Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pilotlot

2M 1K PANIE I PANOWIE zbieram opinię pomożcie

Polecane posty

Gość gość
Seks we troje musi być rozważony.Zostaje nie smak po nim u faceta, którego w pamieci zostaje naruszenie pochwy przez obcego faceta członkiem oczywiście za jego zgodą.Do tego jest wielka podnieta gdy dochodzi do wejścia w pochwę obcego członka czesto większego niż męża.Gdy jęczy żonka z roskoszy masz miękko.

Gość go go doll
Autorze czytasz to jeszcze bo mam pytanie?

Gość pelnawatpliwosci
wedlug mnie to obrzydliwe..

Gość gość
mój chłopak stwierdził, że trójkącik 2m 1k odpada, bo nie pociągają go mężczyźni. A z tego co czytam, to w takiej zabawie w zasadzie nie ma miejsca na męskie pieszczoty. Jak to jest?

Gość gość
PRLfan 2013.08.09 Jesteś tak głupi, czy udajesz ?. A gdzie wartości ?, rodzina ?, szacunek ?, godność ?, honor ? To ma być matka twoich dzieci ? Jeśli tak to idź się utop w piiizzzdu, żebyś przypadkiem nie spłodził podobnych tobie. Ale....ty i tak pewnie wolisz d*psko faceta, prawda ? " słyszałeś o projekcji? może to ty jesteś pedałem, szmato do podłogi?

Gość gość
Jeden lubi tak inny inaczej. Jeśli nie narzuca swoich upodobań innym to wszystko w porządku.

Gość fan cuckold
witajcie, do autora mam parę słów jeśli wiesz co kłębi się w głowie Twojej żony to pół sukcesu i tu Ty musisz zacząć działać znasz jej granice więc rób tak żeby przesuwać tą granicę w jej głowie i w czynach pozwalaj sobie i jej na więcej i w każdym momencie niech ona wie że jej ufasz i wszystko co robicie jest dobre i normalne. Twoja żona może mieć mnóstwo takich jak i ostrzeiszych fantazji ale nie realizuje tego bo np. Tak nie wypada lub tak ją nauczono albo co gorsze, ale często to słyszę, ksiądz tak powiedział że to złe. Ty jesteś jej facetem i Ty mozesz kształtować jej swiat bo Tobie ufa. A co do samego faceta to wasz wybór i to, moim zdaniem, powinien jego wybrać facet. A motywacja kobiet do tego aby to zrobiły jest rożna. Ostatnio najczęściej słyszę że kobietę trzeba zauroczyć wzbudzić w niej emocje na tyle że będzie o tym myśleć i będzie to inicjować. Jeśli jesteś pewien jej uczucia to wtedy wasz związek tylko na tym zyska. Wiem z własnego doświadczenia. Sam teraz szukam chętnej pary którą mogę wynieść na wyższy poziom zadowolenia. Jeśli ktoś jest chętny to jestem z Siedlec (mazowieckie) pozdrawiam i chętnie pomogę przekonać żonę

Gość gość
Powinno się przygotowac swego faceta i oswoić z obecnoscią intymej sytuacji gdzie facet penetruje pochwę.Dlatego powinien widzieć jak obcy facet ginekolog penetruja pochwę mój jest zawsze przy każdym badaniu i widzi.Nie było problemu gdy obcy wchodzil we mnie ogromnym k*****m ,a ja mocno jeczałam z rozkoszy maż mnie mocno tulił do sieboe bardzo podniecony.Bylo wspanialle.Traz mamy mieć wmianą partnerów i on ogląda mnie z kochanka jak mnie rżnie kochanek i odwrotnie.

