Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka012345

KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY

Polecane posty

Gość gosia8905
Dokładnie u mnie to samo. Mam wrażenie, że zaraz będzie miesiączka.

Gość gosia8905
Papssi85 dziś i ja mam taki dzień. Szefa coś chyba ugryzło. Kulturalnie poprosiłam o urlop 16 sierpnia na długi weekend a tu od razu jakieś loty, że zastępstwa nie mam. Człowiekowi nawet 1 dzień ciężko dać, a sami sobie latają kilka razy... wrrrrrrr

Gosia wspolczuje:( ja juz bylam dwa tyg na urlopie mnoie i tak nie ma kto zbytnio zastepowac

Gość gosia8905
Trochę złości i objawy wróciły ;)

Gość gosia8905
Ja niestety jestem sama w biurze. Zastępuje mnie zwykle koleżanka z innego oddziału, ale akurat tez jest sama bo współpracownica w ciąży i na zwolnieniu ;) jeśli dowie się że jateż jestem w ciąży to raczej zadowolony nie będzie i wtedy wszystkie CV będa mu się podobac, a nie będzie wybrzydzac jak teraz ;)

Ja mam chyba kiepski dzień ogólnie, szefowa mnie denerwuje i szarpie moje nerwy...Ale jestem twarda, myślę o mojej przyrastającej becie ;-) ;-) ;-) Żeby tylko tak było ...To było piękne zakończenie dnia..;-) Anielicccooo, napisz jak Twoja wizyta jak będziesz już ,,po''

Gość gosia8905
Papssi jestem agentem ubezpieczeniowo-kredytowym. Zajmuję się wszystkim i niczym he ;)

glodna jestem;) na sniadanie zjadlam kajzerke z szynka i pomidorem teraz pare sliwek i mnie ssie mam jeszcze jogurt pitny

a ja zjadłam 4/5 jogurtu z biedronki (tarta malinowa) i właśnie jem pomidora z serkiem sałatkowym z Turka...jestem głodna ale na nic nie mam ochoty....

Gość gosia8905
Tez jestem głodna, rano zjadłam tylko pół kanapeczki i jakoś nic mi nie idzie. Mam na coś ochotę, ale sama nie wiem na co ;)

najgorzej jak sie chce jesc a nie ma sie apetytu ale ja mam wlasnie teraz apetyt i mega glodna jestem

kurcze ja się b. szybko najadam, ugryzę coś w przelocie a czuję się jakbym zjadał konia z kopytami..... Ale to może i dobrze, w ciąży z synkiem przytyłam 18 kg i 3 mi zostały....Teraz się już tak nie rozbujam!

ja niby jestem głodna ale w sumie nie chce mi się jeść, na myśl o jedzeniu zaczyna mnie mdlić, dzisiaj zjadłam tylko dwie kromeczki z serem i ogórkiem

Gość motylekGość
ja zawsze mialam apetyt na okres, a jak teraz tak jest? siostra mnei zdenerwowala i od razu mnie zaczal brzuch kłóć i plecy:/ ale sie już uspokoilam

Gość ania_ma
dziewczynki, ja już znikam do domku na 17 mam do lekarza, ale wrócę późno bo jadę jeszcze do mamusi(60km ode mnie) to jak dam radę to dziś napisze, a jeżeli nie to jutro.:)

Gość motylekGość
chyba mnie kloje w okolicy jajnika:(

Gość Lenia_30
Witajcie Jeśli można chciałabym dołączyć do was.... Ostatnią @ miałam 29 VI. Testy pozytywne, na wizytę idę w sobotę - mam nadzieję, że będzie już coś widać i że wszystko będzie ok. My mamy już córcię z 2012 roku i sporo obaw, czy to nie za wcześnie, czy jej tym nie skrzywdzimy.... Tym bardziej, że pierwszą ciążę przechodziłam okropnie i teraz też się zaczyna:( Ale jakoś przetrwamy, oby tylko wszystko było dobrze!;)

