Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lekko

niewiem czy gadam z duchem czy zwariowalam

Polecane posty

Gość gość
kurva nie straszcie:o

Gość gość
Ja w nocy budząc się nagle ze snu słyszałam raz szept, byłam przerażona, ale potem tłumaczyłam sobie, że to pewnie jeszcze był sen,bo nie wybudziłam się.Mieliście tak kiedyś ?

Gość gość
nie udzielaj się skoro nie słyszysz, znajdź sobie inny temat a nie stawiaj diagnoz lekarskich jak nie jesteś lekarzem

Gość DriadaLesna
A mi się wydaje że to "zwolnij" to męski głos, cichy i zmęczony. Może masz zwolnić nieco w życiu a nie zwolnić z zadawaniem pytań?

Gość gość
ja kilka lat bywalam w mieszkaniu gdzie mieszkal ,a pozniej przebywal samobojca byla tam wszedzie jego energia myslicie ze moge przejac jego smutek,bo mi dokucza coraz bardziej

Gość gość
nastroj mam taki jak wymienil przedmowca konczac epitetem

Gość gość
do slyszeliscie dziekuje za podanie strony trudno sie od niej oderwac.Podobne do Medium z Long Island

Gość gość
Kategorycznie nie powinniśmy rozmawiać z duchami, które nie odeszły na drugą stronę kurtyny śmierci, ponieważ usłyszą nas na pewno, a rozmowy takie są równoznaczne z wywoływaniem duchów, a to jest niebezpieczne nawet jeżeli duchem jest ktoś z naszej najbliższej rodziny. Człowiek w momencie śmierci zachowuje swoją osobowość, ale u osób które nie przeszły do Boga bardzo nasilają się emocje. Świat w którym duchy postanowiły pozostać jest miejscem, które zbudowane jest między innymi z ludzkich emocji, namiętności, żądz. Należy więc sobie uświadomić, że nasza np. kochana babcia nie jest do końca tą babcią, którą znaliśmy za jej życia i że będąc przez nią opętanym zawsze doświadczymy cierpienia, czy to psychicznego, czy fizycznego. Prawie zawsze aby pomóc duchom, które nie przeszły do "Nieba" potrzebny jest egzorcysta. także powodzenia w dalszym eksperymentowaniu :) 🖐️ Jak będziesz chciała się jebnąć na linę tudzież z*****ć kogoś, daj znać :D

Gość gość
jesteś specjalista od duchów? nie strasz więc autorki

Gość gość
nowotwory złośliwe wywoływane przez duchy :)))) bez komentarza do zapodanego linka

Gość gość
ja mysle ze najlepiej duchy odprowadzaja ksieza.a czy za to im sie placi tego nie wiem.

Gość gość
czekam na następne nagrania :classic_cool:

Gość gość
także czekam :)

Gość gość
autorko co nowego u ciebie?

Gość gość
autorko slyszysz to ,co chcesz uslyszec, ale jak dla mnie to zwykla sciema i ten link :D zwykle naciaganie ludzi ,kuzwa egzorcyzmy- oczyszczanie nawet na sraczke ,litosci. Ale rozumiem ze ludzie bedacy pod bramka chwytaja sie wszystkiego i byc moze dziala to na zasadzie placebo...

Nie wytrzymałam i znowu nagrywałam. W pierwszym nagraniu zapytałam,czy jest tu jakaś dusza i usłyszałam w 7 sekundzie:JA JESTEM TU''. Kolejne pytanie mnie załamało.Mam nadzieję,że źle to zrozumiałam.Zapytałam:czego ode mnie chcesz? Odpowiedź jaką zrozumiałam to:ZRANIENIA''.Słyszę to w 5 sekundzie.Mam nadzieję,że się mylę. Nagranie1:http://w100.wrzuta.pl/audio/7ar8EdJwezL/ja_jestem...tu.. Nagranie2: http://w100.wrzuta.pl/audio/9rqVQUB0EM1/2

Gość gość
w pierwszym nagraniu nic nie słyszę na słuchawkach ale w drugim masz rację pada odpowiedź "zranienia" dokładnie w 5 i 6 sekundzie się słyszy ten szept męski

Gość gość
zapytaj kim jesteś podaj swoje imię i będziesz wiedzieć z kim masz do czynienia

Gość gość
zra nie nia tak to wymawia w ciągu dwóch sekund 5 i 6

Gość gość
chyba lepiej wiedzieć kto to a potem po pomoc do księdza

Gość gość
naprawdę wyraźne to słowo na max słuchawkach i max głośnikach nagrania

Gość gość
może jej nie słyszysz? albo za krótkie nagranie?

Gość gość
możesz zadzwonić do księdza egzorcysty zapytać o radę jak chcesz uzyskać spokój, namiary na bank dostaniesz w kościele u proboszcza do którego to kościoła chodzisz.

Boję się,że taki ksiądz,egzorcysta,nie potraktuje mnie poważnie.Sama zaczęłam nagrywać.Nie dzieją się u mnie niestworzone rzeczy,nie spadają obrazy ze ścian,nie trzaskają drzwi itp.Co mu powiem?Że zaczęłam nagrywać i słyszę ducha?Sama niewiem....

I czemu usłyszałam ,,ZRANIENIA''. Przecież jeżeli naprawdę mam ,,coś'' w domu,to coś mnie nie straszy.Gdyby nie moja dociekliwość,nie wiedziałabym o tym.