Gość gość
Dodam tutaj też swój w pis bo jest podobnny temat.Ja nie mam się czym chwalić miałam męża i obcego ale z dość dużym k*****m.Ja zaproponowałam mężowi co byś powiedział na seks z jeszcze jednym facetem.Mąż odparł ,że tak ,ale ma być dość dużych rozmiarów.Wiec ja z meżem zakcecptowaliśmy z wielu facetów tego jednego.Był żonaty taki właśnie wchodził w grę by nie miał jeszcze trójkąta mniejsze ryzyko,że jest zakażony pomimo,że w gumie miał mnie dymać.Gdy przyszedł to my byliśmy już byliśmy przygotowani.Mąz wsamym szlafroku ja w cienkiej i krótkiej seksownej bieliznie.bez majtek.Rozebrał sie od razu do naga i troszke się wystraszyłam bo był bardzo duży członek.Ale mąż miał w razie czego przerwac gdybym nie dawała rady i nie chciała.Stanął rozebrany dość stanowczi zdjął ze mnie bieliznę i wsadził dwa palce dość głęboko w c*pkę a ustami zaczał całować namiętnie piersi i mocno ssać.Byłam od razu mokra i mężowi stanął od razu.Położył mnie po chwili na wznak i rozszeżył nogi wpiął się w c*pkę by zrobić minetkę sięgnął językiem głęboko w c*pke i potem zaczał ssać aż do mojego wytrysku i spił wszystko co wytrysnęło.Potem podniósł się wyżej i wsadził mocno i głęboko sego członka ja jękłam Bardzo mocno ,aż mąż spytał mnie czy jest ok. Skiwnęłam głową ,że tak.Patrzył mąż uważnie na mnie poprosiłammęża by wsadził mi do ust.Ciągłam mężowi z cieżkim oddechem bo facet mie rżnął do końca w pochwie jak nigdy mąż nie wszedł tak głęboko.Po wytrysku faceta chciałam spróbowac jego członka a mąż zmienił pozycję i wszedł w miejce kochanka.Mąż pozwolił bym obciągała kochankowi.Nie bylam wstanie zmieścić jego pałę wiec ciągłam tylko główke tak długo,że kolejny raz trysna dużą ilością ledwo spilam jego sperme byla dosć smaczna.Mamy teraz miec seks z nim i jego żona z wymianą partnerów.Mąż musiał będzie się spinac bo ma mniejszego członka od niego by ją zadowolić.Moze będzie analnie z nią miał seks.

Gość Fantaści
A potem zmarszczyłem sobie gruche i odpuściłem na kilka dni to opowiadanie bzdetów na forum...

Gość Ja jękłam
Ja też jękłem. A potem pękłem. Ze śmiechu.

Gość gość z czworokata
Witam. My wraz z dziewczyną sprobowalismy układu w czworokacie (dwie pary ) powiem Wam że długo się dotego zbieraliśmy były próby zabawy aż w końcu się stało. Para z którą to robiliśmy była zaprzyjaźnione znaliśmy się długo tematy erotyczne nie były nam obce wszyscy lubilismy ten temat. Z kumplem zaczęliśmy o tym rozmawiać kumpel nie miał nic przeciwko i postanowiliśmy pogadać z dziewczynami było kilka prób różnych zabaw aż w końcu stwierdziliśmy ze pora wreszcie to zrobić i zrobiliśmy. Hmmm powiem Wam tak żeby wszystko było ok1. para musi być w 100% pewna że tego chce. 2. Zero zazdrości. 3. Kac moralny na drugi dzień murowany. 4. Zróbcie to z osobami podobnymi do partnerów (tzn. Jeśli masz ładna chuda dziewczynę to nie radzę wchodzi w wymianę na dużo okraglej sza. Ja właśnie tak miałem moja dziewczyna ładna figura szczupła, kolegi no dziewczyna ładna ale okraglutka) w moim przypadku było tak ze wszystko ładnie pięknie ale dosedna sprawy zbieraliśmy się dość długo minęło sporo godzin troszeczkę alkoholu dla rozluźnienia i powiem Wam że przeżyłem szok jak juz doszło do wszystkiego bo jak już koleżanka rozłożył nogi no dla mnie jest trauma do teraz a mnąl juz ponad rok czasu. Ogólnie za dużo z nią nie porobiłem bo mi opad widząc tak dużo ciała masakra i zdałem sobie sprawę ze niegdy więcej z kobietą o takich ksztaltach ja wiem ze zaraz pojawia się opinie ze nie liczy się wygląd itp. Ja wam powiem ze wygląd się liczy może nie w miłości nie ki to oceniać ale jeśli już chcecie uprawiać sex i tylko sex bez angażowania sie uczuciowo to jest ważny wygląd! Moja dziewczyna i kumpel byli bardzo zadowoleni. Ja nie powiem chciałem wiedzieć i pytałem jak jej było jak było w porównaniu ze mną wiadomo każdy chce to wiedzieć... ale nic to między nami nie zmieniło było ol nawet po takim eksperymencie. Kumpel teraz nie jest już z ta dziewczyna jest sam ( rozstali sie z innych powodów) zastanawiamy się właśnie nad trojkatem z nim. Chętnie poczytam opinie i historię osób, które przeżyły i jak mniej więcej wszystko przebiegało tzn. Jak zaczeliscie jak skonczyliscie co było po co przed :p Sory za pisownię ale mój tel sam zmienia litery sobie. Czekam na wasze spostrzeżenia. Pozdrawiam

