Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka012345

KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY

Polecane posty

Motylku ja w pierwszej ciąży z synkiem też tak miałam. Od samego początku jakby ktoś pod samym pępkiem włożył mi balonik w wodą albo jakąś piłeczkę...nie wiem dlaczego akurat tylko ja mam takie odczucia ale wiem,że to normalne skoro za drugim razem też tak mam...

Gość gosia8905
Ja też strasznie przeżywam, bo to moja pierwsza dzidzia a nie staraliśmy się bardzo krótko o maleństwo. Ciągle wchodzę na rózne fora i czytam, a potem w głowie mi się przewraca. I chyba niepotrzebnie bo stres nie pomaga w niczym. W pracy nie potrafię się skupić. Każdy ból brzucha mnie niepokoi... Wierzę, że było za wcześnie i dlatego widac było tylko pęcherzyk a za tydzien zobaczę już serduszko mojej kruszynki ;)

No to Gosia ja na jutrzejszej wizycie tez pewnie zobacze tylko pecherzyk, jedsli w ogóle zobacze, bo OM miałam dokładnie w tym samym dniu co ty. Ja nadrabiam zaległości w pracy po wczorajszym urlopie po weselu. Nie martwcie się dziewczyny wszytsko bedzie dobrze, mnie też martwi moje pobolewanie brzucha, ale mam nadzieje, że do jutra wytrzymam.

Gość gosia8905
U mnie to wogóle była dziwna sytuacja. Robiłam sobie monitoring cyklu w 8 i 19 dniu. I na podstawie tego gin stwierdził, że cykl mam bezowulacyjny. Dostałam nawet skierowanie do szitala po następnej miesiączce na powtórkę hormonów. Czekałam i czekałam na miesiączkę, ale się nie doczekałam z czego się cieszę ;) Więc ja zaszłam bardzo późno (gdzieś po 20 dc, wiec ciąża młodziutka), a u Ciebie może być już widać zarodeczek ;) czego Ci życzę ;)

dziewczyny to ja się teraz zaczne chyba martwić tym , ż emnie brzuch jakoś specjalnie nie pobolewa:(

Gość gosia8905
motylek mnie jakoś specjalnie też nie boli. Zwykle jak wstanę to mnie zaboli i po minucie przejdzie. To chyba dobry znak ;) Lekarz mówił. że jak będe miała silne bóle podobne do miesiączkowych to od razu mam dzwonić. A tak to nie mamy powodów do zmartwień ;)

Gość gosia8905
Musimy myślec pozytywnie, chociaż wiem, że to trudne. Ja się obawiam tego pustego pęcherzyka. Ale próbuję wytrzymac ten tydzięń niepewności jeszcze.... MUSI BYĆ DOBRZE !!!

Gość gosia8905
Niestety tak. Ale zdarza się to dość rzadko. Dlatego robię sobie bętę co 2 dni i sprawdzam przyrost, bo tez panikuję ;)

ja naprawde oszaleje \teraz poszlam do wc a tam taki ciemniejszy sluz..... moze dzis tez powtorzyc test?

Gość gość
Cześć dziewczyny, zrobiłam dziś betę, czekam na wyniki... Wczoraj miałam bardzo dziwne uczucie silnego niepokoju, wręcz paniki, tak bez powodu, zmierzyłam ciśnienie, cukier, były OK, nie mogłam się uspokoić... Mam nadzieję, że to nie ma związku z moją ciążą... Agusia -> piękna beta, każda z nas marzy o takim przyroście! :-) Joanna Sasanna - > witaj, mamy ze sobą sporo wspólnego :) ja też mam 30 lat, jestem z Warszawy, okres miałam 2 lipca, a mój synek kończy dwa latka niedługo po Twoim - w styczniu :-)

Gość gosia8905
Betę robię co 2 dni prywatnie w laboratorium w szpitalu. W prawidłowej ciąży ładnie wzrasta co 2 dni conajmniej dwukrotnie. Jeśli coś jets nie tak słabo wzrasta lub nawet spada.

Dziewczyny chyba musimy wyluzowac musze sprawdzic czy u mnei w przychodni bete trobia ale pewnie tak tylko ze jak tu pojde to pewnie i moja szefowa juz sie dowie, bo to male srodowisko i w ogole :o

Gość gosia8905
U mnie Szef się nie dowiedział, a mieszkam w małym miasteczku. Powiem mu w odpowiednim momencie. Tak jest - musimy wyluzować... (choć to trudne)

Gosia ale moja szefowa zna sie z ta pielegniarka z przychodni zreszta zna wszystkie i meiscimy sie w tym samym budynku:D

Gość gosia8905
A to chyba że ;) Ja robię na czczo. Najgorsze jest czekanie na wynik bo dopiero mam za 2 dni.

u mnei w osrodku robi sie badania i przewaznie na drugi dzien juz wyniki przywoza

Gość gosia8905
Ale tez jutro robię ostatnią bete i stopuję, bo tylko schizuję.

laski a ile wazycie obecnie i przy jakim wzroscie?:) ja 50kg przy 160cm wzrostu

Gość gosia8905
Motylek - teraz mam wizytę w poniedziałek sprawdzić, czy już będzie widać zarodek. Ja ważę 68kg przy 162 wzrostu - mała nadwaga hihi ;)