Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolonijka

Chce sprawdzic swojego chlopaka

Polecane posty

Gość Kolonijka

Mam chłopaka, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, wiem, że On mnie kocha. Mówi, że jestem dla Niego tą jedyną i na żadną inna "nie poleci". Z mojej czystej ciekawości , "zamiłowania do teatru" i naturalnie - z mojej chęci udowodnienia, że kłamie - chciałabym go sprawdzić :) Mam na myśli sprawdzić, czy jeśli napisze do Niego, będzie go podrywać jakaś sliczna dziewczyna, jak będzie na to reagowal, co odpisywal itd... :) Pewnie zadacie sobi8e pytanie w jaki sposób chcialabyjm to zrobić? Otóż sama za nikogo nie chcę się podkładać. Jeśli tak zrobie to kiedy np. będziemy cos r5obic wspólnie to nie będę mogla do niego pisać czy cos jako ktoś inny ponieważ od razu się zorientuje ze wychodzę na chwile i pisze cos. Z tego wiec względu potrzebowałabym kogos do pomocy ;D Jakąś chętną śliczność która by mi pomogla ;D Jest ktoś chętny?

To nie jest tylko 'czysta ciekawość' ale chęć doładowania swojego ego, że jeśli nie kłamie, to kocha na zabój.:D Nikt przy zdrowych zmysłach nie wymyśla tego typu zabaw bo one najczęściej niszczą takie zapyziałe, jak Twoje ego i przekonują, że facet jest z natury zainteresowany 'nowościami' dopóki nie przekona się, że one nie zawsze są tego warte. :D 🖐️

Gość gość
Szkoda, że nie jestem kobietą, pomógłbym ci. Dlatego, że lubię udowadniać ludziom, że p******ą głupoty:)

Gość gość
Prędzej czy pózniej życie to zweryfikuje.