Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ateizm to zło tego świata

Polecane posty

Gość gość
www.portalwiedzy.onet.pl/137096,,,,rodzaje_danych_swiadczacych_o_zachodzeniu_ewolucji,haslo.html

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] allium Prawda jest taka, ze jak po ziemi chodzily małpki to przlecieli kosmici uprowadzili kilkaset lub kilka tysiecy takich malpek i zmienili im DNA a pozniej zeslali ich w rozne rejony planety ziemi zeby sobie zyly i rozmnazaly sie. I tak po ilus tam latach poswtal czlowiek a te malpki ktore nie zostaly porwane dalej sa malpkami. Proste. xxxxxxxxxx i tak samo dobra teoria jak teoria pana liberała ------------------ ------ -- na swiją "teorię" przedstawiłem linki do wypowiedzi naukowców. teraz poczekam na linki od ciebie, skoro to co napisałaś jest tak samo dobre jak to co ja napisałem...

Gość gość
Atawizmy są cechami przodków świadczącymi o zwierzęcym pochodzeniu człowieka, np. dodatkowe sutki, wykształcony ogon (większa liczba kręgów ogonowych), gęste owłosienie, zbyt wystające kły, zrogowaciałe paznokcie.

Gość gość
www.studentnews.pl/s/58/1476-Najstarsze-szczatki-Homo-sapiens.htm www.wiadomosci.dziennik.pl/nauka/artykuly/420895,szczatki-ludzkie-sprzed-prawie-1-5-miliona-lat.html i to jeszcze.

Gość gość
ale jakos te efekty nie są " odtrąbione " jako 100 % pewnik :) dlaczego ? bo nie ma pewności ? bo to tylko pobożne życzenia ? tu allim ale kafeteria znowu pyta czy jestem czlowiekiem ?:D

Gość gość
shatyn ma wykształcony ogon

Gość gość
portalwiedzy.onet.pl/137213,,,,paleoantropologia_u_progu_xxi_wieku,haslo.html ---------- --- a to szczególnie polecam. sa tam dokładne opisy.....:D

Gość gość
www.tech.money.pl/najstarsze-praludzkie-szczatki-europy-zachodniej-odkryto-w-hiszpanii-0-1358463.html

Gość gość
niestety , kafetria sie buntuje - niczego już nie mogę napisać .

Gość gość
www.naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,377173,odkryto-najstarsze-szczatki-czlowieka-wspolczesnego-w-azji.html ----------- --- to też ciekawe

Gość gość
www.geekweek.pl/aktualnosci/9902/odkryto-slady-najstarszych-mieszkancow-ameryki -------------- ----- jak tam allium? czytasz i się douczasz??? :D:D:D czy już uciekłaś?

Gość gość
tu allium a co do poczytania sobie - kwestionujesz prawdziwość Biblii ale ślepo wierzysz wszystkiemu co pisza ludzie ? Ludzie pracujący często na zlecenie konkretnych ugrupowań , konsorcjów , sił politycznych , za granty finansowe konkretnych instytucji ? I ty śmiesz twierdzić ,ze twoje wywody są prawdziwe bo ieraja sie na ..... czym ?:) na linkach a YT czy NG ?:D

Atawizm jest mój ulubiony :D x linki do portali popularno naukowych nie są żadnym dowodem na prawdziwość twierdzeń. Nie mogą być też wykorzystywane w pisaniu prac od licencjatu w górę. W udowadnianiu jakiś tez należy posługiwać się pracami naukowymi bądź też publikacjami w punktowanych czasopismach.

