Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość gość
Mysle ze przesadzasz...

Gość gość
Pewnie jesteś naprawdę brzydka, nie będę tego negować, ale każdy człowiek, nawet brzydki ma prawo do szczęścia. Znam strasznie brzydkiego, odpychającego chłopaka(a facetom trudniej kogoś znaleźć) i ma kobietę. Wszystko jest możliwe. Wygląd to nie wszystko. Ktoś Cię kiedyś pokocha, zobaczysz. Głowa go góry.

Gość Ka-czing
To wlasnie brzydka kobieta ma gorzej. Brzydki facet moze nadrobic pewnoscia siebie i zawsze znajdzie jakas laske, a do brzydkiej nikt nie podejdzie.

Gość gość
no cóż, może jesteś brzydka. Przyzwyczaj się, zaakceptuj, żyj swoim życiem. Myślisz że piękni i bogaci zawsze są szczęśliwi. Nie nie są. Ale wierz mi że nie siedzą na kafeterii i nie oczekują od nikogo zbawienia ani pomocy.

Gość Ka-czing
Przeciez zyje wlasnym zyciem, nie szukam tu pomocy, po prostu jest mi przykro i chcialam sie wyzalic. :(

Gość gość
nie, ty nie żalisz się, ty epatujesz. Prawdopodobnie twoje nieszczęscie sprawia ci przyjemność, wten sposób się dowartościowywujesz. Bo jesteś tak niebywale brzydka..........

Gość Ka-czing
Dowartosciowywuje sie cierpieniem? Skoncz gadac bzdury. Cierpie, bo sytuacja jest bez wyjscia.

Gość gość
jesteś rozpieszczona. zle by było gdyby ktos zamordował twoją siostrę, albo gdybyś została zgwałcona, albo pobita. Gdybyś była bez grosza przy duszy, z chorymi dziećmi bo mąż cię zostawił, a ty piprzysz jakieś bzdury że jesteś brzydka. jesteś nudna. a biedny to jest ten facet: i on miał na serio w życiu przej****e. https://www.google.pl/search?q=ch%C5%82opak+bez+r%C4%85k+i+n%C3%B3g&rlz=1C1SKPC_enPL380&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=M-XrUa_AEcTMtQaHg4CACA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=685#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6ysPh5l90S6t_M%3A%3BnH67PM_2y9sibM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.wp.pl%252Fa%252Ff%252Fjpeg%252F22567%252Fnick_vujicic_550.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Fwiadomosci.wp.pl%252Fkat%252C1347%252Ctitle%252CNie-ma-rak-ani-nog-ale-plywa-i-gra-w-pilke-nozna%252Cwid%252C11283804%252Cwiadomosc.html%3B550%3B388

Gość Ka-czing
Podawanie takich przykladow jest troche nie na miejscu, zreszta nigdzie nie napisalam ze to moja zyciowa tragedia. Dziwi mnie tez porownywanie do tych co maja duzo gorzej - a nie do bogatych, pieknych, szczesliwych ludzi. I chyba nie wiesz co to znaczy byc rozpuszczonym.

Gość Ka-czing
Rozpieszczonym* ;)

Gość gość
to przykre na pewno jest Ci trudniej ale to tez kwestia pewnosci siebie i Twojej psychiki rozgladajac sie po miescie pełno nieatrakcyjnych kobiet ma partnerów

Gość Ka-czing
Pewność siebie czasami nie wystarczy. Zresztą, nawet te nieatrakcyjne idące z kimś za rękę zawsze wyglądają lepiej niż ja. :(

Gość gość
link nie działa :o

Gość gość
Jesteś brzydka, nic z tym nie robisz, więc jesteś sama w tym wieku. Do dziewczyn brzydkich, zapuszczonych się nie podchodzi. Zadbane brzydule mają facetów. Do tego gdy są bogate to jak najbardziej ;)

Gość Ka-czing
Ile razy mam pisać, że nie jestem zapuszczona...? Dbam o siebie, ale niektórych rzeczy NIE DA SIĘ zmienić w ŻADEN sposób.

Gość brzydula429873
Ja cię rozumiem, jestem tylko trochę młodsza i też się nie całowałam ani nic, pewnie dlatego ze nie grzeszę urodą... Rodzina juz dawno przestała pytac o kawalera, a dziecko sobie sama adoptuje :)

Gość gość
wydaje mi się że najważniejsze to zaakceptować siebie .... samoakceptacja to pierwszy krok do poznawania ludzi ..... to co myślimy o sobie wpływa bardzo na to jak inni nas spostrzegają .... a naprawdę istnieją jeszcze ludzie którzy szukają piękna wewnętrznego bo to zewnętrzne zawsze przemija :)

Gość gość
Ale jak się zaakceptować jak się jest brzydkim?Ja mam to samo co autorka i czuję ze przegrywam życie :o :(

Gość gość
znaleźć w sobie wszystkie pozytywne cechy te zewnętrzne i cechy charakteru i skupić na nich swoja uwagę a z czasem i te " wady " jakie w sobie widzisz będzie można przerobić na zalety ....

