Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość wikia
Cześć dziewczyny, to ze mam wyjazd i nie mam swojego kompa nie zwalnie was z pisania:) Lajtowo jest rozgrzeszona bo ma masę roboty i pisze... Veruna ja tylko do rodzinki jeżdżę teraz jestem u kuzynostwa pod Warszawą, wrócę w piatek to pogadamy:D Miałam wam foty wysłać w ostatnią niedzielę ale musicie poczekać do piątku gdy zawinę do chaty:) Aga tez nie robie wyzwania, wczoraj ćwiczyłam wymyslane cwiczenia kardio i silowe ale z wylacznie własnym ciężarem i troche brzuchów razem 50min. Ziomalka dawaj foty bo Ci swoich nie wyślę:P

Gość Veruna
Hej Laski wczoraj nie mialam czasu sie odezwac mialam popoludniu i kupa roboty jestem w ch*j przemeczona i jednoczesnie zla na siebie ze poszlam na ten uklad, jeszcze dzis i jutro i piatek do 19.30 od jakiegos czasu kiepsko sie czuje co chwile miewam migreny to tez mnie wykancza:/ od poniedzialku mnie juz trzyma to prawie pol tygodnia:( az boje sie cwiczen ze przez p********a glowe nie bede mogla byc systematyczna nie wiem co robic:/ Wikia i tak zazdroszcze wyjazdow:) ja niestety nie mam kogo odwiedzac;) Ziomalka kuruj sie i wracaj szybko:) a jak Elizka? Ona ma problem z pisaniem????? Aga wybacz ze jeszcze nie obczailam Twoich fot w weekend mialam to zrobic a ze ja raczej kompa nie odpalam to mi sie calkiem zapomnialo:p ale w ten obczaje zapisze przypomnienie w tel;) Jakas wybrzuszona jestem i ociezale sie czuje:/ najwyzszy czas sie wziac za siebie.... Aga jak Twoja szyja??? Jeszcze 3 dni:D:D:D ale sie stesknilam az plakac ze szczescia sie chce:p gorzej z dietka no ale wszystko pomalu aby nie doznac szoku:p

Gość Veruna
A wiecie jak mi cell wyszedl:/:/:/ wszystkim tak szybko wychodzi czy ja wyjatkowo podatna na niego jestem??? Oczywiscie jie zszedl do konca ale wrocil do stanu pierwotnego juz nie bolal teraz znowu boli przy dotknieciu palca:/ banki odpuszcze bo ja mam zylaki wiec wole nie podrazniac i zauwazylam ze po bankach mialam pajaczki wiec narazie niech sie pokurza, ale chyba se kupie taka rekawice ze silikonu? Z rossmanna z takimi wypustkami wyglada dosc ciekawie i nie ma tyle zabawy co przy bankach kuleczki przy gabce dosyc fajnie wygladaja moze bedzie ok

Cześć laski Zaczne od poczatku mam troche dopisania. A więc Veruna twój link nie wchodzi też chce taką gąbkę ja też za bardzo baniek nie mogę dopiero po nich zorientowałam się że pękają mi naczynka Lajtowo już niedługo odpoczniesz będą wakacje Veruna moja szyja coraz lepiej jeszcze troche boli ale mężuś masuje więc bedzie dobrze :-) Jak macie u siebie tesco (ja nie mam) ale byłam u rodzinki i tam kupiłam balsamy evelina czy jak to sie tam pisze za 8 zł byłam dziś w naturhausie zostawiłam ta kartkę w pracy ale z tego co pamietam to mam 18% tkanki tłuszczowej optymalna ilość dla mnie to 16% 0,7kg to u mnie woda a chyba niecałe 2kg to nadmiar tkanki tłuszczowej musze gospalić. Mój celulit niestety jest tłuszczowy nie wodny :-(. z kuracji nie skorzystam bo mnie nie stać pierwszy tydzień 140zł kolejne 100zł w miesiąc mogła bym dojśc do wagi 57kg ale kosztowało by mnie to 440 zł masakra. Zaproponowały mi też serum i balsam na celulit jak usłyszałam cenę to się załamałam serum 90zł masakra ale ponoć tego się nie stosuje cały czas tylko przez ileś tam dni że dłużej nie wolno więc starcza na całe życie hehe ponoć strasznie skuteczne dziś nie ide na siłownie bo mięsnie mam osłabione musze się porozciągać i poćwiczę coś w domu Jutro idę na rozmowe w sprawie pracy :-0 Veruna jeszcze nie obczaiłas zdjęć? hehe już zapomniałam że wysłałam hihi. Ja też mam straszy celuluit w tamtym roku miałam mniejszy

