Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lekko

niewiem czy gadam z duchem czy zwariowalam

Polecane posty

Gość gość
w którym nagraniu słyszysz w tym ost? bo ja też szepty

Gość gość
w pierwszym słyszę coś, ale nie wiem co dokładnie, w drugim słyszę wyraźne : "jeeeeest" natomiast w ostatnim szepty, jakby takie...hm...gardłowe.

Gość gość
ja p*****le ale mam schizy teraz, dzięki! Bym się posrała w gacie na miejscu autorki.

Gość gość
zdarzyło wam się kiedyś tak samym eksperymentowac z magnetofonem?

Gość DriadaLesna
ja czytałam książkę na temat wywoływania duchów, z której wynika że takie wywoływanie to bzdura. Nikt nie przyjdzie na "zawołanie" nie będzie stukał stolikiem, a wszystkie osoby "medium" to krętacze. Ale! Najbardziej prawdopodobne wydawało się właśnie nagrywanie magnetofonem o ustalonej częstotliwości... czytałam że autentycznie ludzie którzy zaczęli się w to bawić słyszeli głosy, szepty, a niekiedy spokojna muzykę klasyczną... oczywiście taśmy badali naukowcy, którzy potem potwierdzali autentyczność tych taśm. A zaczęło się od pana który nagrywał na łące śpiew ptaków. Przez przypadek zaczął nagrywać na innej częstotliwości. Gdy wrócił do domu był na siebie w****iony, ale ze zdumieniem zaczął wyłapywać pomiędzy szmery taśmy głosy i szepty. I nałożył sluchawki i od nowa wertował, po sekundzie. Oczywiście ludzie zaczeli go naśladować, ale nie wszyscy mieli szczęście to i owo wyłapać. Ja myślę że duchy żyją wśród nas, w jakby o nazwać ... w innym wymiarze? Ja takiego sprzętu nie posiadam. Ale może ktoś z Was w wolnej chwili się pobawi? U mnie w domu zmarła kobieta zanim myśmy się wprowadzili. Już tam nie mieszkam, ale często widziałam w rogu przedpokoju cień na kształt kobiety. I nie tylko ja. Co ciekawe jeszcze przedtem mieszkała tu moja siostra cioteczna z babcią. Powiedziała swoim koleżankom historię o zmarłej kobiecie. Koleżanki dla żartu zawsze mówiły dzień dobry jak przychodziły do siostry, nawet jak nikogo nie było w domu. Po miesiącu takich zachowań, siostrze (wtedy miała 14 lat) przyśnił się odkurzacz, który sam wyjechał na dywan i powiedział: "powiedz swoim koleżankom, żeby nie mówiły dzień dobry". Siostra wystraszyła się nie na żarty wtedy. Że już nie wspomnę o drzwiach które same się uchylały (od łazienki) Nie zapomnę sytuacji Kiedy byłyśmy z mamą same w domu. Zima ok 23 godziny, światła pogaszone oprócz niewielkiej lampeczki w rogu pokoju i grający telewizor. Chwilę wcześniej wyszłam z łazienki i zaknełam normalnie drzwi. Nawet moja mama to widziała, bo jeszcze mówiła bym jej podała herbatę z kuchni. Ok, wracam do pokoju i siedzimy sobie z mamą popijając herbatę. Kanapa wówczas była ustawiona tak, że mieliśmy cały widok na przedpokój (jak się spojrzało w bok) i drzwi łazienki które były naprzeciwko. Nie minęło wedy chyba nawet 5 minut, słyszymy jak ktoś ciągnie za klamkę. Więc momentalnie popatrzyłyśmy z mamą w tym kierunku i ujrzeliśmy jak drzwi się same otwierają na oścież. I klamka które była przyciśnięta w dół, "puszczona" wydała drzwięk. Ja siedziałam sparaliżowana, a mama zerwała się i zaczeła rozpalać światła. Wtedy czekałyśmy aż do 2 godziny na ojca aż wróci z pracy. No i chodzenie w nocy po domu, takie delikatne szuranie kapciami dało się słyszeć... zamiatanie przedpokoju też. I bardzo rzadko, ale jednak - puszczanie wody z kranu w kuchni. Oczywiście jak doszliśmy do kuchni to żadna woda nie leciała.

Polecam ksiazke opetani przez duchy wandy prątnickiej -kobiety która jest medium i bardzo dobrze wszystko tam opisuje ! pozatym nie wszystkie duchy to demony ! jest wiele zagubionych dusz blakajacych sie po tym swiecie ,ale nie oznacza to ze wszystkie sa zle !

