Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leo23

Moda na duże przyciemniane okularny wśród dziewczyn

Polecane posty

Gość leo23

Na ulicach non-stop widzę lachony w ogromnych przyciemnianych okularach zasłaniających pół twarzy. Ciekawa technika ukrywania swoich niedostatków w urodzie - w takich okularach nawet pasztet wydaje się atrakcyjny. Uważam, że to nie fair, że ta moda tak się rozpleniła - to prowadzi do konfuzji, poza tym marnuje czas facetów na oglądanie się za wybrakowanym towarem.

Gość gość
polskie pipska to mistrzynie w ukrywaniu swoich niedostatków

Gość leo23
Gdy ich d**a wygląda jak trzydrzwiowa szafa, a twarz - jak świński ryj, to raczej trudno ukryć wspomniane "niedostatki" :)

Gość gość
maskujom przecietne mordy hihi

Gość gość
Tez to zauwazylem, pelno tego na miescie , co druga nosi takie monster-glasses

Gość Katty30
Masz jakiś problem? Też załóż takie :D

Gość gość
A dla mnie wioską zalatuje od pożal się boże okularów 'kujonek'... myślą że są modne hahhaha

Gość leo23
Polackie dajki kopiują trendy z żydowskich magazynów dla kobiety takich jak "Elle". Gdyby tam napisali, że ostatnim krzykiem mody jest noszenie worka foliowego na łbie, to byśmy byli świadkami masowych samobójstw poprzez uduszenie.

Gość adfdsdfsdfs
Te wielkie okulary wyglądają okropnie, nie ważne czy korekcyjne czy przeciwsłoneczne. Nie wiem co to za moda obleśna, teraz każda dziewczyna jak nosi jakiekolwiek okulary to ma własnie takie wielkie na pół twarzy. No nie wiem czy tu chodzi o zakrycie niedoskonałości urody czy jakaś zmowa kobiet żeby wkurzać facetów swoim wyglądem.

Gość leo23
Ta moda to tylko kolejny bezpośredni dowód na wrodzony debilizm Polek.

Gość gość
Też wszędzie widuje taki /modne/ panienki. To samo dotyczy rurek. Normalnie klonyyyyy

Gość leo23
Polskie lachony wyjątkowo łatwo ulegają wszelkiego rodzaju medialnym manipulacjom i wpływom. Wystarczy, że jakiś żydek napisze w "Cosmopolitan", że obciąganie czarnego penisa to rozkosz porównywalna z jedzeniem loda śmietankowego, i na następny dzień 3/4 polskiej żeńskiej populacji marzy o siorbaniu czarnych dzid.

Gość leo23
Ten ich cały wiejski pseudofeminizm znany pod nazwą "wyzwolenia" (czytaj: szmacenia się z byle kim i byle jak) to też klasyczny przykład żydowskiego warunkowania umysłów. One zachowują się w ten sposób, bo przeczytały w "Glamour", że tak trzeba się zachowywać. Zero autorefleksji, zero samodzielności sądów. Tego typu manipulacja jest wyjątkowo skuteczna w przypadku Polek, bo nie ma co ukrywać, że wysoką inteligencją to one nie grzeszą.

Gość leo23
Prawdziwy ortodoksyjny feminizm jest nieosiągalny dla polskiego babskiego śmiecia, bo zbyt wiele od nich wymaga. Gender studies połączone z feministycznym hardcorem postulują całkowitą niezależność kobiet - zwłaszcza pod względem finansowym i robienie kariery. Nie ma tam ani słowa o posługiwaniu się tyłkiem w zdobywaniu pieniędzy i apanaży, dlatego tego typu inteligencki feminizm jest wyjątkowo mało popularny wśród polskich szmat zawieszonych na sponsoringu i ciągnących zagraniczne penisy dla zysku i łatwego życia. One same na podstawie teorii wykładanych w kolorowych pismach stworzyły swój odrębny lumpenfeminizm, gdzie kobieta to bezwzględne, amoralne i cyniczne szmacisko obciągające temu, kto im więcej oferuje.

Gość gość
leo23 koles ty powinienes na prezydenta wystartowac serio lol

Gość gość
leo23 Podejrzewam, że twoja matka to też" babski polski śmieć'- jak to stwierdziłeś. Jeżeli tak bardzo nienawidzisz kobiet, weż się za cudownych polskich facetów. Powdzenia ci zycze 🖐️

Gość JarmarkowaIwona z kwiatkami
Odezwał się frajer, przed którym żadna nie rozłożyła nóg bo jest nic niewart, brzydki nic nie warty skołowany gołod***ec :)

Gość leo23
Polskie dajki zawsze reagują w ten sam sposób na każdą konstruktywną krytykę. 1) posądzają mnie o posiadanie małego przyrodzenia, 2) sugerują, że od dłuższego czasu nie miałem seksu, 3) wypowiadają imię mojej matki, która miała w życiu tylko jednego partnera, 4) insynuują, że jestem gejem. Czy wy polskie waginalne ścierwa naprawdę macie tak ograniczoną kreatywność, że nie stać was na zbicie moich argumentów na inny sposób?