AGA poczytaj sobie o zelu na cell z bingo spa to jest do body wrapping podobno rewelacja? Ja mam kupiony robilam tylko 3 razy i zaniechalam:p to jeszcze bylo jak nie cwiczylam wiec cwiczenia dieta plus ten body wrapping i jeszcze troszke sie poszmerac masazerem po girkach mysle ze cos powinno zdzialac:) musze wyciagnac z dna szafy ten koncentrat:) poczytaj sobie o ziaja rebulid? Taki czarny, on dzoala drenujaco mialam tylko 1 ppakowanie bo ja raczej sie smarowac nie lubie:p ale czas spiac poslady i do dziela:) a co to za zabiegi ze tyle kasiury kosztuja? Powaznie masz cell a moze masz urojenia?:p 3mam kciuki za rozmowe:) gleboki wdech i wydech, piers do przodu i bedzie dobrze:D

hehe Veruna mam celulit byłam u dietetyka hihi wazyła mnie :-) i celulit widziała też zresztą widac go przez spodnie nie tylko gołym okiem hihihihi .poczytam o tym czymś :-P. A to nie zabiegi tyle kosztują tylko suplementy i rozpisanie diety

Aga super wyniki ja bym mniala 50% tluszczu:p wszedzie idzie sie chwycic:/

O ja pitole!!!!!!!!!! !! Chyba bym zawalu dostala za tyle kasy:p nie ma co szalec jeszcze wszystkiego nie probowalas;) sprobuj robic peelingi folia sie owijaj uzywaj kosmetykow bo wiem ze nie uzywasz tak jak ja hehehheh:p tez sie dopiero za to wezme:D

Ziaja w rossmannie bingo spa na necie drogie nie jest, wiem ze tesco prowadzi maski z bingo spa dla wlosow wiec moze tez tam bedzie:) a jak nie to net

veruna yteraz coraz jasniej wiec bedziemy działac w lipcu nie bede chodzic na siłke to bede się smarowac :-) tylko gdzie ja to kupie?w rossmanie?

Agus ja tez od lipca wiecej czasu:) zmiany nam sie robia wiec bede miala dni wolne ale sie ciesze:) ziaje kupisz w rossmannie bingospa mozesz sprobowac w tesco jak nie to na necie ta gabka silikowana do masazu w rossmannie za 13,99 widzialam

Tylek mnie juz boli od tego siedzenia :o nie ma co sie dziwic ze flak sie z niego robi a najgorsze ze musze byc przykuta do krzesla:/

no ja tez mam ten problem odkąd wróciłam do pracy to w większości siedze do tego wymyslam co bym zjadła a nieszczęsny kiosk blisko ostatnio nawet żeby mnie nie ciągnęło na słodkie piłam cole zero bez cukru wypiłam chyba 2 litry a i tak wciagnęłam ciastka jaglane :-( mam nadzieje że uda mi się zmienic prace wtedy nie będę miała czasy na jedzenie hehe jedna przerwa i tyle a tak to co chwile moge coś skubnąc :-( no i te nieszczęsne kanapki. Veruna damy rade od soboty działamy już dzwoniłam do koleżanki po to z ziajki bedzie na piatek tylko tego drugiego kurcze nie wiem gdzie mogę dostać ona o tym nie słyszała a ma kosmetyczny tesco u mnie niema musiałabym prosić kogoś z rodziny żeby mi kupił i wysłał a weź wytłumacz teraz dobrze przez telefon żeby zrozumieli co chce :-(

Agus nie buj sie ja zamawiam ze strony sklepu, ja tez tyle mam doswiadczen z netem ze hohoho pieddole i juz nie kupuje teraz musze spadac kase policzyc itd ale jutro poszperam i podam Ci nazwe sklepu skad zamawialam:) milego wieczorku dziewuszki i smacznego;)

ok veruna to czekam na linka. miłego wieczoru :-) i dziekuje skad wiedziałas ze własnie jem kolacje?:-P