Gość gość
pewnie nie jestescie az tak bardzo brzydkie tylko wyolbrzymiacie to po pierwsze; po drugie maksymalnie o siebie zadbajcie lub wprowadzcie powazniejsze zmiany jesli jakas wada jest powazna? operacje, schudniecie, ordodonta po trzecie nie myślcie o sobie wten sposob, wiem ze to ciezki ale za kazdym razem gdy przyjdzie wam do głowy mysl ze jestescie brzydkie z takich a takich powodów, przeistoczcie ta myśl w cos co pozytywnego macie w sobie na pewno sa rzeczy które macie ładne więc eksponujcie włąsnie je do tego w miare rozsadku pozadajcie za moda oczywiscie nie chodzi o sledzenie wybiegów tylko np kiedy jest moda na rurki w pastelowych kolorach to nie zakladajcie starych jeansowych dzwonów

Gość Ka-czing
Ja chyba przestanę się wypowiadać we wlasym wątku bo nikt nie czyta tego co piszę. Nie noszę dzwonów ani wybitnie niemodnych ubrań, kupuję ciuchy w galerii a nie wyjmuję z babcoinej szaf jak pewnie myślicie... Codziennie się maluję, układam wlosy, raz na 2 miesiące chodzę do fryzjera... We mnie nie ma nic ładnego, dosłownie nic, nawet palce u stóp mam brzydkie. W przeciwnym wypadku chyba ktoś w ciągu całego mojego życia by się mną zainteresował? Chudnąć nie muszę, do ortodonty chodzę, a operacyjnie nie zmienię takich wad jak małe brzydkie oczy, wysoki wzrost czy długi tułów :o Jak nie widzieliście nigdy naprawdę brzydkiej kobiety to wam zazdroszczę, ale proszę nie bawcie się w znawców jak nawet nie łaska przeczytać pierwszego postu.

Gość gość
ja czytam ;-) ale nie licz na jakies sensowne rady. zalozylam podobny watek i dowiedzialam sie ze jestem zaniedbana

Gość gość
Ja tam Ci wierze ,że jesteś brzydka skoro tak piszesz.... Są naprawdę brzydkie kobiety to nie prawda ,że nie bo nie raz takie widziałam . Może zastanów sie nad operacja platyczną np nosa , ust , oczu? Pisze poważnie skoro jesteś nieszczesliwa z powodu swojego wygladu może operacja pomoże i bedziesz chociaz przecietna?

Gość Ka-czing
Operacja oczu? Przeciez nawet operacyjnie nie mozna ich powiekszyc. Nad innymi zabiegami wlasnie sie zastanawiam, ale narazie nie stac mnie na tyle operacji. Poza tym nie wiem czy bycie przecietnym i sztucznym do bolu cos zmieni w mojej sprawie.

Gość gość
da sie powiekszyc oczy operacyjnie , oglądałam to w jakimś programie w tv... w Japonii to jest powszechne nawet. Czy bycie przecietna do bolu zmieni twoje zycie? sama ocen... moim zdaniem jak jesteś taka brzydka ,że nikt cie nie chce to może duzo zmienic , przecietne dziewczyny przewaznie kogos znajdują

Gość gość
ale widze ,że Ty tylko narzekasz i zakłądasz ,że i tak nic ci nie pomoże wiec po co ten watek? lepiej być sztuczna i przecietna niz brzydka totalnie takie jest moje zdanie,ale skoro masz inne...

Gość gosc111111111
a nie zauwazylas, ze ludzie brzydcy tez maja mezow/zony/dzieci/narzeczonych? Odpowiedz mi na to pytanie. Przeciez to nie jest tak, ze ludzie dziela sie na tych pieknych i brzydkich i ci piekni ludzie maja zonymezowa a brzydcy nie maja.. Zauwazylas ze nie ma takiej zaleznosci? To, ze nie masz nikogo nie jest spowodowane tym, ze jestes brzydka, napewno jest mnostwo innnych powodow, radzilabym Ci znalesc te powody i nad nimi popracowac:)

Gość Ka-czing
Napisalam sztuczna do bolu... moze i rzeczywiscie tak byloby lepiej ale nie mam w kieszeni 30 tys zl na zabiegi, wiec pozostalo mi tylko narzekanie I nie, nie widzialam NAPRAWDE brzydkich ludzi w zwiazkach. Gdyby powodem mojej samotnosci bylo cos innego niz wyglad to na pewno znalazlby sie chociaz jeden adorator przez cale moje zycie, nawet jakby pozniej mial go odstraszyc charakter.

Gość gość
znam naprawde brzydkie laski, niektóre sa serio tragiczne a maja mezów i sa szczesliwe takze nie narzekaj autorko

Gość gosc111111111
to dziwne, ze nie widzialas. Bo ja widzialam i to duzo:). I mam kilka kolezanek, ktore sa ladne, a sa samotne! Takze nie MA TAKIEJ zaleznosci, ze TYLKO ladne dziewczyny sa w zwiazkach. Moze nie na pierwszy rzut oka wydajesz sie byc nie sympatyczna dziewucha i dlatego nie podchodza:)