Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leo23

Moda na duże przyciemniane okularny wśród dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
leo23 jest bogiem hahahaha

Gość gość
:)))) leo jestes moim idolem

Gość gość
FAN KLUB LEO23 ZALOZONY ;))

Gość gość
leo23 Prawdziwy ortodoksyjny feminizm jest nieosiągalny dla polskiego babskiego śmiecia, bo zbyt wiele od nich wymaga. Gender studies połączone z feministycznym hardcorem postulują całkowitą niezależność kobiet - zwłaszcza pod względem finansowym i robienie kariery. Nie ma tam ani słowa o posługiwaniu się tyłkiem w zdobywaniu pieniędzy i apanaży, dlatego tego typu inteligencki feminizm jest wyjątkowo mało popularny wśród polskich szmat zawieszonych na sponsoringu i ciągnących zagraniczne penisy dla zysku i łatwego życia. One same na podstawie teorii wykładanych w kolorowych pismach stworzyły swój odrębny lumpenfeminizm, gdzie kobieta to bezwzględne, amoralne i cyniczne szmacisko obciągające temu, kto im więcej oferuje. HAHAHAHAAHA 100% RACJI TRZEBA TO WYDRUKOWAC I ROZWIESZAC JAKO PLAKATY NA MIESCIE

Gość gość
leo23 koorwa gosciu Ty jestes geniuszem

Ja nie noszę takich dużych okularów, bo zasłaniają dużą część mojej buzi, bez sensu ;] ważne, żeby chroniły oczy przed słońcem i pasowały do ubioru ;]

Gość leo23
slonko_kafe Widocznie nie masz czego ukrywać pod okularami monster-size i to się chwali. ;)

Mnie się nawet podobają, na wielu osobach wyglądają nawet słodko (tak jak luźne bluzki), ale akurat mi nie pasują.

Leo23, heh, miło ;) Ogólnie nie noszę żadnych okularów. Nawet tych zerówek, co też są teraz baaaardzo modne. Co się dziewczynom w nich podoba? A ty, Leo, co myślisz o takich zerówkach? Sorka, że schodze z tematu, ale to też o okularach ;]

Gość gość
Autorze, skoro nie pasują ci kobiety, to weź się za facetów, życzę szczęścia. Bo żadna normalna kobieta nie chcialaby takiego ścierwa jak ty.

Gość leo23
slonko_kafe Mam trochę dziwny fetysz odnośnie zerówek. Lubię gdy śliczne dziewczyny noszą okulary ala 'nerd', styl "okularnicy" i "kujonki", które nie zakrywają jej twarzy, ale nadają sympatyczny wygląd.

slonko - no własnie to wygląda zabawnie, sprawiają wrażenie za dużych i ogólny efekt wielkiej muchy jest słodki :D

Leo, aha, no każdemu podoba się co innego :) Mnie np. nie podoba się taki look, bo teraz jest masa takich klonów, no ale każdy ma swoje zdanie :)

Gość leo23
gość z 15:22 "Autorze, skoro nie pasują ci kobiety, to weź się za facetów, życzę szczęścia. Bo żadna normalna kobieta nie chcialaby takiego ścierwa jak ty." Kobiety, które się szanują, w żadnym stopniu nie zostały obrażone moimi uwagami, bo nie mają ku temu żadnych powodów.

Na zdjęciu tej kobiety efekt byłby słodki, gdyby okulary były troszkę mniejsze. No to naprawdę wygląda dziwnie jak dziewczyna zakrywa pół twarzy. O.o

Gość leo23
gość z 15:22 Mnie kręcą wyłącznie kobiety niezależne finansowo, inteligentne i silne. Szmatami głowy sobie nie zwracam.

O właśnie. Kobieta ma być niezależna. Niezależna od faceta. Ja, jako że sama jestem silna psychicznie, szukam też takiego faceta. Ostatnio wyznał mi miłość znajomy - bardzo emocjonalny, słaby, histeryczny - którego miłość odrzuciłam ;)

Gość leo23
slonko_kafe I tak ma być. Szacun.

Moorland hehe to podaj mi fotkę jakiejś ładnej dziewczyny, która wyglądałaby słodko w dużych okularach. Nie średnich, tylko tych, co mowa w temacie- zakrywających pół twarzy ;)

Gość gość150
ja od dobrych kilku lat noszę "muchy" czyli takie ogromne okulary przeciwsłoneczne ;). Wybieram takie bo nie lubię widzieć oprawek i świata poza nimi :D. A niestety przy okazji ukrywam "niedostatki" to już trudno :P

Gość gość
leo23 jestem żoną od 16 lat i matką od 14 lat. Nigdy nie zdradziłam męża nawet nie przeszło mi to przez myśl. Zajmuję wysokie stanowisko w pracy a swoją pozycję zawdzięczam wyłącznie swojemu wykształceniu, inteligencji i ciężkiej i odpowiedzialnej pracy. Proszę więc nie uogólniać że wszystkie Polki to... bo jest to dla wielu krzywdzące i niesprawiedliwe. Proszę też w swoich wypowiedziach starać się nie nadużywać wulgaryzmów bo poniekąd dyskwalifikuje to Pana osobę jako osobę kulturalną.

Gość leo23
gość z 16:00 Dziewczyno droga, moje uogólnienie jest oparte na rachunku prawdopodobieństwa - samej zapewne trudno byłoby Ci zaprzeczyć, że większość Polek, zwłaszcza należących do nowego zażydziałego pokolenia MTV, jakoś szczególnie się nie szanuje i gotowe są robić lody za kasę i nazywać to bezwstydnie sposobem na życie albo puszczać się z byle kim tylko dlatego, że zgrywa rolę obcokrajowca z lepszego świata, tudzież dobierać sobie partnerów wyłącznie w oparciu o kryterium finansowe. To zjawisko jest tak powszechne, że dotyczy moim zdaniem zdecydowanej większości kobiecej populacji w Polsce. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że takie kobiety jak ty istnieją i darzą Was ogromny szacunkiem. Taką kobietą jest też moja matka i trzy moje byłe partnerki - darzę je wszystkie wielkim respektem. Niemniej trudno mi zakłamywać rzeczywistość tylko po to, żeby jakaś "wyzwolona" zazwyczaj małoletnia szmata miała psychiczny i moralny komfort puszczania się na lewo i prawo...

Gość gość
leo23 - hipokryta jak kazdy facet...