Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ateizm to zło tego świata

Polecane posty

proszę bardzo - gość a ja widzę , że twoja " metoda dyskusyjna " polega na zadawaniu ciągle tych samych pytań --------- -- tak? podaj takie moje posty w których zadaje te same pytania pomimo, że otrzymałem na nie odpowiedź (też zacytuj)...

Gość gość
hipotez - to myśl, przypuszczenie , to założenie , które żeby było prawdziwe potrzebuje dowodu . Masz dowód ,ze pochodzisz od małpy ? pokaż --------- ---- i też to o czym napisałaś nie jest hipoteza bo istnieją dowody w postaci skamielin. nie mam dowodu że pochodze od małpy bo człowiek od małpy nie pochodzi. zadawaanie takiego pytania swiadczy tylko o tym, że nie masz zielonego pojęcia o ewolucji...

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] allium proszę bardzo - --------- --- ale co podałeś? to tylko jeden post. a inne zawierające takie same pytania na które już otrzymałem odpowiedź? bo to miałaś podać.

Gość gość
zacytuję... ---------- --- 10.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość a ja widzę , że twoja " metoda dyskusyjna " polega na zadawaniu ciągle tych samych pytań --------- -- tak? podaj takie moje posty w których zadaje te same pytania pomimo, że otrzymałem na nie odpowiedź (też zacytuj)...

jak widzę słowo " skamieliny " pewnie nowo poznane :) bardzo ci sie spodobało :) niestety samo posługiwanie ise nim nie jest dowodem . W jaki sposób owe skamieliny dowodzą ,ze człowiek pochodzi od małpy ? na jednej jest jako małpa a na drugiej obok jest juz człowiek ?:) proszę bardzo , objaśnij :) ponadto dobrą praktyką jest podawanie źródła z ajkiego sie korzysta - ale co tam ... machnę na to ręką :) dawaj :)

Gość gość nawrócony
KOSMICI !!! taka jest prawda. Nie jakies glupie skamieliny lub małpy.

Gość gościn
człowiek nie pochodzi od małpy................ człowiek miał WSPÓLNYCH przodków z małpą. ZAPAMIĘTAJCIE to OSŁY raz na zawsze !!!

Gość gość
ale co ci kosmici?

Gość gość
człowiek nie pochodzi od małpy................ człowiek miał WSPÓLNYCH przodków z małpą. ----------- --- to jasne ale nie dla allium bo ona tego nie wie ale usiłuje o tym dyskutowac nie znając tak oczywistych podstaw. podobne pojęcie ma o biblii...:O

Gość gość nawrócony
"V" to chyba takie pozdrowienie bylo czy cos. Widzialem na filmach.

Gość gość
jak widzę słowo " skamieliny " pewnie nowo poznane bardzo ci sie spodobało niestety samo posługiwanie ise nim nie jest dowodem . W jaki sposób owe skamieliny dowodzą ,ze człowiek pochodzi od małpy ? na jednej jest jako małpa a na drugiej obok jest juz człowiek ? proszę bardzo , objaśnij ------------ --- w żaden ale to jeszcze jeden dowód że nie powinnas dyskutowac na ten temat, ponieważ nie masz o tym zielonego pojęcia.

no to jak to sie stało ,ze częśc wyewoluowała w człowieka a część nadal jest poczciwymi małpami ? i kto " zarządził " kto będize małpą a kto człowiekiem ? i co z tymi skamielinami ?:D

ty jak widzę ,eż pojęcia nie masz bo twoje argumenty kończą się na " są skamieliny :) i dalej ani kroku :)