Gość leo23
Waginalne polskie ścierwa potrafią posługiwać się tylko argumentami ad personam: "jesteś brzydki", "masz małego", "nie masz pieniędzy". One po prostu w ten sposób pokazują na co tak naprawdę lecą, gdy widzą faceta: na kasę, ciało i rozmiar penisa. Sam gorliwie dostarczają dowodów swojej natury prostytutek, a potem się oburzają, gdy ktoś mówi im po imieniu per "szmata".

Gość gość
hahaha za-jebisty kolo :))))))

Gość gość
pi-zdy cicho siedzom bo nie wiedza jak teraz odpowiedziec hahahahaha

A skąd wiesz z iloma spała twoja matka kretynie. Skoro ściera to nie wysyłaj ją za granice bo przywiezie ci ciapate rodzeństwo.

Co to za słowo " siedzom" ?????????? Do szkoły matole.

Gość leo23
JarmarkowaIwona z kwiatkami Podły wycieruchu, czy naprawdę musisz bezcześcić moją mamę swoim ch.ujociągnącym ryjem? Czy ja poruszam temat twojej pokracznej plebejskiej rodzinki? Jeśli masz coś do mnie, to wal bezpośrednio do mnie, od mojej mamy wara, śmieciu.

Gość adfdsdfsdfs
leo23 dobrze gada, troszkę zbyt agresywnie ale 100% prawdy. Oczywiście nie każda kobieta w Polsce jest taka.

Gość leo23
Nie każda, to prawda. Ale z całą pewnością nie mniej niż 80%.

Gość leo23
Im młodsze, tym większe szmaciska. Niedługo chyba zaczną wchodzić w związki małżeńskie z psami, bo żaden polski facet nie będzie chciał ich mieć do czegoś innego jak seks.

Gość gość
Jesteś śmieciem, Frustratem, zazdroszczącym większego przyrodzenia, wykształcenie i nie wiadomo czego jeszcze. Prawdziwy facet nie wyzywa kobiet od ścier, szmat etc Widać że wychowała cie patologia :/ Możesz sobie tłumaczyć wszystkie niepowodzenia zyciowe tym że "polki to szmaty"Twoja matka tez szmata- bo polka jak piszesz.... żałosne jak nisko można upaść.W życiu nie chodzi o wielkość fiuta wiesz.. z facetem trzeba mieć o czym pogadać, musi być inteligentny kulturalny. Obrażajac te wszystkie kobiety, i każdą z osobna tylko podkreślasz to, jak bardzo pusty jesteś. Nie zasługujesz na szacunek, zainteresowanie i miłość. Jestem pewna że gdyby te twoje wypociny przeczytała twoja mama, zrobiło by jej się żal bo dotarło by do niej że gdzieś popełniła błąd. Są puste laski dla których liczy się kasa, wygląd i ilość "lubie to" na fejsie. ale to tylko pewna grupa dziewczyn. Gdybyś upuścił ten jad to zauważyłbyś wiele wartościowych ciepłych kobiet, które są z biednymi, niskimi, grubymi facetami, czasem z 10cm penisem- z tą różnicą że ci faceci, są facetami, dają poczucie bezpieczeństwa ciepło miłość, a nie teksty:"szmacisko obciągające temu, kto im więcej oferuje. "

Gość leo23
Brudny pospolity ch.ujociągu, prosiłem cię o niemieszanie do tego wszystkiego mojej mamy. Read my lips: od-pie-rdol się od mojej rodzicielki. To tylko tytułem wstępu, rozwinięcia nie będzie, od razu przejdziemy do zakończenia. Te swoje głodne kawałki o "wartościowych kobietach" możesz sobie włożyć w swój rozjechany odbyt, bo w żadnym stopniu cię one nie dotyczą. Gadasz o kobietach z którymi nie masz nic wspólnego. Równie dobrze jak mogę teraz zacząć mówić o przewadze fizycznej i intelektualnej profesjonalnych kosmonautów nad resztą męskiej populacji z poczuciem dumy, chociaż sam nie jestem jednym z nich. Jaki to ma sens?