Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lekko

niewiem czy gadam z duchem czy zwariowalam

Polecane posty

Gość gość
może więc modlitwa mu pomogła, a on po prostu chce by o nim cały czas pamiętać.

Czytałam i słyszałam wiele razy,że jak w domu jest duch i się go poprosi,żeby potwierdził swoja obecność,stukając 3 razy,to to zrobi.Ja kilka razy wcześniej próbowałam(kiedy nagrywałam te głosy) i nic takiego się nie wydarzyło.

Gość gość
nie bój się jak sama mówiłaś tata cię kochał :) czemu wpadł w ten nałóg?

Gość gość
ja w to nie wierzę że by stukał 3 razy, brzmi jak z filmów paranormal activity ta rewelacja :)

Gość gość
zazwyczaj koledzy wciągają w alkohol. Może i ksiądz tak mówił ale dla mnie to abstrakcja, że duch stukałby 3 razy, równie dobrze można by duchowi powiedzieć otwórz okno :)

Gość gość
nadal się boisz czy już lepiej się czujesz?

Przypomniała mi się taka sytuacja sprzed kilku miesięcy.Siedziałam na kanapie z moją,wtedy 3,5 roczną córką.Ona popatrzyła na sufit,uśmiechnęła się,pomachała i powiedziała,,dziękuję'' i się uśmiechnęła,Zapytałam ją,komu dziękuje,a ona popatrzyła w róg sufitu i mówi,,bo tutaj świeci takie światełko''. Nic tam nie było,był dzień,nie paliła się żadna lampka.Niewiem....

Gość gość
małe dzieci widzą duchy wierzę w to, a później w miarę jak rosną utwierdza się je w przekonaniu że duchów nie ma i tracą tą zdolność. Może dziadka widziała i to jemu dziękowała :) na pewno Twój ojciec był ją poznać :)

Gość gość
Przesluchalam wszystkie nagrania. Słyszałam coś tylko na drugim "jjessst" i na ostatnim ale sama nie zrozumiałabym co. Przerażające :/

Gość gość
Podziwiam cie w takim razie autorko. Ale na Twoim miejscu odpuscilabym sobie

Gość gość
to się cieszę :) czujesz spokój w sercu wiedząc że ojciec jest przy Tobie i się wami opiekuje?

Gość gość
Przesłuchałam narazie tylko dwa pierwsze nagrania ( resztę poslucham jak nabiore odwagę ;) ), w pierwszym nagraniu, słyszę coś tylko w 23 sekundzie, trudno zrozumieć, ale coś jak " jestem", w drugim tez słyszę ale tak mnie to przerazilo, ze nawet nie jestem w stanie potwierdzić wersji innych tu piszących. W każdym razie z tego drugiego nagrania, ten głos jest straszny, taki demoniczny, więc dobrze się zastanów czy to duch i czy warto dale wydawać się w relacje z nim .....

Gość gość
to nie demony nie pisz głupot i nie strasz autorki, jesteś specjalistą od demonów że wiesz na 100% że to demon?

Gość gość
na pewno jej ojciec jest przy niej i się nią opiekuje zza tamtej strony

Gość gość
weźcie przestańcie.. Nie doradzajcie autorce żeby rozmawiała ze swoim ojcem itd. Skoro on nadal tu jest tzn ze jeszcze nie jest w niebie, lub byl, ale ktos zaklocil spokoj jego duszy. Nie raz sie mowi, ze w wiekszej wiekszosci na ziemie schodza zle duchy, a nie dusze zmarlych bliskich. I ja uważam, że w przypadku autorki jest to wersja nr. 2. Może coś jej grozi..

Mam nagranie,na którym słyszę coś wyraźnie.Nie będę mówić,co słyszę,ani w której sekundzie,żebyście się nie sugerowali.Powiem szczerze,że wolałabym,żeby to był duch,niż żeby się okazało,że mam coś z głową. Przepraszam,że was straszę,ale to,że wy słyszycie coś,cieszy mnie,że nie jestem z tym sama. http://w132.wrzuta.pl/audio/18DQAkG9OPs/123

tak, slychac wyraznie szepty, rozmowe. Coś faktycznie mówi i zapewne to jest Twój Tata.. słyszałam że duchy cały czas są z nami i caly czas za nami chodzą. Mówią do nas ale my ich nie słyszymy.

Gość gość
słychać szepty ale nie wiem co się mówi ie umiem zrozumieć bo za ciche. Autorko nie wierz w żadnego demona. To na pewno Twój ojciec jest przy Tobie. Oglądałam wiele odcinków programów dokumentalnych na Discovery o duchach i wiem, że po śmierci może pozostać energia (duch) jak zwał tak zwał naszego bliskiego w naszym domu gdy potrzebuje np naszej modlitwy do uzyskania spokoju.

Gość gość
gość z 12:34 autorka nie wywoływała duchów więc nie mogła sprowadzić nic demonicznego więc nie gadaj pierdół

Gość gość
słyszę od 5 sek dopiero szept nie wiem co mówi. Nagrywasz mając na maksa ustawioną głośność? tak by było chyba najlepiej potem łatwiej coś wychwycić zrozumieć.

Mamy czujnik światła na ruch na klatce schodowej w prywatnym domu. Nikogo w nim nie było jak podjechaliśmy pod dom. Mąż poszedł otwierać mieszkanie, a sekundę po zapaliło się światło na klatce i coś mi bardzo bardzo szybko mignęło jakby biegło w górę. Mąż dopiero po minucie pootwierał kluczami, a było to jakieś 2 miesiące po śmierci teścia. Doświadczyłam równie podobnych sytuacji jeszcze po dwóch innych ważnych dla mnie odejściach ukochanych osób.

Gość gość
ja natomist dowiedzialam sie ze pod duchy naszej rodziny.przyjaciol moga podszywac sie inne byty demony,czytalam wiele historii na ten temat.Zatem nien nalezy nawiazywac pod zadnym pozorem kontaku z tymi istotami..jak sie takie cos przyklei trudno sie od tego uwolnic.............Pisal tutaj ktos ze nie ma dobrych duchow zmarlych,a moga podszyc sie pod nie demony.... Male dzieci do szostego roku zycia maja zdolnosc widzenia tego typu zjawisk.opisuja wyglad .babci/dziadka osob zmarlych przed ich urodzeniem ..mysle ze w.tym wypadku widza naprawde swoich najblizszych

Gość gość
ja natomist dowiedzialam sie ze pod duchy naszej rodziny.przyjaciol moga podszywac sie inne byty demony,czytalam wiele historii na ten temat.Zatem nien nalezy nawiazywac pod zadnym pozorem kontaku z tymi istotami..jak sie takie cos przyklei trudno sie od tego uwolnic.............Pisal tutaj ktos ze nie ma dobrych duchow zmarlych,a moga podszyc sie pod nie demony.... Male dzieci do szostego roku zycia maja zdolnosc widzenia tego typu zjawisk.opisuja wyglad .babci/dziadka osob zmarlych przed ich urodzeniem ..mysle ze w.tym wypadku widza naprawde swoich najblizszych

Gość gość

Gość gość
ja tez wierze ze poza tym swiatem w ktorynm zyjemy,istnieje drugi do ktorego i z ktorym maja dostep nieliczni

Gość gość
a co Ty słyszałaś autorko w tym ostatnim nagraniu poza szeptem?

Gość gość
i od której sekundy, pytam by porównać z tym co ci pisałam co ja słyszałam

Gość gość
ja słyszę coś, a Wy nie? :O