Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzień dobry na kawe zapraszam

Polecane posty

Pendzior seks o gumie. Kto to jeszcze praktykuje...? ---------- gimnazjalisci :D:D:D:D

Gość nathalia
takie objawy są także przy mięśniakach dlatego pytam może ktoś przeszedł coś podobnego

Gość Dohtór Żiwago
pendzior, przecież ty nie roochasz, więc po co w ogóle rozdziawiasz ryj?

Nathalia, jeśli nie robisz prowokacji, to jesteś bardzo naiwna sądząc że tu ci ktoś doradzi. Oświecę cię: od takich spraw jest inny dział tego forum, nazywa się "Antykoncepcja, płodność / Ginekolog" http://f.kafeteria.pl/index.php/temat.php?id_f=9 Zadaj tam pytanie, a może odpisze ci ktoś kompetentny. Tu można jedynie popisać o kupie. :classic_cool:

dojrzały banan - no i racja, bez odpada, kto to wie czym cię pryskano i kto po drodze miał w rękach, jak wkładać banana to tylko w gumce :P

Pendzior jak nie uzywasz gumek to jak dbasz o zabezpieczenie?:P kobieta sie faszeruje tabletami?

Gość gość
pendzior stosuje najskuteczniejszą metodę - odpala zioło i mu po prostu nie staje. dlatego żona wywaliła go wreszcie z domu.

staje na zawołanie. Tak, faszeruje się pigułkami. To żona się wyprowadziła.

Pendzior znam odpowiedzialnych facetów, którzy uznają że nie pozwolą zonie tak wyniszczac organizmu ;) i sami dbają o zabezpieczenie: guma lub sterylizacja:classic_cool:

Gość gość
no proszę, kobieta wreszcie poszła po rozum do głowy i rzuciła tego ćpuna w chooj :D i tak męczyła się z tobą życiowy przegrańcu o wiele za długo

A wydawało się, że będzie miło :P Kawa, ciastko, a tu znów rozwodzenie się nad życiem rodzinnym Pędziora :D Przecież jest już o tym temat. Latte i muffinke poprosze :)

nie napisałem, że to moja Żona się faszeruje ;) ona za to lubi wypić i to będąc z córką

ja tam opycham się serniczkiem na zimno prosto z lodówki po wczorajszych imieninach kumpla z roboty i popijam czarną jak smoła kawa po turecku i żaden temat nie jest w stanie zepsuć tej chwili przyjemności :) :P

Pędzior - a co ma do wszystkiego o czym tu piszemy to, że Twoja lubi wypić i to przy dziecku ? ...może to historia na inny temat skoro czujesz nieodpartą potrzebę pisania o nałogach swojej połowicy....

oj przydałby się masaż , choćby karku i barków, zasnąłem wczoraj przy TV na kanapie i tam się dzisiaj rano obudziłem więc deko połamany jestem a jeszcze monitor mam nie ergonomicznie ustawiony :)

Eee wystarczą miłe łapki :P Gorąca kawa mogłoby być średnio :P Za to już fusami o temperaturze pokojowej można zrobić fajny peeling ;) Serniczek też bym zjadła :D I tak, zdecydowanie kark i barki.

piling to już przesada :) ...jeśli o mnie chodzi :) a co do masażu no to w pracy jestem, więc poza karkiem i barkami inne partie odpadają :P

Nie tylko Ty jesteś w pracy :P Hmmm ale w sumie gdyby tak pod biurkiem ktoś mi stopy wymasował też bym się nie obraziła :D

ja tam z butów wyskoczyłem - biurko od frontu zabudowane to nie widać poza tym nie miewam interesantów więc problemu nie ma :) ...wentylator mieli stojące powietrze ale zbytnio to nie pomaga a klimy nie ma :(

mel? Kim jest mel? :D Ja chyba jestem nie w tym temacie :) A moje stopy tez jak pod biurkiem to nie są obute ;)