Gość gość
www.historia.pgi.pl/rozumny.php www.pldocs.docdat.com/docs/index-35270.html?page=110 ---------- --- czytaj o naszych przodkach i porównaj z tym co pisza w biblii....:D

kafetria sie rozgrzała i traktuje moje posty jako niedozwolone :) znam ja te " odkrycia " i " badaczy " za pieniądze :) amerykańscy naukowcy udowodnia wszysko :) nawet to ,ze uwierzysz we wszystko co udowodnią amerykańscy naukowcy :D

Gość gość
I ty śmiesz twierdzić ,ze twoje wywody są prawdziwe bo ieraja sie na ..... czym ? na linkach a YT czy NG ? ----------------- ----- nie opierają się na linkach tylko na wiedzy zawartej w tekstach do których podałem linki....:D

Gość gość
a co do poczytania sobie - kwestionujesz prawdziwość Biblii ale ślepo wierzysz wszystkiemu co pisza ludzie ? -------------- ----- bo ci ludzie posiadają na to co piszą czy mówią, dowody w postaci skamielin, badań archeologicznych itp

tak jak juz pisałam - gdize kończą sie argumenty zaczynaja sie próby zwracania uwagi na pisownię , gramatykę , stylistykę i Bóg j eden wie co jescze byłe tylko nie odnosić ise do sedna zdania :) Ale jak sie nie ma nic na ten temat do powiedzenia a piszać ise chce cóż trudnego - pisać żeby pisać ?:D

Gość gość
znam ja te " odkrycia " i " badaczy " za pieniądze amerykańscy naukowcy udowodnia wszysko nawet to ,ze uwierzysz we wszystko co udowodnią amerykańscy naukowcy --------------------- ------- no to podziel się wiedzą np podając linki a poza tym podałem linki również do wypowiedzi innych niż amerykańskich naukowców...

Gość gość
tak jak juz pisałam - gdize kończą sie argumenty zaczynaja sie próby zwracania uwagi na pisownię , gramatykę , stylistykę i Bóg j eden wie co jescze byłe tylko nie odnosić ise do sedna zdania ---------------- ---------- tutaj to nie występuję a wiec czekam na linki do tego "znam ja te " odkrycia " i " badaczy " za pieniądze"

już icę pyatam - skoro te sakamieliny śa takim dowodem na teorie które głosisz - dlaczego jeszcze ich nie odtrąbiono ? dlaczego jeszcze nie pokazano ich światu w całej dowodowej chwlae ,zeby raz na zawsze zakończyć spór - skąd wziął sie człowiek ? dlaczego ?

Gość gość
A szatan siedzi i sie z was smieje jak patrzy jak tu sie klocicie o byle gowno.

Gość gość
Ale jak sie nie ma nic na ten temat do powiedzenia a piszać ise chce cóż trudnego - pisać żeby pisać ? --------------- ------ no własnie. zupełnie jak ty jesli chodzi o odpowiedzi na moje pytania i moje prośby. o wszystkim piszesz tylko nie o tym....:O

wręcz przeciwnie - drży bo nie lubi jak się przy nim mówi o Bogu :)

Gość gość
już icę pyatam - skoro te sakamieliny śa takim dowodem na teorie które głosisz - dlaczego jeszcze ich nie odtrąbiono ? dlaczego jeszcze nie pokazano ich światu w całej dowodowej chwlae ,zeby raz na zawsze zakończyć spór - skąd wziął sie człowiek ? dlaczego ? ----------------------- -------- już dawno ogłoszono i je odtrąbiono. wystarczy że przeczytasz linki które ci podałem to się dowiesz. pokazano je światru również i to nie raz. swoją drogą. nie masz pojecia o tym ale dyskutujesz zawziecie...

kiepskiej jakości musża być te dowody skoro spór nadal trwa :) Może skamieliny sie poprzecierały ?:D

Gość gość
na to skąd się wziął człowiek nie ma jeszcze pełnej odpowiedzi. ale za to jest inna. na pewno nie powstał tak jak to opisuje biblia.

Gość gość
A ja dalej nie wiem skad powstala ta materia ktora pozniej explodowala . Mowie o wielkim wybuchu oczywiscie.

Gość gość
kiepskiej jakości musża być te dowody skoro spór nadal trwa Może skamieliny sie poprzecierały ? -------------- ---- nie trwa żaden spór. naukowcy wiedza na podstawie dowodów, jak powstał człowiek, jak przebiegała jego ewolucja itp i wiedza również, że nie powstał w sposób opisywany przez biblię...

kwestionujesz Biblię bo " napisali ją ludzie " ale wierzysz ludziom z tych programów . Nie widzsz braku logiki w tym w co wierzysz ?