Gość ania_na_początku_drogi
Wreszcie ciekawa i wnosząca coś do tematu wypowiedź :) U nas (ja 27, mąż 35) to był właściwie przypadek choć w łóżku fantazjowaliśmy na różne tematy i trójkąt też był poruszany a nawet kręcił mnie mocno. No ale to tylko fantazje. W tym czasie mąż miał w pracy młodszego kolegę z którym się polubił i czasami wychodził na piwo a czasami wpadał on do nas bo sam wynajmował i nie miał warunków na imprezowanie. W tym czasie był bez dziewczyny i mocno go to męczyło. I kiedyś w trakcie takiego spotkania przy alkoholu (a wypiliśmy już trochę) nie wiem co mi odbiło, chyba za dużo wypiłam i nabrałam odwagi bo powiedziałam mu, że skoro tak narzeka na brak dziewczyny i męczy się to mogę mu pomóc. Mąż w tym czasie szukał jakiś kawałków na youtubie i nie zwracał na nas uwagi. On się spłoszył bardzo i zaczął coś, że mąż to jego kolega i on nie może mu tego robić ale widziałam, że zarumienił się i zakłopotał. Więc przybliżyłam się do niego maksymalnie i spytałam się smutnie czy mu się nie podobam a on, że tak i wyczułam, że był podniecony. Bardzo mnie to bawiło, że tak się obawia i poczułam dodatkowo dużą frajdę i nabrałam jeszcze większej pewności siebie. Zaczęłam masować go po spodniach i pytam się: dlaczego mnie nie chcesz? A on, że bardzo chce ale tak nie można. No to ja zablefowałam, bo choć w seksie fantazjowaliśmy często o innym facecie to nie wiedziałam jak mąż zareaguje na żywo, i powiedziałam mu, że mąż akceptuje to i godził się już na innych (choć to nie była prawda bo to był pierwszy raz). Opuściłam mu spodnie i zaczęłam robić lodzika choć akurat nie jest to coś za czym przepadam najbardziej. Kątem oka tylko zauważyłam, że mąż patrzy na nas i nie reaguje. Po kilku chwilach powiedziałam, że może niech on mnie zaspokoi językiem i podciągnęłam sukienkę kładąc się na kanapie. I to mi się podobało zdecydowanie bardziej bo przykładał się naprawdę i robił to dobrze aż miałam orgazm. Liczyłam na więcej ale koleś się spuścił w trakcie i mu opadł. Po wszystkim chyba czuł się głupio bo zaraz pożegnał się i wyszedł. Mąż był bardzo pobudzony. Spytałam się, jak on to odbierał a on, że podobało mu się i liczył, że będziemy się kochali we troje więc jest trochę rozczarowany. Kochaliśmy się potem może niezbyt długo ale bardzo namiętnie przeżywając to wydarzenie i od tej pory czasami w trakcie seksu sobie wspominamy. Kolega od tego czasu nie był u nas ( ok 3 mieś) a w dodatku zmienił niedługo potem pracę ale są z mężem w kontakcie więc może jeszcze coś z tego będzie :)

