Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość gość
kto mówi o 30 tys , mysle ,że kilka tys wystarczy u nas w Polsce ,a do stracenia nic nie masz... może byc tylko lepiej skoro i tak nikt Cie nie chce. dla chcego nic trudnego ,jakbyś naprawde cos chciala zmienić w swoim wygladzie to bys do tego dążyła ,a nie tylko narzekała

Gość Ka-czing
Milo mi ze staracie sie mni pocieszyc i bardzo bym chciala zeby bylo tak jak mowicie. Najwyrazniej mamy inna definicje brzydoty. Oprocz mnie znam jeszcze dwie naprawde paskudne z wygladu osoby i tez sa cale zycie same, mimo ze sympatyczne, dobre itp. Nieatrakcyjne dziewczyny w zwiazkach na pewno maja cos ladnego, ja i mi podobni ludzie jestesmy brzydcy od stop do glow. Wiem, ze nikt nie podchodzi przez moj wyglad, przez 27 lat na pewno znalazl by sie ktos komu by nie przeszkaszalo malo sympatyczne kilkusekundowe wrazenie. Nawet.obcy ludzie.patrza na mnie z obrzydzeniem...

Gość Ka-czing
30 tys (lub wiecej!) na wszystkie paskudne w moim wygladzie elementy. Oczywiscie tylko te ktore sie da, bo przeciez sie nie skurcze.

Gość gosc111111111
ja akurat nie chcialam Cie pocieszac:). po prostu, moim zdaniem, nie ma takiej zaleznosci:) Ja mam 32 lata i nie ma takiej opcji, zebym nie widziala nigdy "brzydkiej osoby". I zawsze jak widze jakas brzydka kobiete, to widze, ze przewaznie sa to osoby zaniedbane.. Jak brzydka osoba jest zadbana, to nie "rzuca sie w oczy jakos szczegolnie", ot, kolejna osoba na ulicy.. To co dodaje urody (moim zdaniem): 1. szczupla sylwetka - podobno masz? 2. lekka opalenizna - masz? 3. deliktanty makijaz ladnie wykonany - masz? 4. ubranie ktore podkreslaja atuty - w Twoim wypadku fajna szczupla sylwetke 5.. wlosy, jak masz brzydkie, to zrob sobie jakas fajna fryzurke z wlosow poldlugich - masz? 6. gladka cera - masz? znajdz jakas fotke w interneci dziewczyny podobnej do Cieibe

Gość Ka-czing
1. tak 2. nie, mam uczulenie na słońce 3. tak 4. nie, nie mam żadnych atutów, bo jak już mówiłam mimo szczupłej sylwetki jestem komicznie nieproporcjonalna 5. nie, mam włosy niepodatne na układanie wyglądające jak stóg siana, na co nie pomaga nawet najbardziej zaawansowana pielęgnacja 6. nie, zawsze mi coś wyskoczy jakkolwiek bym nie dbała Jak znajdę jakąś podobną to mogę wkleić, ale szczerze mówiąc nigdy takiej nie widziałam. Nawet nie wiem co wpisać w google grafika, "paszczur" :D?

Gość gosciuwka
szczerze jestem kobieta ktora i ma wage i nie jestem urodziwa,a mimo to przewinelo sie przez moje zycie mezczyzni,gorsi lepsi..jestem w zwiazku od 2 lat,i wiem ze nie jestem miss polonia,ale popracuj moze nad charakterem..bo jestes zakompleksiona,jak bedziesz pewna Siebie,z duza dawka humoru to moze nawet bedziesz miala banderasa,tak na prawde fakt faktem lepiej popracuj nad tymi kompleksami..poczuj sie pewnie Siebie..moze zmien fryzure,zmien styl ubierania..nos jaskrawe kolory aby przykuc wzrok mezczyzn,szminka na twarz..poczuj sie pewnie

Gość gosciuwka
bo wymienianie jaka to nie jestem raczej nie zmieni Twojego zycia,wprowadz radykalne zmiany,wygladu,czy charakteru.

Gość Ka-czing
Już kiedyś próbowałam nadrabiać pewnością siebie i bylam tylko boleśnie wyśmiewana.Wciąz pracuję nad wyglądem (chociaż zaczynam mieć wrażenie że na darmo) ale neonowe ciuszki to zły pomysl. I tak już sie wyróżniam z tlumu, oczywiście negatywnie.

Gość gosciuwka
chodzi raczej o czerwien,widac w zlym kierunku szlas z pewnoscia Siebie,wyglad to nie wszystko sama nad nim pracuje,bo nie jestem dzieckiem pieknym,ale fakt jest taki ze pracuj nad charakterem,idz nawet do stylisty,moze doradzi Ci ciekawy kolor badz ciecie..strasznie narzekasz,zobacz cos pozytywnego w swoim wygladzie,wszystko na nie.szukasz chyba potwierdzenia na forum ze wlasnie taka jestes,lub ciaglego dowartosciowania

Gość Ka-czing
Przez cale moje 27 letnie życie zauważyłabym, że mam coś ładnego. Liczyłam, że ktoś zrozumie co czuje osoba naprawdę brzydka, taka, ktorej nowa fryzurka nie pomoże. Nie chce się jeszcze bardziej wyróżniać z tłumu bo i tak już wszyscy się na mnie gapią... :o

Gość gosciuwka
nie jestes gotowa na nic,na zmiany,na zycie w ogole to usiadz w domu i placz nad swoim losem

Gość gość
Nie wierzę, byś była tak strasznie brzydka, na pewno przesadzasz, do tego piszesz, że dbasz o siebie, makijaż, jakaś fryzura, ciuchy, na 100% to wyolbrzymiasz. Ja jestem normalna, ani brzydka, ani ładna, jak się ładnie ubiorę i podmaluję mogę uchodzić za atrakcyjną, a też jestem sama, ale nie zwalam tego na wygląd.

