Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniaczka2013

Czy macie silne preferencje co do plci dziecka?

Polecane posty

Gość ^Asienka^
gość No i to tak jakby tyczyło się mnie, bo tylko ja jeszcze nie mam dziecka. Ale z usuwaniem - bez przesady Jego ojciec jest przeciwny rozwodom itp., rodzina najważniejsza. Myślę, że może uważa faceta za lepszego od kobiety i dlatego tak mówi nie wiem, ale wnuczkę swoją barzo kocha, tylko nieraz tak głupio gada.

Gość ^Asienka^
W Indiach jak urodzi się córeczka to płaczą przez to ?

Gość gość
ja zaewsze chcialam parke najpierw chlopca pozniej dziewczynke.sama mialam dwie siostry.raz zaszlam w ciaze ale poronilam a teraz pol roku nie moge zajsc i obojetne jest mi co by sie urodzilo kochalabym je calym sercem .najwazniejsze to zeby bylo zdrowe.moj tata marzyl o synie ale gdy urodzila sie najmlodsza siostra to plakal ze to nie chlopiec a jak ja zobaczyl pierwsyz raz to mowil ze nie oddalby i niezmianilby na10synow:)

Gość Kaszankaaa
Ja zawsze chciałam mieć dziewuszkę i nie wyobrażałam sobie co by to było gdyby jednak urodził się chłopak (Pewnie najpierw byłby wielki żał i lament, a potem kochałabym najbardziej na świecie). To o tyle dziwne, że praktycznie od zawsze obracałam się w męskim towarzystwie i tak naprawdę nie mam żadnej koleżanki, oprócz powierzchownych znajomości z pracy. A marzenie się spełniło i mam w domu idealną trzylatkę, która zamiast lalek woli Batmana i dinozaury :D

ja nawet nie śmiałam marzyć o dziewczynce - jeszcze wróżka mi przepowiedziała syna... przyzwyczaiłam się do myśli o synku.. zaszłam w ciążę- w głowie cały czas myśl. że to chłopak :) a na usg okazało się że jednak dziewczynka :) na początku szok- a potem wielka radość :) jednak będzie dziewuszka.. moje skryte marzenie :)

Gość gość
Ja marzyłam o synu,bo u mnie w domu same kobiety. Mam dwie siostry,które maja córki no i ja trzy lata temu urodziłam jedną Córcie i trzy tygodnie temu druga;) ale kochane Aniołki i najwidoczniej tak miało być. Więcej dzieci nie planuje;)

Gość gość
Syna tylko syna. Syn da przetrwanie mojemu przeslawnemu rodowi z kociej wolki i nazwisku - Bobek. Corka to nie dziedzic.