Gość gosia8905
Lenia_30 witam ;) na penwo będzie dobrze, a nawte MUSI !!!! Motylek wiesz co ja rano martwiłam się, że nie mam objawów, ale w ciągu dnia tez mnie strasznie kuł jajnik, tak na chwilę i po jakimś czasie znów. Kurcze ja do poniedziałku chyba nie wytrzymam.... Tyle się naczytałam o tych pustych pęcherzykach, że mam czarne myśli ;(

Gość gość
ania_ma napisz koniecznie jak wizyta i co było widać na usg bo jestem bardzo bardzo ciekawa ;-)

hejka, przepraszam, ze rzadko sie odzywam, ale jakos nie mam sily przez te upaly + troche mnie mdli i slaba jestem. Wiecie co, to da dziwne, ale doslownie nie umiem patrzec na ogorki kiszone i odrzuca mnie ich zapach. Nie mogę poprostu. Mam tak od 2 tygodni. I najgorsze, ze wszedzie czuje ich zapach. Na samą mysl o ogorkach poprostu chce mi sie wymiotowac :) smieszne nie? tak samo ryby...nie mogę poprostu blee w koncu do mojego menu dorzucilam dzem (z umiarem), owoce, jogurty, czasem cos slodkiego. No ale zauwazylam ze ewidentnie wole slodsze. Od 2 tygodni nie jadlam miesa! A uwielbialam zawsze. Pisalyscie o uplawach: ja mam od samego poczatku duzo i takie zoltawe (to normalne), czasem biale. Ogolnie mecza mnie wzdecia i nie jest mi z tym dobrze:( czuje sie ciazko. Cera bez zmian, zawsze jakies krostki male byly, ale umiem sobie poradzic, jestem kosmetyczka ;) paznokcie bardzo mi sie wzmocnily z czego sie ciesze. A jak u was?

Gość gość
wyżej to ja - Papssi85

Witam wszystkie mamusie:-) Ja też chciałabym pisać tu z wami:-) Kilka dni temu także dowiedziałam się,że mam szansę załapać się na kwiecień:-). Teoretyczny termin mam na 9.04.2014:-). U nas to była świadoma niespodzianka:-) Staraliśmy się 6 miesięcy i wczoraj ginekolog potwierdził moje domysły:-) Nadal jest mi dziwnie:-). Mam bóle w podbrzuszu i bardzo mnie bolą piersi, to było już wcześniej dla mnie zastanawiające i już po tym miałam przeczucie:-) Niedługo, bo 24 .08 mam USG. Ach kochane jestem z wami:-) Troszkę się boję, bo to moja pierwsza ciąża ale bardzo się cieszę:-)

witaj martaa88, gratuluje:) ja mam drugie usg 19 sierpnia:) i jestem juz po badaniach krwi i mocz itd. Wszystko ok. 19 zaloza mi tez karte ciazy:)

Melduje się po wizycie, Na USG widoczny pęcherzyk 6 mm z ciałkiem żółtym, ładny okrąglutki, lekarz mówi, że wszystko na dobrej drodze, za tydzień mam przyjść na kontrolne USG, co mnie zaskoczyło Bezpłatne - żeby zobaczyć zarodek i ewentualnie serduszko mówiłam mu że cykle z reguły mam 31-32 dni więc podejrzewam owulację późno:) Cieszy mnie to, że ciąża umiejscowiła się prawidłowo w macicy, karte ciaży mi już też założył, przepisał mi także luteine dopochwowo na te bóle podbrzusza, dał też nr komórki w razie gdybym nie daj Boże zaczeła plamić itp. Tak więc z wizyty jestem zadowolona :) aaaa i według USG to 5 tydzień TP wyznaczył na 08.04.2014r. Marta witaj i gratulacje Miłego wieczorku.

Gość ania_ma
hej ja też po wizycie 10 mm pęcherzyk, 5 tc, termin 06-04-2014 żeby zobaczyć serducho mam być za 2 tygodnie(wizyta i usg na 21 sierpnia), no chyba że nie daj Boże by się coś działo Karta ciąży założona:)Powiedział, że mam brać witaminki Dobra....ja uciekam:) do mamusi miłego wieczorka