Gość gość
Wiem że wiele osób ocenia to jako patologia? A gdy zrobi partner czy partnerka na boku to jest ok.? Albo gdy wcześniej partner czy partnerka miała innych to ok.? Podwójna moralność? Gdy robią to w trójkącie czy z drugą parą twierdzicie że zgorszenie sieją i patologia. Jesteście obludni i zakłamani tak twierdząc. Również zaczynaliśmy od trójkąta gdzie siadał mnie kochanek z mężem. Już przy drugim seksie była wymiana partnerów którą mamy do dziś. Dla porównania dla mnie lepszy był seks w trójkącie byłam bardziej dopieszczona czyli zerżnięta. Co nie znaczy że jestem zaniedbywana podczas wymiany partnerów.

Gość gość
Szmaty i szmaciarze bez wartosci!

Gość gość
Kuurwa, chyba sam zostanę hejterem, bo k****a jak czytam chuuja lub piizde wyzywająca od szmat i szmaciarzy, to pierdoolnal bym mu fangę w twarz. Spieerdalaj jak ci sie temat nie podoba szmaciarzu j*****y!

Gość gość
19.23 a jakie ty masz wartości. Zaliczać panienki i je zostawiać. Gdy robią to razem z mężem to niegodne zachowanie twoim nedznym zdaniem?

Gość gość
Ja z 19:23... Ojj nie trafiliscie z hejtami. Po pierwsze jestem kobietą, moze to nieskromne, ale prawda jest taka, ze jestem bardzo atrakcyjna. Ale uroda urodą najwazniejsze są wlasnie wartosci, a ja mam takie, ze jestem wierna. Jakby mial mnie dotknąć inny k***s niz mojego męża to chyba bym sie zabila Dla mnie trójkąt w zwiazku, wymianki partnerow itp to szmacenie sie i tyle. Seks grupowy gdy jest sie singlem calkiem popieram... Nawet seks grupowy w zwiazku o ile nie ma w nim milosci. Gdy jest milosc to sie nie robi szmaty z partnerki. Dla mnie wiernosc jest bardzo wazna. Szkoda, ze jestem wymierajacym gatunkiem, pozdrawiam. :-/

Gość gość
0:21, jak jestes taka cnotliwa to na chuuj czytasz to forum. Ksiądz by ci powiedział, ze juz samymi myślami grzeszysz. Jak masz wyzywać od szmat i szmaciarzy, to wypieeerdalaj z forum cnotliwy babsztylu.

Gość gość
Alez ja nie jestem cnotliwa, często sie z mężem kocham, po trzy razy dziennie o ile dziecko śpi. Jestem po prostu wierna. Kocham meza , moglabym umrzec dla niego. Moje cialo jest tylko dla niego. Ćwiczę, dbam o siebie, kolesie sie za mną oglądają a moj Skarb może miec pewnosc, ze zawsze bede tylko dla niego. A czemu czytam forum? Jakos nie moze do mnie dojsc fakt, ze dla wielu ludzi szmacenie sie w malzenstwie to cos fajnego. Moj umysl i serce tego nie ogarniaja. Czytam i nie wierzę! Naprawde nie wiecie co to jest MIŁOŚĆ??

Gość gość
00:39, to czytanie ci nic nie da tępa dzido, jesli tego nie kumasz. Skoro wyzywasz innych, tylko taki język moze do ciebie dotrzeć.

