Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość gość
Daj foto mordy

Gość Ka-czing
Ale jest dalej brzydka... A zdjęć żadnych nie będzie, tylko tego mi brakuje żeby dostały się w niepowołane ręce.

Gość gość
Doradzić chcę ;) brzydkie dziewczyny mają facetów.

Gość Ka-czing
No to chyba jestem wyjątkiem albo nie jestem brzydka, tylko paskudnym monstrum...

Gość gość
Każda dziewczyna ma jakiś atut(y). Niektóre znajome mi mało urodziwe dziewczyny mają facetów. Są np. grube, ale mają duże cycki lub / i ładną twarz, długie, zadbane włosy.

Gość slythia
ale teraz pocisnęłaś :P

Gość gość
Płaskie laski, tak przez wielu gardzone, też mają.

Znaczy się koniec świata idzie. O co w tym wszystkim chodzi? Wszyscy mają być piękni!!! Nawet bolszewiki takiej paranoi nie wydumali no!!! Mimo że Lenina do dzisiaj w akwarium trzymają!!! I co jak co do urodziwych on nie należał!!! A rewolucję wywinął że narody klękajcie!!! Co jak co gdyby nawet popatrzeć na ludzi co to dla świata wiele i dobrego zrobili to? ... No za urodziwe to oni nie byli. Czyli? .... no skoro Bozia poskąpiła urody to w zamian za to rozumu dała. A rozum rzecz ważna jest proszę państwa. Gdyby bowiem nie rozum do zamiast kibelka w glazurze pospólstwo by sobie do dzisiaj w ramach elegancji tyłek patykiem gdzieś w jaskini wycierało!!! Znam wiele osób nazwijmy to urody dyskusyjnej które są kumplami z którymi nie tylko można konie kraść ale nawet wahadłowce!!! I ludzie to zacni i do gadki i do wypitki. A dlaczego ... bo są ludźmi a nie pajacami idącymi jak każą trendy!!!

Gość gość
Pocisnęłam? ;) nie każdy jest piękny, ale nie znam nikogo kto by miał wszystko brzydkie :D

Gość Ka-czing
Ja naprawdę nie mam żadnych atutów.. Jestem płaska, mam niezgrabne kołkowate nogi, ogólnie wszystko mam do d**y. Nawet nie chcę mi sie wypisywać bo tylko przykro mi się robi, że to wlaśnie ja musiałam się urodzić takim brzydactwem. Zdzichu masz dużo racji, ale jeśli mowa o kontaktach damsko-męskich to już nie jest tak różowo. Żaden facet nie zechce totalnego paszczura.

Gość gość
Nie wszyscy brzydcy są mądrzy ;)

Gość gość
Nie chce Cię dołować ,ale szczerze mówiąc skoro nigdy nie miałaś faceta czy adoratora musisz być brzydka i to bardzo... Niestety taka prawda

Gość gość
Musisz mieć jakieś atuty. Jakie masz oczy / usta / włosy / figurę. Jesteś szczupła? Masz talię?

Gość gość
ale skoro jestes brzydka musisz szukac w sobie innych atutów...Janis Joplin np tez była brzydka ,a miała kochanków

Gość gość
Pewnie jest też bardzo zapuszczona, co nie pomaga.

Gość Amirada
Ja cale dziecinstwo i wiek dorastania chorowalam na bielactwo. Z tego powodu bylam ciagle na szarym koncu i nikt nigdy ze znajomych nie traktowal mnie powaznie na partnerke ale nawet na kumpele nie. jak skonczylam 18lat przez internet dowiedzialam sie ze Warszawie jest francuska poradnia leczenia bielactwa. Pojechalam . maly gabinet w duzym holu ale bez zadecia . Najgorsze przezylam w ciemni jak mnie badano . Ten wyglad pigmentu w badaniach jest straszny. Popolakalam sie. Ale ta doktor co leczy mna potrzasnela i powiedziala ze jak bede beczec to wymyje reszte pigmentu i nie bedzie miala co robic dla mnie. No i mnie to sprowadzilo do pionu. Najpierw mi wszystko powoli wytlumaczyla co i jak co widza co widzi sie w tych badaniach jakie mam to bielactwo i co mozna z. robic. Na wstepie zaproponowala mi ze juz i od razu moge wyjsc z niewidocznym i plamami bo dla bielaczej skory jest specjhalistyczny tonik dermotan co nikt inny nie kupi w zadnrj perfumerii bo ten jest i nie widoczny ze cos sie nalozylo na skore i do tego odzywczy wiec ze nie musze kupowaqc kremow bo skora bielacza jest b delikatna wiec i kremow np samoopalajacych nam nie wolno. Ale to to teraz juz wszyscy wiedza ze samoopalacze niszcza nasz pigment ale ja kiedys nie wiedzialam i go uzywalam. Moja mama nie ma bielactwa a widze ze po samoopalaczach co stosowala w mlodosci porobily jej sie rozne przebarwienia i ciemne plamy takie jak ostiuda/ Ten Dermotan wsiaka od razu w skore i nie widac ze cos jest nalozone. jak zrobilam sobie nim w domu ulzylo mi bo po raz pierwszy zobaczylam siebie w lustrze a nie tylko gonilam do lustra by obejrzec plamy. No i teraz jestem wyleczona z tego bielactwa choc trwalo to ponad rok. Ale ten dermotan obie z mama stosujemy. mam chlopaka chce powiedziec i na gwaiazdke bierzemy slub. Ale zycie moje to prawdziwa historia z bajki. Otworzylam sie na ludzi., Przez mojego cvhlopaka poznalam duzo jego przyjaciol z ktorymi sie zaprzyjaznilam . Uslyszalam nawet jak kolego mojego powiedzial mu: MSASZ RASOWA DZIEWCZYNE / Takie slowa za plecami naprawde podniosly by umarlego z grobu. Ale chce powiedziec ze to nie tylko ze sie wyleczylam. Jak przejrzalam wszystkie zdjecia to je wywalilam i zaczelam nowe zycie. Teraz juz zdrowa( moj chlopaqk nawet nie wie ze mialam bielactwo) stosuje nadal ten dermotan bo jest naprawde dobry. Nie musze sie tapetowac nie brudzi kolnierzykow rekawkow futerlka a wygladam tak dobrze ze uslyszalam ze rasowo. Jezli ktoras chce go sprobowac to moze zamowic za pobramnien pod tel 22 7563301 albo 22 6521955, bo jak u nich to zobacza ze nie masz bielactwa, a to tylko dla tych co maja. Chyba ze powiesz ze dla siostry co ma. No nie wiem. Tylko trzeba cos powiedziec bo oni uwazaja zeby straczylo na lato dla tych co najbardziej potrzebuja czyli chorych z powodow pigmentacyjnychn. I uwazajcie na samoopalacz. To wiem po mojej mamie ze zaluje ze kiedys uzywala . U mnie wszystkie kolezanki pytaja mnie co ja biore jakie witaminy ze mam tak ladna karnacje i ja zawsze odpowiadam -dermooootaaan. Trzyma sie kilka dni wiec mozecie spokojnie zostac na noc u waszego chlopaka lub on u was. rano nie wyglada sie jak strach na wroble tylko jak ladna laska. Uzywa go Edyta Gornia, Edyta Herbus Kayah, Dereszoska ..a je stac na najdrozsze kosmetyki przeciez. Dlaczego nie mam pomoc tym co nie maja takiej kasy . Tam lecza sie tez te z gazet z roznymi przebarwieniami wiec maja dostep do najlepszych informacji , ktorych nie dowiemy sie z gazet plotkarskich