Gość gość
Allium uwaga dyskutujesz z tym starym debilem shatynem :D

Gość gość
a stało się prosto. nasz wspólny przodek z małpami zamieszkiwał zalesione tereny. po jakimś czasie część owych terenów przekształciła się w trawiaste tereny a więc o zamieszkaniu na drzewach nie było mowy. i część naszych przoidków która się tam znalazła musiała nauczyć się chodzić na dwóch nogach, żeby widzieć cos ponad trawami. ponieważ na trawiastych terenach znajduuje sie dużo zwierząt które spożywają rośliny, zaczęli nasi przodkowie polowac na nie i jeśc je. mięso zawiera bardzoi dużo białka i mózg odżywiony dobrym jedzeniem zaczął się rozwijać tym bardziej, że do polowań człowiek potrzebował narzedzi. czyli z jednej strony dobry pokarm z drugiej strony potzreby życia codziennego uczyniły z naszego przodka człowieka. to w ogromnym skrócie ale jak pomyslisz może pojmiesz...

niemożliwe bo shatyn , poprzez swój wiek nawet musiałby być mądrzejszy :)

Gość gość nawrócony
Prawda jest taka, ze jak po ziemi chodzily małpki to przlecieli kosmici uprowadzili kilkaset lub kilka tysiecy takich malpek i zmienili im DNA a pozniej zeslali ich w rozne rejony planety ziemi zeby sobie zyly i rozmnazaly sie. I tak po ilus tam latach poswtal czlowiek a te malpki ktore nie zostaly porwane dalej sa malpkami. Proste.

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] allium no to jak to sie stało ,ze częśc wyewoluowała w człowieka a część nadal jest poczciwymi małpami ? i kto " zarządził " kto będize małpą a kto człowiekiem ? i co z tymi skamielinami ? ------------------------------------------------------------ ------------------------------------- nie każdy " allium" to oryginał. Masz wątpliwość? patrz na licznik postów 10.08.13 [zgłoś do usunięcia] allium ty jak widzę ,eż pojęcia nie masz bo twoje argumenty kończą się na " są skamieliny i dalej ani kroku ================ ================ i jak widzisz na twoją prośbe odpowiedziałem dokładnie w przeciwieństwie do realizacji moich próśb.

a gdzie dowód ? pomyśl - moze znajdziesz :) ale nie.... bo twoja teoria to tylko pobożne życzenia - jeśli tak to mogę określić :D

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] allium niemożliwe bo shatyn , poprzez swój wiek nawet musiałby być mądrzejszy -------------- ---- no i zaczęło się na powaznie katolskie obrażanie innych....:O naprawde tylko na to was stać????:O

Prawda jest taka, ze jak po ziemi chodzily małpki to przlecieli kosmici uprowadzili kilkaset lub kilka tysiecy takich malpek i zmienili im DNA a pozniej zeslali ich w rozne rejony planety ziemi zeby sobie zyly i rozmnazaly sie. I tak po ilus tam latach poswtal czlowiek a te malpki ktore nie zostaly porwane dalej sa malpkami. Proste. xxxxxxxxxx i tak samo dobra teoria jak teoria pana liberała :D

Gość gość
a gdzie dowód ? pomyśl - moze znajdziesz ale nie.... bo twoja teoria to tylko pobożne życzenia - jeśli tak to mogę określić ----------- --- w jaki sposób mam ci to udowodnić? skamielin nie posiadam w domu. wystarczy, ze poczytasz trochę na ten temat... i już będziesz wiedziała.

Gość gość
a nie mówiłem że to shatyn :D

nie jestem katoliczką :) a co ? jesteś shatyn ,że sie poczułeś urażony ?:D

w jaki sposób mam ci to udowodnić? skamielin nie posiadam w domu. wystarczy, ze poczytasz trochę na ten temat... i już będziesz wiedziała. xxxxxxxxx nie posaidasz w domu - a jakbyś posiadał to rozumiem że byłby to 100 % dowody na potwierdzenie twojej teorii ?

Gość gość
shatyn miał wspólnych przodków z małpą. To wiele wyjaśnia :D

Gość gość
nie posaidasz w domu - a jakbyś posiadał to rozumiem że byłby to 100 % dowody na potwierdzenie twojej teorii ? ---------- --- to nie moja teoria. to efekt pracy naukowców

Gość gość nawrócony
Wlasciwie kazda teoria przedstawiona przez nas lub przez naukowcow moze byc dobra.

Gość gość
a to ja polecam www.national-geographic.pl/drukuj-artykul/troche-malpa-troche-czlowiek/