Gość Ka-czing
Wlaśnie siedzę i płaczę, więc dzięki za świetną radę :o Jak się nie znasz to najlepiej się nie wypowiadaj, bo tylko marnujesz czyjś czas na odpisanie na takie idiotyzmy. Wyolbrzymiam? To czemu nikt nigdy się mną nie zainteresował w żaden sposób? i Często słyszę teksty typu "wracaj do lodówki" albo "o fuu" od obcych ludzi na ulicy? Tak, na pewno sobie uroiłam moją brzydotę. Przeciętna osoba w makijażu może wyglądać atrakcyjnie, natomiast brzydka wzbudza politowanie, nieważne jak się odstawi.

Gość gość
więc może szukaj w sobie innych zalet? i wyprowadz się np do Niemiec czy UK , tam nikt nie zwraca uwagi na grubych czy brzydkich ,a i łatwiej kogoś znajdziesz bo tam faceci mają mniejsze wymagania niż Polacy. Ja mam powodzenie i w Polsce i tam , ale właśnie w UK czy NIemczech to co chwile mnie podrywaja nawet na ulicy wiec większa szansa ,że ktoś tam Cię zechce

Gość gość
Przepraszam, nie chciałam Cię urazić... Kto do Ciebie tak mówi? Obcy ludzie na ulicy?!!!! Jesteś dorosłą kobietą, takie teksty, to mogą sobie rzucać 14-latkowie między sobą. Ciężko mi w to uwierzyć. Często widzi się na ulicach naprawdę brzydkie osoby, ale nikt jakoś nie reaguje na nie.

Gość gość
A Angielki i Niemki są bardzo brzydkie z reguły i to nie stereotyp bo sama widziałam. Na tle dosc ładnych Polek może wypadasz brzydko ,a na ich tle może będzie lepiej . Byłam niedawno w Niemczech to np widziałam babke chyba z 200 kg z całkiem przystojnym facetem . nie wiem co on w niej widział, może pieniądze ,ale jednak sporo tam takich obrazków

Gość gość
Chciałam Ci tylko powiedzieć, że ja nie jestem brzydka, a też mnie nikt nie kocha:)

Gość Ka-czing
No raczej nie wyprowadzę się z Polski gdzie mam pracę i rodzinę tylko dlatego, że jestem brzydka. Zresztą regularnie bywam w Niemczech i nie zauważyłam żeby tam same brzydkie kobiety były, wręcz przeciwnie. Właśnie te wyzwiska padają od mlodych chłopaków, często dziewczyn. Co prawda zdarza się to trochę rzadziej niż jak miałam 19 lat - wtedy nie bylo dnia żeby ktoś nie dal mi odczuć że jestem inna... gość z 12:20 - tak, od razu mi lepiej :P

Gość gość
A to rozumiem... Takie małolaty rzucają różne teksty. Nie przejmuj się tym.

Gość Ka-czing
Już dawno się przestałam tym przejmować, ale jest to dla mnie potwierdzeniem faktu że naprawdę wyglądam okropnie. Zwykłe dziewczyny nie słyszą takich tekstów.

Gość gość
słuchaj a nie możesz zafundować sobie operacji plastycznej? nie wierzę że wszystko masz brzydkie, w hollywood z najgorszego paszczura zrobią w miare atrakcyjną osobę. Np brzydko wygląda jak sie ma duży nos, małe oczka i wąskie usta - wystarczy korekcja nosa, wypełnianie ust a na oczy makijaż... jeżeli koszt operacji to cena za bycie samotną to chyba nie jest to sporo? zobacz: http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/maciej-kolinka-15191675.jpg

Gość Ka-czing
Nie tylko twarz mam brzydką więc musialabym przejść więcej operacji. Poza tym oczy maluję codziennie i dalej wyglądają jak krecie, więc makijaż niewiele pomaga. A ten facet nie wygląda dużo lepiej...

Gość gość
Ten facet normalnie wygląda, przeciętny, niepotrzebne mu były operacje, no jak miał dużo kasy to najwyżej ten nos.

Gość gość
dla mnie ten facet masakra przed i po operacji...

Gość gość
jakby sie nie stylizował na takiego lalusia jak na drugim zdjęciu tylko zoperował nos to by było w miare ok

Gość gość
Ka-czing a Ty jak oceniasz tego faceta? dla mnie to przeciętniak, nie ma w nim nic odpychającego, chyba nawet na drugim zdjeciu wygląda gorzej przez tą stylizację jeżeli dla kogos to jest brzydki facet, to chyba są ślepi, nie mówię, że to przystojniak, ale po prostu normalny

Gość gość
Nie wiedziałam, że w Polsce są same piękności ;) polskie dziewczyny wiodą prym tylko w byciu szczupłym, nic więcej, ani to jakoś specjalnie ubrane ani ładne. Rzadko widzę osobę naprawdę ładną z twarzy w Polsce. Za to dużo takich średnich.. Polacy mają wymagania, że ho ho, jeśli nie wyglądasz jak laska z rozkładówki to się dobrze zastanawiają zanim podejdą :D za to na Zachodzie ludzie mają bardziej realistyczne podejście, brzydule są z całkiem przystojnymi.

Gość gość
Operacje były mu potrzebne, ale ta stylizacja niekoniecznie.. Nie wszystkie lubią takich lalusiów, ale lepsze to, niż nikt miał go kijem nie dotknąć.

Gość Ka-czing
Mi się ten facet nie podoba, głównie przez to jakiego lalusia z siebie zrobił.

Gość gość
Żeby taki laluś się tobą zainteresował to byłoby dobrze :D sama jesteś wybredna, więc się innym nie dziw.