Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po raz kolejny zaczynac musze od poczatku

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam sily , kolejne odchudzanie i mysl tym razem siie nie dam . 2msce gora za kazdym razem zz ogromna determinacja , z super efektami z cholerna silna wola! I co? Pojawia sie stres i go objadam mowiac ze podjem troche i zaraz na silownie, pozniej juz sie tam nie pojawia dopuki nie przytyje tego co schudlam. Mam do schudniecia 35kg juz nigdy nie bede miec tak pieknego ciala jak kiedys. Teraz to tylko mam rozstep na rozstepie cellulit ktory widac przez spodnie i nie jedrna skora :( potrzebuje pomocy chyba psychologa 4lata to samo juz nie wiem jal sie motywowac lenistwo wrodzone ehhh

Gość gość
no to tak jak ja odchudzam cie odkad pamietam , z tym ze nie mam tyle klg do zrzucenia , pomimo kilku nie moge zaczac diety i mowie codziennie ze od dzis zaczynam a po poludniu juz nie jestem na diecie , wiec te kg zaczna przybywac, no wiadomo, nie mam teraz silnej woli ( dawniej mialam) , eh, i dzis znowu mowie jutro dieta bo dzis juz nie zaczelam i zastanawiam sie znowu jaka wybrac

z tymi rozstępami - mam tak samo. Ale wierzę że ćwiczenia pomogą i będę mieć za rok bardzo ładne ciało, a tego czego nie zwalczy dieta i ćwiczenia (rozstępy) pozbędę się laserem. To co zaoszczędzę na niezdrowym żarciu zapłaci za zabiegi ;P

Gość Olcia Dubicka
Skoro próbowałaś i nie udało Ci się osiągnąć celu to znaczy że źle do tego podchodziłaś ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

aha i powinnysmy sie starac zmienic zycie na zawsze a nie na 2miesiace. dlatego zadnych diet, tylko madre odzywianie sie.

Gość gość
ee, ja się od lat wiecznie odchudzam ciągle wraca mi albo 6 kg albo więcej i tak w koło już nie daję rady teraz od dawna udało się 9 kg zgubić, ale wiecznie mi wraca 2-3 i tez mnie krew zalewa, bo nigdy nie moge zjeść tego, na co mam ochotę

Gość Justaaa112
Nie potrzebnie się głodzisz. Przechodź stopniowo na dietę. Dlatego są fajne jak sama sobie układasz ok 1000-1200 kcal ;) Ja jestem na takiej i jestem bardzo zadowolona. Dorzuć ćwiczenia, więcej ruchu a na pewno zobaczysz efekty. I nie bierz żadnych tabletek :)

Gość gość
no ja tak samo..ile diet przeszlam..ile tego wszystkiego..i nadal waze 72 kg

Gość gość
tylko ze wczesniej wazylam 76 wiec 4 kg zrzucilam i tak sie utrzymuje

Gość gość
a po dukanie to teraz mam problem z nerkami

Gość gość
już tu kiedyś posłuchałam,żeby jeść, bo spowolnię metabolizm...i zrobiłam największą głupotę i regularne posiłki niby dietetyczne i przywaliłam 10 kg!!! teraz jem wg własnego uznania, czyli wg was się głodzę i są efekty, powoli chudnę już 9 kg mam za sobą..do tego oczywiście ćwiczę:P

Gość gość
ja też nie jestem przekonana do tego regularnego jedzenia, jak nie jestem głoda to nie jem , nawet jeżeli omijam najważniejszy posiłek dnia czyli śniadanie

najwazniejsza motywacja uu duzo cwiczen sama jestem na diecie ii choc czasem sie zalamie to na drugi dzien od nowa nie mozna sie załamywać :))