Gość Ka-czing
Nie dolujesz mnie, doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Powiedz to tym ktorzy usilnie probuja mnie pocieszyc.

Gość gość
Wystarczy, żeby się pomalowała, zrobilła włosy, ubrała i już by inaczej wyglądała.

A ta dalej swoje no!!! Ty w Komsomole byłaś czy co??? Jakieś "pranie mózgu" miałaś. Gdzie, kto i dlaczego??? No ja wiem że jak spotykasz się na co dzień z czymś takim to można kręćka dostać!!! Ale dostać kręćka nie znaczy że od razu karuzela!!! Że płaska??? Ot i wymyśliła no!!! Nogi kołkowate??? To na pewno jakiś przystojniak z zielonym gilem u nosa Ci powiedział. Dla mnie jesteś człowiekiem i tyle!!!

Gość Ka-czing
Pisalam ze dbam o siebie. Co do pytania - oczy mam male, bez rzes, waskie usta, wlosy sianowate mimo intensywnej pielegnacji, figura okropna - brak biustu, minimalna talia, dlugi tulow, krotkie grube nogi... dalej myslicie ze przesadzam?

Gość Ka-czing
Amirada, miło że się wypowiedziałaś, niestety niewiele to ma wspólnego z głównym wątkiem

Gość gość
wyślij zdjęcie bez oczu. prawdopodobnie masz z****ną psychikę bo tak to już jest na świecie że każda laska nawet najbrzydsza zostanie w*******a. A jeśli myślisz że to szczyt marzeń to jesteś tępa. świat jest troche bardziej skomplikowany.

Gość Ka-czing
Przecież nie wystarczy zasłonić oczy żeby mnie nikt nie poznał, zresztą jestem tak nieforemna że problemu z identyfikacją by nie było .Powiedz szczerze - co pomyślał(a)byś o kobiecie, która NIGDY nawet w przedszkolu nie miała żadnego adoratora? Nie usłyszała żadnego komplementu od osoby płci przeciwnej? Wiadomo - musi być naprawdę brzydka. Nie mam z*****ej psychiki.

Włosy ma sianowate!!! A taki magik jak Alfred Einstein to co przylizany gościo był? Kudłaty totalnie i też biustu nie miał!!!!

Gość gość
myśle że się nudzisz i p********z na tym forum. a nawet jak cie rozpoznają to co z tego? :) wysyłaj to zdjęcie.

Gość gość
marnujemy czas na ciebie gadajac o pierdołach wiec przejdzmy do rzeczy. ja mysle ze masz z*****a psyche bo jest od c***a obrzydliwych ludzi ktorzy nie tylko sie seksza to jeszcze rozmnażają.

Gość Ka-czing
Dzięki Zdzichu że porównujesz mnie do faceta. Napisalam o wlosach bo takie było pytanie. Po co mam wstawiać zdjęcia? Przecież widzę, że źle wyglądam. Niektóre rzeczy można ocenić samemu całkiem obiektywnie, np. grube nogi nie mieszczące się w kozaki.

Gość gość
Nie wierzę, że masz tak grube nogi :D

Gość gość
ok, to przestań p******ic na forum i wypad stad na bieżnię anie przynudzasz. jeśli chcez konstruktywnej krytyki musisz dac wiecej danych a tak to wypad.

Gość gość
Masz z*****a psychę. Jest dużo przeciętnych dziewczyn, które się mają za ósmy cud swiata, więc ty możesz przesadzać z tą brzydotą.