Gość ruski zlom
Jezus mowil ze nie nalezy bac sie umarlych, lecz zywych

Gość gość
niesamowite historie :)

Gość gość
przyznam sie ze kiedys interesowalam sie postacia pani o ktorej piszesz do czasu az obejrzalam reportaz emitowany przez telewizje TVN o niej i pd tej pory podchodze do jej osoby sceptycznie,chociaz interesuje mnie tematyka duchow,tego co nie da sie zbabac 'SZKIELKIEM I OKIEM'

Gość dzikoska
Cześć Ja również wierzę w duchy miałam kilkakrotnie z nimi do czynienia ... zazwyczaj to nie było nic takiego . Wszystko zaczęło się od bodajże 2 klasy gimnazjum nie wiem czy coś było czy to ja miałam urojenia ale czułam zdecydowanie obecność kogoś nie tylko w domu ale i na zewnątrz cieżki okres .. Sąsiadka powiedziała mi abym zaczęła się modlić zaczęłam i wszystko jakby minęło do czasu kiedy miałam 17 lat . Pokłóciłam się z ówczesnym facetem poszłam do baru tam wypiłam piwko potem znajomi mnie odprowadzili do domu po drodze kupiłam jeszcze jedno piwo sama nie wiem czemu bo nie miałam ochoty jako takiej w każdym razie po przyjściu do domu pierwsze co to włączyłam komputer stał on obok drzwi do przedpokoju . Drzwi były harmonijkowe takie przesuwane .. Nie pamiętam od której zaczęłam znowu czuć obecność kogoś w domu.. zaczęło się od poruszania drzwiami wytłumaczyłam sobie ,ze to wiatr choć wiedziałam już ,ze to nie prawda ale po prostu moja głowa nie chciała wierzyć w obecność kogoś spoza ziemi następnie słyszałam wyraźne chodzenie po przedpokoju chodzenie mogę nazwać to szmeraniem jakby ktoś nie podnosił nóg do góry tylko tak szurał podchodził do tych drzwi i odchodził z powrotem słyszałam pukanie w kuchni byłam już tak zesrana,ze nawet sobie nie wyobrażacie . Siedze dalej na tym kompe sparaliżowana ,że ruszyć się nie mogłam .. miałam myśli,ze zaraz przez okno wyskoczę bo nie wejdę do przedpokoju (żeby uciec) , bo wiem,że coś zobaczę w końcu coś mi kazało spojrzeć na obraz spojrzałam i pomyślałam czy nawet powiedziałam na głos '' jeżeli spadniesz to wiem,ze nie jestem sama '' zdążyłam pomyśleć a obraz spadł wtedy koniec już w ogole ruszać się nie mogłam płakać mi się chciało i tylko czekałam aż się widno zrobi .. poszlam spać po 5 rano bo to na szczęście wakacje były i szybciej robiło się jasno wszystko opisywałam swojemu facetowi na gadu gadu

Gość dzikoska
do tego czasu a mam już 21 lat ciągle były jakieś odgłosy słychać parę miesięcy temu gdy siedziałam z chłopakiem w domu w kuchni spadła sama solniczka z blatu . Czyli przesunęła się po całej długości i huknęła nie potłukła się szybko tam poszliśmy i nagle wyleciała żarówka ... raz już tak sie zdarzyło jak mój dziadek umarł wtedy moja mama szybko zadzwoniła do brata opowiada mu co się u niej dzieje i w tym samym czasie u niego huknęła żarówka

Gość gość
a czego kogo? nie słyszałam tego był szept i nic nie zrozumiałam

Gość gość
jak to usłyszałaś? nagrywasz na max podgłośnieniu?

Gość gość
ja tylko szept którego nie umiem zidentyfikowac

Gość DriadaLesna
A to właśnie ciekawe z tym szuraniem, bo jak już pisałam, sama słyszałam szuranie, a nie chodzenie czyli normalne kroki.

Gość gość
nie umiem usłyszeć nic z tego szeptu co bym zrozumiała, zaczyna się od 5 sekundy? wtedy słysze szept

Gość DriadaLesna
wystraszona, jeżeli się nie boisz to nagrywaj dalej, chętnie posłucham.

Gość gość
na słuchawkach nie rozpoznaję nic z tego szeptu może na głośnikach samych zapodam :)

Gość gość
jak myślisz co lub kogo masz szukać tego kto mówi? ok sprawdziłam na głośnikach widać mam kiepskie słuchawki i w 6 sekundzie mówi szept szukaj

Gość gość
ja słyszę w 6 sekundzie nie w 4

Gość DriadaLesna
ja niestety nie słyszę "szukaj" bo mam laptopa o z*****ych głośnikach, a słuchawek nie posiadam :(

Gość gość
w 3 sekundzie szept zwolnij

Gość gość
w 3 sekundzie szept zwolnij

Gość gość
głos kobiecy tego szeptu nie męski a kobiecy wyraznie i w 3 sekundzie "zwolnij"

Gość gość
zmarli mogą jedynie kontaktować jedynie przez sen a reszta to demony fula horak opisała wszystko w książce święta pani sa w niebie albo odbywają kary w piekle lub w czyscu