Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych ktorzy w najblizszym czasie zamierzaja popelnic samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

jak chcecie to zrobic i dlaczego? czy boicie sie smierci? czy jestescie juz na takim etapie ze wam to obojetne? inne osoby prosze sie nie wpisywac!

Gość gość
to jest bardzo dobry pomysł. prawdopodobnie to jedyna mądra rzecz , którą chcecie w swym marnym życiu zrobić. nie ważne jak ważne by skutecznie!

Gość śmiercsmierc
sama w domu, włosy od fryzjera, nowa sukienka, szpilki, nagrane ulubione piosenki, muzyka głośno gra, piję alkohol ulubiony, jakieś tabletki i na wszelki wypadek podcinam żyły i kładę się na łóżku, zostawiam kartkę pożegnalną z moim ulubionym cytatem: "Od­chodzić idąc, iść od­chodząc i nie czuć na­wet wspom­nienia. Zo­bojętnienie błogie! Bez wspom­nienia! Kiedy umiera w to­bie wszys­tko, a nikt jeszcze nie zdążył urodzić cię na no­wo. O, war­to żyć dla śmier­ci, by wie­dzieć, że w nas umarło, że już nie ma, pus­to i czczo, cicho i czys­to". x x często o tym myślę i wyobrażam sobie ten koniec, ale to jeszcze nie teraz.

Gość gość
ja planuje sie roz****c gdzies samochodem. wiele razy jadac mam takie mysli "a, moze skrece delikatnie w lewo i wp*****le sie prosto pdo tego tira", ale po pierwsze - boje sie, ze moglabym przezyc, a po drugie - wole to lepiej zaplanowac

Gość śmiercsmierc
najgorsza chyba ta obawa, że się nie uda i np. odratują cię i skończysz z rozwalonymi narządami do wymiany, albo jako warzywo;/

Gość mateo89d
biedota niedaczna powinna czym prędzej tak zrobić. przynajmniej zaoszczędzą wojska na kosztach broni użytej do wybijania biedoty