, Aga, ale dałaś do pieca. Możesz iść do chirurga za zwichnięcie i skręcenie jest wiecej kasy z ubezpieczenia niż za pęknięcie i złamanie. Wiem bo moja córka miała oba urazy. Ubezpieczona w pzu. Zjadłam żurawinę, mam wrażenie że jest lepiej :) jak zostawie tabsy top zobaczę, dziś jeszcze zażywam. Dzięki dziewczuny że się o mnie martwcie. Na dodatek postrzykło mnie w szyję, miałam dziś iść do koleżanki, ale odwołałam. Postawiłam bańkę chińską na 15 minut i jest lepiej. Może źle spałam, a taka była nawałnica w nocy o 2, że mnie obudziła wyciągnęłam wszystko z gniazdek i zamknęłam okna. Dziś pocwicze coś z obciążeniem ile dam radę i podlicze dni treningowe. Waze się codziennie i waga oscyluje w granicach 63,5 do 65. Więc dieta też musi być ok, bo ja teraz nie mam ruchu za wiele, trochę się pokręcę po domu a do sklepu mam blisko. Więc po paru dniach bez ćwiczeń nie przybrałam na wadze. Od wczoraj od tego pilatesu znów ćwiczę pełną parą.

Gość gośćaga
Veruna ponoc najlepsza pora na cwiczenia to kolo 16 ja najlepsze efekty mialam jak cwiczylam wieczorem. Musiszzmienic te posilki bo organizm magazynuje bo mysli ze go glodzisz . Za pozno juz pocwiczylam 30minut rowerek + tabata + brzuszki tak pojechalam ta tabata ze podczas brzuszkow juz mi sie slabo robilo ale to znaczy ze tabata dobrze zrobiona. Nie obciazalam reki wogole . Lece pod prysznic