Gość Veruna
Jak to skad? Przeciez Cie widze:p spojrzalam na szybkiego koszt z wylka jakies 42 zl w domu jeszcze spojrze na naklejce czy pisze skad zamawialam na necie przeczytalam ze niby 6 zabiegow ale wychodzi duzo wiecej i sie robi chyba co 4/5 dni wiec tragedii nie ma;) dobranoc:*

Gość gośćagagazgaga
hihihihi Veruna no przecież :-DMiłego dnia dziewczynki :-)

Gość wikia
Aga moze jednak jest cos w tym ze silowe ćw przeszkadzaja zgubic cell? Duzo ćwiczysz a mówisz ze zrobił sie wiekszy a nie mniejszy... Mysle ze na cell jest najlepsze bieganie i banka, bo krazenie sie podkreca:) mi sie zrobił gdy przestałam sie ruszać i tak został ale mojego nie widac golym okiem tylko gdy scisnę skóre albo wygne bardzo noge do tyłu itp Eveline mam jeszcze półtora opakowania wiec na razie sobie odpuszcze. Uwielbiam kupować przez neta hehe:) dzis robie wolne. Kochany braciszek zostawił mi komputer na dziś wiec popisze z wami:P

Gość wikia
Aga mail;)

Gość Lajtowo
No to dziewczyny jestem zmęczona ale szczęśliwa. Nie spałam 34 godziny od wczorajszego ranka jestem ma nogach bez przerwy do teraz. Cały czas pisałam te dokumenty. Ale już zawiozłam, mam z głowy. Dodatkowo trafiłam na oberwanie chmury a nie miałam parasola i musiałam prawie 2 km iść na nogach. Deszcz był taki, że przelał mnie tak że wciskali ze mnie. Nalewał się nawet do środka powiek, jakbym miała soczewki to by mi chyba wpłynęły. Dawno nie widziałam takiego oberwania, no i zazwyczaj przez okna, a tu w centrum tego armagedonu. Z wiadomych względów nie będę dziś ćwiczyć. Spac mi się nie chce, może wytrzymam do 18, bo jak za wcześnie zasnę to mi się doba rozreguluje. Nie mam siły, jutro poćwiczę :)

hej. Płyta Ewki 25zł w biedronce :-(. Wikia dzięki :-) matko to ma być sztangielka? ty chyba sztangielki nie widziałaś to jest sztanga!!! Ze sztangielką to ja mam zdjęcie na fejsie Kupiłam ta rekawice dziś wypróbuję

Gość wikia
haha nie no to ja wiem że sztanga ale sztangielkę tez mamy taka krótką:) pakuje się jutro rano wracam do domu

Gość gośćziomalka
halo halo! u mnie dziś smuteczek :( pierwszy raz w życiu mi mój pierścionek zaręczynowy zaciążył na palcu... w dodatku miałam okropny dzień w pracy, na sam koniec okresu dostałam i proszę... ide jutro na power pump, a w sobotę na jogę. w niedzielę wyjeżdżam na obóz na dwa tygodnie, więc będę bez neta (nie mam nawet w telefonie:( ) i nie będę miała jak do was pisać :( przytyłam przed tym obozem, a nie schudlam ;p ale w dupie mam już swój wygląd, chciałabym być zdrowa ( ja mam około 30%tkanki tłuszczowej i wiesczne 4kg wody w organiżmie 0_o) dlatego po obozie idę do dietetyczki, która ma mi rozpisać dietę i będę się jej trzymać. ja się na tym nie znam, poza tym ta dietetyk jest trochę tańsza niz w naturhausie... Aga... mowie Ci właź po schodach... i masuj żele... ja moge polecic ten czerwony z Eveline'a jest dobry :) schody sa baaaardo db na cellulit na nogach. A moja kumpela ktora ma kilkuletni cellulit tluszczowy łazi na power pump i mowi, ze to jest rewelacyjne na callulit, i ze widzi efekty (a miala naprawde duzy- potwierdzam). jutro jade kupic kostium kapielowy - po ra zpierwszy w zyciu musze kupic jednoczesciowy :( porazka :( ale dzien, ide sie chyba drinka napic :(