Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość Ka-czing
Stopy tez mam brzydkie. No na mnie nigdy amator sie nie znalazl. I pewnie nie znajdzie, bo zeby nie sa moja jedyna wada. I nie sadze zebym znalazla partnera na kafe.

Gość gość
Ręce masz brzydkie?

Gość gość
Może się jeszcze wyrobisz... Ile masz lat?

Gość gość
Czy Ty jesteś realna?

Gość gość
Realna prowokacja.

Gość Ka-czing
Mam 27 lat i tak, jestem realna ;) Teksty o psychice pomine milczeniem, widze ze sie nie dogadamy.

Gość gość
To dużo, nie chcę cię dolować. Gdybyś była ładna i zaniedbana to ktoś wcześniej by cię odkrył.

Gość Ka-czing
Nie no, serio? Przeciez wiem, wlasnie dlatego ten watek powstal

Gość gość
Ubierasz się kobieco?

Gość gość
DZIEWCZYNO IDZ DO PSYCHIATRY

Gość Ka-czing
Tak srednio. Tzn nie chodze w workach tylko w dopasowanych rzeczach, ale na kiecki mam za grube nogi a na szpilki jestem za wysoka. No i dekolty odpadaja.

Gość gość
Co to znaczy za wysoka? Masz 180cm wzrostu? Jeśli nie to noś szpilki, nogi lepiej w nich wyglądają. Nie dbasz o siebie.

Gość gość
Inne brzydkie nie mają grubych nóg? Wszystko mają grube a mają się, jak powiedziałam, za piękności :D

Gość gość
Ka-czing @- przeczytałam Twój pierwszy post nie uwierzysz ale JA jestem nieatrakcyjna i też byłam całe życie sama. Piszę w czasie przeszłym - tak spotykam się z kimś i nie wiem dlaczego ale on mnie chyba lubi. Bardzo. Bardziej niż bardzo... 😘 nie mogę w to uwierzyć i zastanawiam się czy on ma dobry wzrok? dlatego...nigdy nie mów nigdy pozdrawiam i nie trać wiary 🌻

Gość Ka-czing
Mam dokladnie 182 cm. Czyli to, ze nie nosze dekoltow do plaskiej klaty czyni mnie osoba niezadbana? A te co wszystko maja grube przynajmniej maja biusty

Gość nie w tym rzeczzzzz
autorko tego tematu wierzę ci w to co piszesz ze masz grube nogi tzn łydki które w kozaki się nie mieszczą mimo że jesteś chuda .. możliwe że masz taka budowę łydek tzn rozbudowane mięśnie łydek - mam taką koleżankę która też nie może kupić kozaków, bo ma grube łydki a ogólnie jest szczupłą osobą [ nie chudą ] Co do Twojego wyglądu ok uwierzę że jesteś brzydka , ale uwierz mi też że znam bardzo brzydką kobietą ...no brzydka że masakra ....[ wiem że to nieładnie o kimś tak pisać ale sorry ma chyba jakąś wadę genetyczną bo ma 5 włosów na krzyż zęby jak wampir ..wszyscy mężczyżni wytykali ją palcem że maszkaron ..itp..po prostu maszkraon - i to opinia wszystkich serio .... ] a męża jednak znalazła i mają dzieci ... więc jednak komuś ten jej wygląd nie przeszkadzał , a gościu w porównaniu z nią to jest normalnie model !!!! A co do piękności czy nawet przeciętności to ja miałam mam nadal adoratorów ale co z tego ????? co z tego skoro żonaci lub tacy co szukają kogoś tylko w jednym celu a mnie to nie interesuje więc jestem sama .. LICZY SIĘ PSYCHIKA I TO CO SAMA MYŚLISZ O SOBIE BO CZASEM INNI MOGĄ ZUPEŁNIE INACZJ EODBIERAĆ NIŻ TY SAMA SIEBIE WIDZISZ .... A GDY MYSLISZ TAK NEGOATYWNEI O SOBIE TO INNI TEŻ TO ODBNIERAJĄ I BĘDĄ UCIEKAĆ OD CIEBIE KTOŚ CI TU NAPISAŁ ŻE ŻYCIE JEST BARDZIEJ SKOMPLIKOWANE NIŻ TYLKO WYGLĄD URODA ITP... a zobacz ile mężczyzn zdradza lub zostawia zony dla brzydszych kochanek ???? czasem dla ładniejszych ale i dla brzydszych grubszych i mniej wykształconych też zdarza się ...... więc zainwestuj nie tyle w urodę co w psychikę ... może idź do psychologa

Gość gość
To jest prowokacja.

Gość Ka-czing
Dlaczego myślicie że to prowo? :o @nie w tym rzecz - to nie jest takie proste. A znalezienie takiej męskiej matki Teresy to szansa zbliżona wygranej w totka...

Gość gość
Masz wykształcenie? Lub pieniądze?

Gość Ka-czing
Wykształcenie mam, z pieniędzmi różnie. Ale jeśli mówisz o operacjach to pewnie nigdy nie będzie mnie stać na tyle zabiegów. I nie jestem glupia, tylko patrzę realnie. Żaden facet nie chce paszteta i tyle. Nawet pasztet.

Gość gość
Pasztet nie ma szans na nic lepszego.

Gość Ka-czing
Wiem, przecież się nie łudzę :P

Gość Ka-czing
Anioł, nie chce mi się tego tłumaczyć, ale chyba od dawna wiadomo że mężczyźni są wzrokowcami. Pewność siebie nie wystarcza jeśli nie ma się (mówię o wyglądzie) kompletnie nic do zaoferowania

Gość gość
A ja Ci wierzę, bo moja przyjaciółka ma identycznie... i ma 29 lat. Nigdy żadnego faceta, zero zainteresowania :(

Gość gość
Biedna jesteś :(

Gość Ka-czing
Wiem :o Ale wszyscy umniejszają moje słowa bo po prostu nie rozumieją jak to jest...

Gość gość
A skad jestes?

Gość Ka-czing
Z zachodniej części Polski, a co?