Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeżeli chcecie ważyć 55kg to musicie zejść do 53 jeżeli do 60 to musicie zejść

Polecane posty

Gość gość

do 58-bo 2 kg zawsze Wam wrócą po zakończeniu diety i wpadacie w panikę, że znowu zaczynacie tyć-to jest normalne.

Gość Mania L
Mnie nigdy po odchudzaniu nie pozostaje żadne dwa kilogramy. Stosuję tę samą dietę co zawsze, systematycznie ćwiczę i biorę taki preparat wspomagający odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html i wszystko jest dobrze. Wcześniej ważyłam 59 kilo, a teraz mam już 50 i cały czas ta sama waga się utrzymuje.

Gość gość
mnie jeszcze 1 kilo brakuje do 55 i wcale nie mam zamiaru chudnac do 53

Gość Olcia Dubicka
Jeśli odchudza się w odpowiedni sposób to nie trzeba w żadnym wypadku chudnąć 2 kg mniej niż się zakłada. Tyjesz bo wracasz do starych nawyków i zaczynasz się obżerać. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.