Gość gość
Nie, absolutnie sie z Tobą nie zgadzam. Przecież w ogole mnie nie znasz, robis sobie moj obraz w głowie na podstawie paru wypowiedzi na kafe. Ok, moje zwyzywanie ludzi lybiacych sie w małżeńskich trójkątach nie świadczy o mnie dobrze, troche zaluje swojego ostrego języka, bo na codzien jestem miła, ale bardzo mnie wnerwia, jak ktos uwaza, ze kocha żonę a daje innemu facetowi by ją rypal. To nie jest milosc ani szacunek. Dla mnie to (przepraszam za wyrazenie) szmacenie sie.

Gość gość
Ja również kocham męża mam go zawsze przy sobie gdy bada ginekolog cipkę i przy porodach. A co do szmacenia to jest nawet wtedy gdy lecicie same na badanie ginekologiczne cipki bo wstydzicie się partnera a intymność macie z ginekologiem!!!!!!!Przecież to dla was całkiem obcy facet ginekolog a macie go za Boga stawiacie go ponad partnera. Ginekologa można zmienić a partnera tak szybko się nie zmienia?

Gość gość
Won fetyszysto ginekologiczny. Już tyle razy zboku dawali ci kopa w tyłek na ero a ty jak głupi baran non stop to samo piszesz i walisz pod to fiuta .

Gość gość
05.41 Dlaczego skoro mnie nie znasz mi ubliżasz bo żyję z mężem w poszanowaniu siebie na wzajem? Wiem że wielu ginekologów jest zboczonych dlatego wyśmiewaja obecność partnera przy badaniu cipki i chcą mieć wolną rękę podczas badań i molestują. W państwach cywilizowanych nie może być facet ginekolog sam na sam z pacjentom jest zawsze osoba bliska gdy jej brak musi być położna!

Gość gość
0:55, jesli chcesz tutaj normalnie rozmawiac, to poczytaj jak należy wypowiadać sie asertywnie bez obrażania innych. Jak dorośniesz pod tym względem, to wróć na forum i zacznij tak pisac. Ode mnie dostałaś kilka batów, bo do takich jak wy inny język nie trafia.

Gość gość
Wiem że są osoby ograniczone umysłowo i nie tolerują inności do tego jak inni się kochają i są razem przy badaniach porodach jak również spełniają w trójkąta czy innym seksie grupowym. Po prostu pożera ich zazdrość.

Gość gość
Kochaniutki nie zazdrosc a obrzydzenie. Nasza dyskusja nie ma sensu. Wy mnie nie przekonacie do swoich racji, ja Was tez nie. Niech kazdy zyje jak chce, przykro mi tylko, ze jest tak duzo tematow na kafe, ktore świadczą o tym jak nasz gatunek ludzki sie zezwierzeca. Milosci małżeńskiej, wiernosci i bycia tylko dla siebie nawzajem jest coraz mniej. Co do ginekologa... Przeciez są kobiety ginokolozki, moja gin to babka... Jak ktoś ma taki problem z molestowaniem to czemu lekarza nie zmieni?

Gość John17
Witam.Natrafiłem na ten temat i postanowiłem dorzucić parę słów. Z moja pania często oglądamy różne filmy .Oczywiście wiadomo jakie. Zauważyłem ze podobają się jej właśnie takie układy 2m1k. Więc zapytałem czy chciałaby tak i tutaj zaczynają się schody. Lubi oglądać , podnieca ją to , jak się kochamy mówi że chce ,a jak rano wstajemy - nie ma tematu. Nie i kropka. I teraz pytanie...chce czy nie chce? Pomoże ktoś?

Gość Matt00
Temat musi być cały czas. I wieczorem i rano. Może jak ma za dużo na głowie, to nie chce o tym myśleć, ale skoro podczas seksu często o tym wspomina to musi być coś na rzeczy. Próbuj próbuj.